کشف ۶۰ کیلو ماده مخدر شیشه در هنگ مرزی تایباد خراسان رضوی (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) نائب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس: همسان‌سازی حقوق بازنشستگان قانونی است که باید اجرا شود توزیع حدود ۶۸ هزار واکسن آنفلوآنزا در داروخانه‌های مشهد | هنوز واکسن ایرانی توزیع نشده است تذکر نماینده مجلس درخصوص تعیین تکلیف همسان‌سازی حقوق بازنشستگان رتبه یازدهم خراسان رضوی در کشور از نظر جمعیت سالمندی آخرین وضعیت هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (یکشنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۳) | بارش‌های رگباری خراسان رضوی هفت‌خوان رستم کارگران و بازنشستگان برای دریافت وام | بازنشستگان برای دریافت وام ۳۰ میلیون تومانی چند سال در انتظار هستند؟ انتصاب مدیران زن در سطوح معاونت وزارت علوم، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در پرداخت حقوق | مبلغ متناسب‌سازی حقوق را زودتر واریز کنید (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) دادستانی‌ به پرونده عدم ثبت‌نام دانش‌آموزان ورود کند جشن «غنچه‌ها» فردا برگزار می‌شود (۲۶ شهریور ۱۴۰۳) بیمه سلامت ماهانه به بیش از هشت میلیون نسخه الکترونیکی رسیدگی می‌کند چه تعداد معلم جدید جذب وزارت آموزش و پرورش می‌شوند؟ انجام عمل موفق شکستگی زائده مهره دوم گردن در بیمارستان ولایت مشهد  (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) ویدئو | سقوط مرگبار خودروی پژو پارس به درۀ هومل سردشت (۲۵ شهریور ۱۴۰۳) کمبود نیرو و فرسودگی ناوگان، مهمترین چالش‌های اورژانس کشور اعترافات گوشی‌قاپ خشن به دزدی‌های سریالی در مشهد + عکس بیش از ۹۸ درصد نسخ بیمه سلامت، الکترونیکی بوده است کدام سواحل دریای خزر آلوده‌تر است؟ فرصت یک‌ساله برای جلوگیری از سلب‌امتیاز خطوط بدهکار
سرخط خبرها

آیا با شست و شوی میوه آفت کش ها از بین می روند؟

  • کد خبر: ۲۴۸۷۰۵
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
آیا با شست و شوی میوه آفت کش ها از بین می روند؟
بر اساس یک تحقیقی ۲۰ درصد از ۵۹ دسته میوه و سبزیجات مختلف دارای باقیمانده آفت کش‌ها در سطوحی هستند که خطرات قابل توجهی برای مصرف‌کنندگان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شواهد اخیر نشان می‌دهد شستن میوه‌ها قبل از خوردن، مواد شیمیایی سمی مختلفی را که معمولاً در کشاورزی استفاده می شود از بین نمی‌برد. مقاله‌ای در مجله Nano Letters در انجمن شیمی آمریکا، در بحبوحه بحث‌های جاری درباره میزان آلودگی مواد غذایی با آفت‌کش‌ها و خطرات بالقوه سلامتی مرتبط با رژیم غذایی ثابت که شامل باقیمانده‌های آفت‌کش‌ها است، منتشر شده است.

آیا شستن میوه‌ها کافی است؟

در ماه مه، Consumer Reports اعلام کرد که بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های جمع آوری شده توسط وزارت کشاورزی آمریکا (USDA) مشخص کرده است که ۲۰ درصد از ۵۹ دسته میوه و سبزیجات مختلف دارای باقیمانده آفت کش ها در سطوحی هستند که خطرات قابل توجهی برای مصرف‌کنندگان دارد.

هدف اصلی مقاله جدید به اشتراک گذاشتن جزئیات فنی فرآیندی است که نویسندگان برای تشخیص ردیابی آفت کش ها در غذاها توسعه داده اند. به گفته نویسندگان، یافته‌های اساسی در مورد ناکارآمدی شستشوی میوه‌ها برای مصرف‌کنندگانی که ممکن است به شیوه‌های ایمنی غذایی ناکافی تکیه کنند، مهم است.

به نقل از گاردین، شستشو میوه‌ها نمی‌تواند آفت کش‌ها را به طور کامل حذف کند. به عنوان مثال، هنگام استفاده از این تکنیک برای بررسی یک سیب، محققان گفتند نتایج تصویربرداری ثابت می‌کند که آفت کش ها به عمق بافت میوه نفوذ می‌کنند.

با استفاده از فناوری توسعه یافته، نویسندگان گفتند که وقتی پوست سیب به همراه مقداری از لایه پالپ برداشته شد، آلودگی آفت‌کش‌ها کاهش یافت.

دونگدونگ یی، استاد دانشکده شیمی چین در دانشگاه کشاورزی آنهویی، می‌گوید: «این مقاله که در راستای گسترده ایمنی مواد غذایی قرار دارد، تلاش می‌کند تا راهنمایی‌های بهداشتی را به مصرف‌کنندگان ارائه کند. تحقیقات نشان می‌دهد که به جای ایجاد دلهره بی‌رویه، پوست کندن میوه می‌تواند به طور موثر تقریباً تمام باقی مانده‌های آفت‌کش را از بین ببرد، برخلاف روش شستشو که اغلب توصیه می‌شود.

مایکل هانسن، دانشمند ارشد Consumer Reports، می‌گوید: «این فناوری جدید می‌تواند برای دانشگاهیان و دانشمندان در درک بهتر ماندگاری آفت کش ها در غذاها و نحوه محافظت بهتر از مصرف‌کنندگان مفید باشد.»

خطرات سلامتی ناشی از آفت کش ها در چندین مقاله ثبت شده است، اما بیشتر آن ها به جای رژیم غذایی، با قرار گرفتن در معرض شغلی سروکار دارند. وزارت کشاورزی آمریکا و سازمان غذا و دارو معتقدند که باقی مانده آفت کش ها در غذاها اگر در محدوده قانونی قرار بگیرند، به طور کلی برای سلامتی نگران کننده نیستند.

هر دو آژانس ده‌ها سال است که سطوح باقی مانده آفت‌کش‌ها را در غذاها بررسی می‌کنند و یافته‌های خود را سالانه گزارش می‌دهند.

در جدیدترین گزارش برنامه داده‌های آفت‌کش وزارت کشاورزی آمریکا ، ۹۹ درصد غذاهای آزمایش‌شده دارای بقایایی هستند که در محدوده قانونی قرار دارند و بنابراین خطری برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد نمی‌کنند و ایمن هستند.

اما برخی سازمان‌های مصرف‌کننده مانند Consumer Reports معتقدند که محدودیت‌های قانونی برای باقی‌مانده آفت‌کش‌ها بسیار بالا هستند.

وزارت کشاورزی آمریکا گزارش داد که بیش از ۷۲ درصد از بیش از ۱۰۰۰۰ نمونه غذا دارای بقایای آفت کش قابل تشخیص بودند.

مقاله جدید نشان می‌دهد که شستشو به تنهایی برای حذف آفت‌کش‌ها از میوه‌ها کافی نیست و پوست‌گیری می‌تواند راهکار موثر‌تری باشد. با این حال، انتخاب محصولات ارگانیک و کاهش مصرف محصولات پرخطر نیز می‌تواند به کاهش مواجهه با آفت‌کش‌ها کمک کند. مصرف‌کنندگان باید با آگاهی از این موضوعات، تصمیمات آگاهانه‌ای در مورد خرید و مصرف مواد غذایی بگیرند.

منبع: تجارت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->