باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

هشدار رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا به زائران اربعین

  • کد خبر: ۲۴۵۶۵۱
  • ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۰
هشدار رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا به زائران اربعین
رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: زائران مراقب پیامک‌های جعلی باشند و از اشتراک‌گذاری اطلاعات سفر در فضای مجازی خودداری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سرهنگ‌ رامین پاشایی با بیان این مطلب اظهار کرد: با نزدیک شدن به ایام اربعین، سودجویان سایبری به شیوه‌های مختلف تلاش می‌کنند تا از احساسات مذهبی و عجله زائران برای حضور در این مراسم، سوءاستفاده کنند.

وی افزود: یکی از روش‌های متداول آنها ارسال پیامک‌های جعلی با موضوعات مختلف است که معمولاً به ظاهر از سوی سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی ارسال می‌شوند. این پیامک‌ها عموماً با عناوینی مانند اینترنت رایگان اربعین، هدیه دولت به زائران، کمک‌های ویژه اربعین، سرشماری زائران و یا حتی رزرو بلیت و خدمات حمل‌ونقل فرستاده می‌شوند.

پاشایی بیان کرد: یکی از این پیامک‌ها به زائران وعده دریافت اینترنت رایگان می‌دهد؛ با کلیک بر روی لینک موجود در پیامک، فرد به سایت‌های جعلی هدایت می‌شود که هدف اصلی آنها سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد است.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا ادامه داد: علاوه بر این، پیامک‌هایی با عنوان هدیه دولت به زائران نیز ارسال می‌شوند. در این پیامک‌ها ادعا می‌شود که دولت به زائران اربعین هدیه نقدی یا کالایی ارائه می‌دهد و برای دریافت آن، از شما خواسته می‌شود اطلاعات شخصی خود را وارد کنید. این اطلاعات می‌تواند برای سوءاستفاده‌های مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین، پیامک‌هایی تحت عنوان سرشماری زائران منتشر می‌شوند که از شما دعوت می‌کنند در یک سرشماری جعلی شرکت و اطلاعات شخصی خود را ارسال کنید. هدف این پیامک‌ها نیز جمع‌آوری اطلاعات حساس از افراد به منظور استفاده‌های غیرقانونی است.

پاشایی خاطرنشان کرد: در نهایت، پیامک‌هایی با پیشنهاد خدمات حمل‌ونقل و بلیت ارزان نیز به زائران ارسال می‌شود. این پیامک‌ها با ارائه تخفیف‌های جذاب برای رزرو بلیت یا خدمات حمل‌ونقل ویژه، تلاش می‌کنند تا پول یا اطلاعات بانکی شما را به سرقت ببرند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا عنوان کرد: تمامی این پیامک‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که به نظر می‌رسد از سوی نهاد‌های معتبر ارسال شده‌اند، اما در واقع هدف آنها چیزی جز کلاهبرداری و سوءاستفاده نیست. هوشیاری و دقت در مواجهه با چنین پیامک‌هایی ضروری است و باید از کلیک بر روی لینک‌ها و ارسال اطلاعات شخصی به شدت خودداری شود. این پیامک‌ها هیچ ارتباطی با نهاد‌های دولتی و رسمی ندارند و کاملاً جعلی هستند. دولت و نهاد‌های مرتبط هیچ‌گاه با سرشماری شخصی پیامک ارسال نمی‌کنند.

‌وی برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران سایبری در ایام اربعین تصریح کرد: به هیچ عنوان روی لینک‌های موجود در پیامک‌های مشکوک کلیک نکنید. این لینک‌ها ممکن است شما را به سایت‌های جعلی هدایت کنند که با هدف سرقت اطلاعات شخصی یا نصب نرم‌افزار‌های مخرب طراحی شده‌اند. همیشه اطلاعات مربوط به اربعین را از منابع رسمی مانند سایت‌ها و اپلیکیشن‌های معتبر پیگیری کنید و به پیامک‌های ناشناس اعتماد نکنید. در صورت دریافت چنین پیامک‌هایی، حتماً موضوع را به مراجع ذی‌صلاح گزارش دهید تا اقدامات لازم برای جلوگیری از ادامه فعالیت کلاهبرداران انجام شود.

پاشایی گفت: هوشیاری و آگاهی مردم در برابر اینگونه پیامک‌ها، بهترین راه برای جلوگیری از افتادن در دام کلاهبرداران است. زائرین به هیچ عنوان اطلاعات سفر خود را در فضای مجازی منتشر نکنند. این اقدام می‌تواند فرصت مناسبی برای سارقان ایجاد کند تا با دستیابی به اطلاعات، منازل را هدف قرار دهند.

رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا بیان کرد: با توجه به ازدحام جمعیت و شرایط اسکان در مکان‌های مختلف، احتمال مفقود شدن گوشی‌های تلفن همراه بسیار بالا است، بنابراین زائران باید پیش از سفر، از اطلاعات مهم خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را در مکانی امن نگهداری کنند تا در صورت خرابی یا مفقودی، از دست رفتن اطلاعات حیاتی جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: از تمامی زائران و مردم درخواست می‌کنم تا اطلاعات را تنها از منابع رسمی و معتبر به دست آورند و در صورت مواجهه با هرگونه پیامک مشکوک، با پلیس فتا تماس بگیرند. زائران می‌توانند تا قبل از خرج به مرز، با شماره ۰۹۶۳۸۰ به پلیس فتا در ارتباط باشند و همچنین در صورت نیاز به فوریت‌های سایبری، همکاران پلیس در پایانه‌های مرزی حضور دارند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->