جزییات تکمیلی درباره خسارت زمین‌لرزه ۴.۴ ریشتری در آرادان سمنان (۱۴ مهر ۱۴۰۳) زلزله در آرادان سمنان، تهران را هم لرزاند + جزییات(۱۴ مهر ۱۴۰۳) مصرف زیادی آب میوه باعث سکته می‌شود خودکشی مرد تهرانی زیر چرخ‌های مترو(شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار راهداری: خیزش گرد و خاک و کاهش دید افقی در محور مشهد_کلات و درگز (۱۴مهر ۱۴۰۳) استقرار آمبولانس تمام‌وقت در معدن طزره دامغان طرح پابند‌های الکترونیکی ۲۵ درصد سرقت را کاهش داد| توفیق سارقین از غفلت‌های ماست واژگونی تریلی سوخت در کمربند جنوبی مشهد (شنبه ۱۴ مهر ۱۴۰۳) هشدار نارنجی هواشناسی برای شرق کشور| بارش‌ها در خراسان جنوبی تشدید می‌شود جزییات آتش سوزی مغازه چایخانه در بلوارمعلم مشهد کشف ۴۱ فقره سرقت آیفون تصویری منازل مسکونی در مشهد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) برای حفظ سلامت روان فرزندمان در موقعیت‌های تنش چه‌کار کنیم؟ ایران تا پایان قرن ۲۱، افزایش دمای ۱.۵ درجه‌ای دارد بهترین زمان رزرو بلیط هواپیما برای سفر‌های زمستانی ۹ مجموعه متخلف و مداخله‌گر سلامت در حوزه دندان‌پزشکی در مشهد پلمب شد (۱۴ مهر ۱۴۰۳) آمار نگران‌کننده ترک خدمت و استعفای پرستاران ممنوعیت عقد قرارداد ملکی با اتباع افغانستانی در شهرستان‌های مرزی زلزله‌ای با قدرت چهار ریشتر دوباره بهاباد را لرزاند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) اعتیاد به روان‌گردان‌های ارزان‌قیمت در پی افزایش دوبرابری قیمت تریاک ویروس ماربورگ چیست؟ سازمان جهانی بهداشت اولین آزمایش تشخیصی «آبله میمونی» را تأیید کرد سه عضو گروه تروریستی داعش در نوشهر مازندران دستگیر شدند (۱۴ مهر ۱۴۰۳) استخدام ۱۲ هزار پرستار جدید تا یک ماه آینده (۱۴ مهر ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی: ۸ هزار کودک در خیابان ها مشغول به کار هستند

  • کد خبر: ۲۴۴۵۴
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۴
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی: ۸ هزار کودک در خیابان ها مشغول به کار هستند
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به نتیجه مطالعه دانشگاه علوم بهزیستی، گفت: بر اساس این مطالعه در برخی از ساعت‌ها در فصل تابستان بین هفت تا هشت هزار کودک در خیابان‌ها مشغول به کار هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، حبیب الله مسعودی فرید درباره آمار کودکان جمع آوری شده از خیابان افزود: با همکاری سازمان‌های مردم نهاد سالانه، حدود سه هزار و ۵۰۰ کودک در مراکز شبانه روزی و روزانه استان تهران پذیرش می‌شوند که خدمات مختلفی از جمله حمایت، نگهداری و توانمند سازی به آنان ارائه می‌شود.
وی به حضور کودکان در سیستم‌های بازیافت اشاره کرد و گفت: برخی از پیمانکارانی که با شهرداری همکاری دارند، از کودکان برای زباله گردی استفاده می‌کنند که در این زمینه هم بخشنامه‌ای با عنوان «قرار منع به کار گیری کودکان در فرایند زباله گردی» ابلاغ شده است.
مسعودی فرید تاکید کرد: شهروندان در صورت مشاهده سوء استفاده از کودکان زباله گردی می‌توانند با سامانه‌های شهرداری تماس بگیرند و موضوع را گزارش بدهند.
وی درباره سلب حضانت از سرپرستان کودکان کار نیز افزود: به طور قطع سلب حضانت به یکباره عملی نمی‌شود و باید در چندین مرحله صورت گیرد، از این رو لازم است ابتدا حمایت‌های لازم از خانواده صورت گیرد و در صورت تکرار دوباره در سوء استفاده از کودکان، حضانت سرپرستان با حکم قضایی سلب می‌شود.
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر تعدادی از کودکانی که در مراکز شبه خانواده نگهداری می‌شوند، دارای سرپرستان غیر موثری هستند که از آنان سلب حضانت شده است.
وی در ادامه به بهره گیری از نیرو‌های اورژانس اجتماعی در حمایت از کودکان کار خبر داد و افزود: پس از شیوه ویروس کرونا از اسفند ماه سال گذشته تاکنون، سه هزار و ۷۰۰ نفر از پرسنل اورژانس اجتماعی به توزیع اقلام بهداشتی و ارائه آموزش‌های مقابله و پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در بین کودکان کار، مشغول شده اند.

مجرم بودن استثمارکنندگان کودکان کار
معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به شعار جهانی «خیابان جای کودک نیست» گفت: حضور کودکان در خیابان به نوعی کودک آزاری محسوب می‌شود و افرادی که به عناوین مختلف کودکان را استثمار و به کار کردن در خیابان وادار می‌کنند «مجرم» به شمار می‌روند.
وی با اشاره به عدم بازدارنگی برخورد‌های قانونی با این مجرمان گفت: متاسفانه احکام قضایی که برای این جرم در نظر گرفته می‌شود به اندازه کافی بازدارنده نیستند و لازم است که با جدیت بیشتر با این افراد برخورد شود.
مسعودی فرید درباره علل حضور کودکان در خیابان نیز گفت: برخی از این کودکان از راه‌های قانونی و غیر قانونی به کشور وارد می‌شوند و در حقیقت اتباع بیگانه هستند و در حدود ۸۰ درصد کودکان کار و خیابان را نیز همین اتباع بیگانه تشکیل می‌دهند.
وی به مواردی دیگری نیز اشاره کرد و گفت: به طور مثال کودکانی هستند که به دلیل فقر خانوار، اعتیاد پدر و زن سرپرست بودن خانوار مجبور به کسب و کار در خیابان هستند که لازم این برای هر یک از این موارد راهکار‌های جداگانه‌ای در نظر گرفته شود.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->