کشته شدن چندین نفر در طوفان و سیل شدید اروپا قتل خونین مادربزرگ و سرقت طلاها برای تهیه پول عروسی دستگیری متهمان به ۷۰ فقره زورگیری در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) حریق یک هتل در خیابان اندرزگو مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یکی از حقوق مردم محیط زیست سالم است درخواست بازنشستگان از رئیس مجلس: آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق را دوباره بررسی کنید ناجی ١۵٠ زائر اربعین حسینی در گذشت + ویدئو مهارت، حلقه مفقوده مهاجرت در ایران ۶۰ درصد دعاوی حقوقی در حوزه املاک مربوط به اسناد عادی است سیمایی صراف: دانشگاه را دور از نگاه‌های حزبی اداره کنیم چه زمانی نرخ رشد جمعیت کشور مثبت می‌شود؟ دستگیری سارق خودرو با تیراندازی هوایی پلیس در نیشابور (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) واکسن آنفلوانزا برای استفاده عموم مردم در داروخانه‌های مشهد موجود است ایران در آبان ماه ۱۴۰۳ میزبان المپیاد جهانی ترکیبیات است + جزئیات نخستین واکسن ضد آبله میمونی در جهان تأیید شد راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد تأثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد خواهد شد ۲۲۵ پروژه آموزشی مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش خراسان رضوی می‌شود اعمال قانون ۱۰۲۲ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۱ خودرو متخلف توقیف شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یادی از مرحوم دکتر علی اکبر فیاض، مؤسس دانشکده ادبیات مشهد | درخت سترگ دانش اولین نمایشگاه خدمات پرستاری در خاورمیانه| تحول نظام سلامت با گسترش مراکز مراقبت در منزل تاثیر بیماری آسم بر افزایش خطر ناباروری زنان برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش و یادگیری هستیم
سرخط خبرها

فعالیت ۱۲ مرکز درمان اعتیاد ویژه بانوان در خراسان‌رضوی

  • کد خبر: ۲۴۸۳۴۴
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
فعالیت ۱۲ مرکز درمان اعتیاد ویژه بانوان در خراسان‌رضوی
معاون امور توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان رضوی گفت: هم‌اکنون ۱۲ مرکز درمان اعتیاد ویژه بانوان با گنجایش ۵۵۰ نفر در استان خراسان‌رضوی فعال است.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی قیصری در آیین افتتاح نخستین مرکز درمان و بازتوانی بانوان معتاد در تربت‌حیدریه، اظهار کرد: در حال حاضر ۹۸ مرکز اقامتی درمان اعتیاد در استان خراسان رضوی دایر است که ۱۲ مرکز از این تعداد به درمان اعتیاد ویژه بانوان اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه درمان اعتیاد یکی از اقدامات سخت حوزه بهزیستی است، بیان کرد: با کمال تاسف کارنامه چندان خوبی در حوزه درمان نداریم، چراکه نگرش‌ها بیشتر متوجه سم‌زدایی بوده و چندان توجهی نسبت به مراقبت‌های بعدی در حوزه درمان وجود ندارد.

معاون امور توسعه پیشگیری سازمان بهزیستی خراسان رضوی با اشاره افتتاح واحد «مدیریت مورد درمان و کاهش آسیب معتادان بی بضاعت» برای معتادان بهبود یافته در سال‌های گذشته، ادامه داد: هدف از ایجاد این مراکز ارتقای کیفیت زندگی و جامعه‌پذیری افراد در حال بهبودی، شناسایی نیاز‌ها و اولویت‌بندی آنان، بهبود بخشیدن به تداوم مراقبت، درمان و ایجاد محیطی امن حمایت‌کننده از سبک زندگی بدون مواد برای افراد در حال بهبودی و بی‌بضاعت است.

وی تصریح کرد: طبق بررسی‌های انجام شده، ۶۳ درصد افراد بهبود یافته بدین طریق، بازگشت به گذشته نداشته اند. طبق قانون۲۳ دستگاه متولی پیشگیری و درمان اعتیاد هستند که این نهاد‌ها باید در کنار بهزیستی به تکلف سازمانی خود عمل کنند.

قیصری در این آیین گفت: ساختمان این مرکز استیجاری بوده و با ظرفیت ۳۰ نفر و در مدت ۶ ماه فعالیت ابتدایی آن تاکنون، ۱۴۰ پذیرش داشته است. از این تعداد ۱۲۰ نفر درمان و خارج شده اند و موفق شدیم برای ۱۰ درصد آنان شغل ایجاد کنیم. هزینه درمان هر نفر ۳۴ میلیون ریال و دوره درمان نیز به طور معمول یک ماه است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->