تبلیغات محصولات ضد پوسیدگی دندان تا چه میزان واقعی است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ورود ۲ موج خنک بارشی به کشور در هفته جاری ویروسی که حجاج را تهدید می‌کند، چه علائمی دارد؟ یک هزار و ۶۵۰ اهدا کننده مرگ مغزی در مشهد به بیش از هفت هزار بیمار زندگی دوباره بخشیدند  اختلال یادگیری ریاضی در کودکان را بشناسیم چگونه می‌توان گرفتگی بینی در فصل بهار را برطرف کرد؟ توضیحاتی در رابطه با ترمیم حقوق و مراحل پرداخت فوق‌العاده خاص بازنشستگان جدید نیرو‌های مسلح حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی از امروز (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) با افزایش و اعمال متناسب‌سازی واریز می‌شود هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک‌پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند روند نگران‌کننده مصرف دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام پزشکیان به پاپ لئون: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند
سرخط خبرها

مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۴۸۰۶۹
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۵
مصرف سوسیس و کالباس خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
طبق یک تحقیق جدید مصرف روزانه ۱۵ گرم سوسیس و کالباس کافی است که خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ به میزان ۱۵ درصد افزایش یابد.

به گزارش شهرآرانیوز، پیش از این مشخص شده بود که نوع برنامه غذایی بر خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تاثیر دارد، اما یک مطالعه جدید نشان داد مصرف مقدار زیادی از گوشت فراوری شده با خطر بالایی برای بروز این بیماری همراه است؛ بر اساس این مطالعه، خوردن تنها دو تکه سوسیس و کالباس و همبرگر در روز موجب افزایش ۱۵ درصدی ابتلا به دیابت نوع ۲ می‌شود.

این تحقیق با بررسی نزدیک به ۲ میلیون نفر در ۲۰ کشور جهان انجام شده و خطر ابتلا به دیابت مرتبط با مصرف گوشت قرمز غیرفراوری، گوشت فراوری شده و گوشت سفید را مورد بررسی قرار داده است. این تحقیق با در نظر گرفتن سن، جنسیت و توده بدنی (وزن) مشخص کرد که مصرف ۵۰ گرم گوشت فراوری شده در روز کافی است که خطر دیابت نوع ۲ را به میزان ۱۵ درصد افزایش بدهد.

به گفته محققان دانشگاه کمبریج که این مطالعه را انجام داده‌اند، مصرف معادل ۱۰۰ گرم استیک (همبرگر) در روز این خطر را ۱۰ درصد افزایش می‌دهد، اما ارتباط مصرف گوشت سفید (مرغ و ماهی) با بروز دیابت کمتر مشخص است.

چه چیزی موجب دیابت نوع ۲ می‌شود؟

دیابت نوع ۲ حالتی است که در آن سطح قند (گلوکز) در خون بسیار بالا می‌رود. این وضعیت در نتیجه ایجاد مقاومت در بدن در برابر هورمونی به نام انسولین ایجاد میشود. انسولین بطور طبیعی قند خون را پایین می‌آورد. دیابت نوع ۲ معمولا در نتیجه اضافه وزن و کمبود فعالیت بدنی ایجاد میشود، اما ممکن است با ژنتیک نیز مرتبط باشد.

مقامات بهداشتی در سراسر جهان در این زمینه داشتن یک برنامه غذایی سالم و تحرک جسمانی همچنین پرهیز از سیگار کشیدن و کنترل فشار خون و سطح چربی (خون) را برای کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع ۲ توصیه می‌کنند.

نیک ورهام از دانشگاه کمبریج و از مولفان ارشد این گزارش تحقیقی می‌گوید این مطالعه نشان می‌دهد مصرف گوشت به طور خاص تاثیر مهمی بر خطر دیابت دارد که مستقل از چاقی یا شاخص توده بدنی است. کاهش مصرف گوشت فراوری شده موجب کاهش ابتلا به دیابت نوع ۲ خواهد شد. اگر هر کسی اندکی کمتر گوشت فراوری شده مصرف کند خطر پایین خواهد آمد ضمن اینکه این کار فوایدی هم برای سیاره زمین خواهد داشت.

این درحالی است که ۵۳۷ میلیون نفر در جهان مبتلا به دیابت تشخیص داده شده‌اند که در حدود ۹۰ درصد دیابتی‌ها مبتلا به نوع ۲ هستند. برآورد‌های فدراسیون بین‌المللی دیابت (IDF) و سایر نهاد‌های ناظر بهداشتی حاکی است که شیوع دیابت نوع ۲ در سطح جهان در حال افزایش است.

یک مطالعه مجزای دیگر نیز یک نقش جدید مولکول‌های موسوم به «سرامید» (ceramides) را شناسایی کرده که ممکن است با خطر دیابت نوع ۲ مرتبط باشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->