کشته شدن چندین نفر در طوفان و سیل شدید اروپا قتل خونین مادربزرگ و سرقت طلاها برای تهیه پول عروسی دستگیری متهمان به ۷۰ فقره زورگیری در مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) حریق یک هتل در خیابان اندرزگو مشهد (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یکی از حقوق مردم محیط زیست سالم است درخواست بازنشستگان از رئیس مجلس: آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق را دوباره بررسی کنید ناجی ١۵٠ زائر اربعین حسینی در گذشت + ویدئو مهارت، حلقه مفقوده مهاجرت در ایران ۶۰ درصد دعاوی حقوقی در حوزه املاک مربوط به اسناد عادی است سیمایی صراف: دانشگاه را دور از نگاه‌های حزبی اداره کنیم چه زمانی نرخ رشد جمعیت کشور مثبت می‌شود؟ دستگیری سارق خودرو با تیراندازی هوایی پلیس در نیشابور (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) واکسن آنفلوانزا برای استفاده عموم مردم در داروخانه‌های مشهد موجود است ایران در آبان ماه ۱۴۰۳ میزبان المپیاد جهانی ترکیبیات است + جزئیات نخستین واکسن ضد آبله میمونی در جهان تأیید شد راهکارهای مختلف چین از افزایش میزان پیر شدن مردم این کشور جلوگیری نکرد تأثیر سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در کنکور سال ۱۴۰۴، ۶۰ درصد خواهد شد ۲۲۵ پروژه آموزشی مهرماه امسال تحویل آموزش و پرورش خراسان رضوی می‌شود اعمال قانون ۱۰۲۲ خودروی حادثه ساز در مشهد | ۴۱ خودرو متخلف توقیف شدند (۲۴ شهریور ۱۴۰۳) یادی از مرحوم دکتر علی اکبر فیاض، مؤسس دانشکده ادبیات مشهد | درخت سترگ دانش اولین نمایشگاه خدمات پرستاری در خاورمیانه| تحول نظام سلامت با گسترش مراکز مراقبت در منزل تاثیر بیماری آسم بر افزایش خطر ناباروری زنان برای تعامل با کودکان و نوجوانان نیازمند آموزش و یادگیری هستیم
سرخط خبرها

از خوردن زیتون غافل نشوید

  • کد خبر: ۲۴۸۳۴۶
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
از خوردن زیتون غافل نشوید
اینکه گفته می‌شود زیتون می‌تواند جایگزین مسکن‌های ضد درد و ضدالتهاب باشد، صحت ندارد. روغن و میوه زیتون به دلیل فیبر بالا، خاصیت لینت دهندگی داشته و برای درمان یبوست تجویز می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، از دیدگاه طب سنتی، مزاج زیتون رسیده، گرم و از نظر تری و خشکی، معتدل است، اما زیتون نارس و سبز، مزاج سرد و خشک و زیتون‌های سیاه طبع گرم و خشک دارند. روغنی که از زیتون رسیده استخراج می‌شود نیز گرم و خشک است. معمولا توصیه شده زیتون همراه با غذا مصرف شود. بهترین نوع، زیتون پرورده‌ای است که با گردو، بادام، سرکه خانگی، سبزی‌های محلی و انار ترش تهیه شده باشد.

روغن زیتون به دلیل خاصیت ضدالتهابی، التیام دهنده برخی از انواع دردهاست و می‌توان از آن برای گرم کردن و ماساژ مفاصل دردناک استفاده کرد و این که گفته می‌شود زیتون می‌تواند جایگزین مسکن‌های ضد درد و ضدالتهاب باشد صحت ندارد. روغن و میوه زیتون به دلیل فیبر بالا، خاصیت لینت دهندگی داشته و برای درمان یبوست تجویز می‌شود.

زیتون تلخ، خواص بیشتری دارد

زیتون به دلیل طعم بسیار تلخی که دارد باید به واسطه سود یا آب آهک و سپس آب نمک تلخی زدایی و در اصطلاح شیرین شود. سود مورد استفاده از نوع مجاز و خوراکی است و در صورتی که سود پس از تلخی زدایی به طور کامل از بافت میوه خارج شود هیچ مشکلی برای سلامت ایجاد نمی‌کند و در صورتی که افراد بتوانند زیتون را به صورت تلخ مصرف کنند می‌توانند از خواص آنتی‌اکسیدانی و درمانی آن بهره‌مند شوند.

مزیت زیتون شکسته

زیتون‌های هسته‌دار یا بدون هسته‌ای که در بازار به صورت شکسته عرضه می‌شود در مقایسه با انواع شکسته نشده، یک مزیت دارند. برای این که زیتون بهتر تلخی‌زدایی و شیرین شود پس از شست‌وشو آن را با ضربه می‌شکنند تا سود و آب نمک بهتر وارد میوه شود. در این روش، چون آب نمک نفوذ بیشتری در بافت محصول می‌کند زیتون تا حدودی تخمیر شده و بر خواص تغذیه‌ای آن افزوده می‌شود.

برخلاف باور عامه مردم، روغن زیتون با شکسته شدن و ترک برداشتن میوه آن خارج نمی‌شود. روغن در صورتی از زیتون خارج می‌شود که میوه آن کاملا تحت فشار قرار گرفته و له و تفاله شده باشد.

زیتون فله‌ای یا کارخانه‌ای؟

زیتون‌های فله‌ای به دلیل این که در سود و آب نمک با غلظت بالا فرآوری می‌شوند از نظر میکروبی برای سلامت مشکلی ایجاد نمی‌کنند، اما، چون نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و تاریخ مصرف زیتون فله‌ای نامعلوم و نامشخص است بهتر است از مصرف این قبیل زیتون‌ها خودداری شود.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->