وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی اختتامیه نخستین همایش «رودکی و پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان» برگزار شد
سرخط خبرها

مدیر‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی: اجرای مدل مدیریت مورد، ۶۰۰ معتاد را در مسیر درمان موفق قرار داد

  • کد خبر: ۲۴۵۱۴۱
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
مدیر‌کل بهزیستی خراسان‌رضوی: اجرای مدل مدیریت مورد، ۶۰۰ معتاد را در مسیر درمان موفق قرار داد
مدیرکل بهزیستی خراسان‌رضوی گفت: در سال گذشته، حدود ۶۰۰ نفر از معتادان پذیرش‌شده در کمپ‌ها، به‌کمک گروه‌های مدیریت مورد که شامل تیم تخصصی متشکل از روان‌شناس، مددکار و... می‌شوند، توانستند ترک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود فیروزی در نشست هم‌اندیشی با سمن‌های فعال در حوزه درمان اعتیاد که امروز (چهارشنبه، ۲۴ مرداد ۱۴۰۳) به صورت هم‌زمان با سراسر کشور در مشهد برگزار شد، تصریح کرد: سمن‌ها با تعریف امروز، ۵۰ سال است در دنیا و حدود ۱۰ سال است در ایران با نگاه توانمندسازی به‌معنای واقعی فعالیت می‌کنند.

وی عنوان کرد: چهار رابطه در بین دولت‌ها و سمن‌ها می‌تواند اتفاق بیفتد که روابط بیگانگی، تقابلی، هم‌افزایی و همکاری است. رابطه همکاری بین سمن‌ها و ارگان‌ها به صورت دوسویه بهترین نوع همکاری در حوزه اعتیاد است.

مدیرکل بهزیستی استان عنوان کرد: اعتباراتی که صرف پیشگیری شده نسبت‌به اعتباراتی که صرف مدیریت و درمان می‌شود، آن‌قدر ناچیز بوده که قابل‌چشم‌پوشی است؛ این درحالی است که همیشه تأکید بر پیشگیری شده است.

وی افزود: یک نگاه اشتباه وجود دارد که معتاد و‌ خانواده فرد این‌گونه فکر می‌کنند که چون فرد معتاد است، موضوع تمام شده و این طرز فکر باعث می‌شود اتفاق مثبتی برای فرد بیمار رقم نخورد.

فیروزی تأکید کرد: در سال گذشته در خراسان، با کمک سمن‌ها ۱۲۰۰ مورد معتاد، تحت پوشش مدل مدیریت مورد قرار دادیم و فرد معتاد از تمام جهات و ابعاد پایش شد. از این تعداد، در طول ده ماه پس از ترخیص بیش‌از ۶۰ درصد درمان شدند و از این ۱۲۰۰ نفر، ۶۰۰ نفر به خانواده بازپیوند شدند که این عدد بسیار حائز اهمیت است. حدود ۵۰ درصد این‌ها شغل مؤثر و پایدار داشتند و دوباره به کار برگشتند. امسال هم این موضوع مدیریت مورد را به عنوان کار موفق در پیش داریم.

مدیرکل بهزیستی استان افزود: حدود سه دهه قبل، حضرت آقا نگاه‌ها را به سمت تهاجم فرهنگی بردند و مطرح کردند. ما باید بپذیریم که در صحنه جنگی واقعی قرار گرفته‌ایم که جنسش فرهنگی است. آسیب‌دیده‌های اجتماعی زخمیان این جنگ هستند. ما و سایر متولیان درقبال این‌ها مسئولیت داریم.

علی مهدوی‌خواه، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش خراسان‌رضوی در این نشست هم‌اندیشی گفت: آموزش‌وپرورش استان با توجه به گستره فعالیتش و وظایفی که بر دوش دارد و نیز با داشتن یک‌ میلیون‌ و ۵۰۰ دانش‌آموز، در حوزه پیشگیری نمی‌تواند به‌نسبت نیاز، کار کند؛ در نتیجه، کمک سمن‌ها در این خصوص خیلی به ما کمک می‌کند.

وی افزود: حضور و فعالیت سمن‌ها در موضوع پیشگیری یک اصل لازم و واجب است که ان‌شاءالله کمک آن‌ها را بتوانیم داشته باشیم. در مجموعه آموزش‌وپرورش، دانش‌آموزان با آسیب‌های متعددی مواجه هستند که اعتیاد یکی از آن‌هاست. ۶۲ درصد از جامعه مخاطب ما پسر‌ها هستند که عمده آن‌ها یا از خانواده‌های در معرض آسیب بوده یا از خانواده‌های از‌هم‌گسیخته آمده‌اند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش‌وپرورش استان عنوان کرد: ما به‌شدت در حو‌زه توانمندسازی و آموزش نیاز به کمک داریم. امیدواریم سمن‌ها به کمک آموزش‌وپرورش بیایند.


گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->