کدام مدارس استان تهران فردا چهارشنبه (۱۹ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ همه چیز درباره ویروس جدید چینی| موردی از ابتلا به HMPV در ایران مشاهده نشده است گرامر انگلیسی را آسان بیاموزید: آموزش قواعد به زبان ساده و کاربردی درباره اخبار غم‌انگیزی که از خشک شدن تالاب انزلی به گوش می‌رسد | کسی از نیلوفر‌های انزلی خبر دارد؟ درباره سوء‌ظن که رابطه‌ها را بر هم می‌زند | ویروس بدگمانی؛ آفت رابطه نان‌های مناسب برای لاغری کدام‌اند؟ علائم هشداردهنده تومور مغزی چیست؟ حمله یک شهروند با بنزین و آتش به شهردار کرگان هرمزگان + عکس (۱۸ دی ۱۴۰۳) شناسایی ۳۴۰ کودک کار در مشهد در ۹ماهه نخست ۱۴۰۳ ۶ هزار خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی در آستانه خودکفایی ۲۹ ماه عجیبی که قابل پیش‌بینی بود سرقت تریلی حامل ۸ دستگاه خودرو در نیشابور (۱۷ دی ۱۴۰۳) مکران، پایتخت احتمالی ایران پس‌ از تهران، کجاست؟ + ویژگی‌ها و موقعیت جغرافیایی محکومیت ۳۹ میلیارد ریالی قاچاقچی ارز در مشهد (۱۸ دی ۱۴۰۳) اقدامات بهزیستی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی درخصوص معتادان متجاهر | ایستگاهی برای ته‌خطی‌ها زلزله مهیب در چین | شمار کشته‌ها به ۹۵ تن رسید (۱۸ دی ۱۴۰۳) بازسازی جنایت دسته جمعی  در صدمتری | قتل به بهانه جلب ۶۲ درصد سالمندان اضافه وزن دارند کم‌شنوایی نوزادان در هر هزار تولد، یک تا ۳ مورد است ارائه درس دوواحدی مهارت‌های زندگی به دانشجویان ترم اول، اجباری شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (سه‌شنبه، ۱۸ دی ۱۴۰۳) | امروز و فردا هوا سرد می‌شود واگذاری ۹۰ درصد فعالیت‌های بهزیستی به بخش غیردولتی «شیر مادر»، ضامن سلامتی نوزاد و مادر از قصاص تا زندان؛ مجازات ۲ برادر جنایتکار که راننده مسافرکش را به قتل رساندند ۳ درصد مردم به انحراف ستون فقرات مبتلا هستند قتل دختر توسط پدرش به بهانه آبرو | عذاب وجدان ندارم آیا یوتیوب برای اساتید و دانشجویان رفع فیلتر می‌شود؟ آیا باید نگران شیوع ویروس جدید چینی باشیم؟ نوبت‌گیری سنجش نوآموزان بدو ورود به دبستان چگونه انجام می‌شود؟ راهکار‌های پیشنهادی کمیسیون کشاورزی مجلس برای اصلاح وضع موجود مدیریت پسماند‌ها در کشور تأکید رئیس سازمان محیط زیست بر ضرورت تصویب پیش‌نویس اصلاحیه قانون مدیریت پسماند ماجرای برداشتن عمامه روحانی در فرودگاه مهرآباد چه بود؟ + فیلم
سرخط خبرها

شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان

  • کد خبر: ۲۵۵۸۷
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۷
شب‌بیداری برای دانش‌آموزان کنکوری مناسب نیست/بهترین روش مطالعه کنکور در ماه رمضان
مشاور تحصیلی گفت: هرچند روش شب‌بیداری فواید و مضراتی دارد و درباره برخی افراد نتایج مثبتی دارد، اما طی یک برآیند کلی، چنین روشی به یک دانش‌آموز کنکوری توصیه نمی‌شود. هر گونه‌ تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز درایام حساس منتهی به کنکور تأثیرات مخربی دارد.
به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی اسداللهی افزود: برخی دانش‌آموزان کنکوری برای اینکه شرایط روزه‌داری بر کیفیت مطالعه آن‌ها اثر نگذارد، شب‌ بیدار می‌مانند و رویه‌ای خلاف عادت را در پیش می‌گیرند، اما باید توجه داشت که چنین روشی، چه تأثیراتی دارد.
وی ادامه داد: سیستم بدن طی سال به یک شیوه عادت می‌کند و تغییر این عادت طی ماه رمضان، موجب مقاومت ناخودآگاه بدن به این تغییر روش می‌شود و این مسئله خود بازدهی مطالعه‌ فرد را کاهش می‌دهد. این کاهش بازدهی، از نظر روانی نیز بر دانش‌آموز تأثیر منفی خواهد گذاشت و وی را از ادامه مطالعه دل‌سرد خواهد کرد. نکته مهم دیگر این است که اغلب آزمون‌ها مانند کنکور، در ساعات صبح برگزار می‌شوند و شب‌بیدای موجب می‌شود که دانش‌آموز تمرکز و گیرایی لازم را در حین برگزاری آزمون نداشته باشد.
اسداللهی بیان کرد: توصیه ما به دانش‌آموزان این است که در پس از نوروز، با رویکرد جمع‌بندی هرآنچه تا کنون مطالعه کرده‌اند، حرکت کنند. یکی از روش‌های جمع‌بندی، شبیه‌سازی مطالعه است، در این روش پاسخ‌گویی به تعداد محدودی از سؤالات در زمان محدود صورت می‌گیرد و دیگر فراغ خاطر گذشته در پاسخ به سؤالات وجود ندارد که این خود موجب اضطراب دانش آموز می‌شود.
وی ادامه داد: به علاوه در سال‌های اخیر، ماه مبارک رمضان مصادف با دوران نزدیک کنکور قرار گرفته است و دانش‌آموز در حالی با ماه رمضان مواجه می‌شود که در انتهای مسیر خود برای شرکت در کنکور ایستاده است، بهترین راه‌حل برای جمع‌بندی در این شرایط، این است که در روش و شرایطی که دانش‌آموز به آن عادت کرده است، تغییری ایجاد نکنیم، هر گونه تغییری در ساعت خواب و ساعت مطالعه و روش درس خواندن دانش‌آموز در ایام حساس منتهی به کنکور، تأثیرات مخربی دارد و بیشتر موجب اضطراب دانش‌آموز می‌شود.
 
راهکار‌های مطالعه موفق در ماه رمضان چیست؟
این مشاور تحصیلی بیان کرد: در ماه رمضان دانش‌آموزان باید به رژیم غذایی خود توجه بیشتری داشته باشند و به جای استفاده از غذا‌های سنگین و پرچرب، از موادی استفاده کنند که قند خون مورد نیاز بدن را در حین مدت درس خواندن تأمین کند.
وی ادامه داد: بهترین شیوه مطالعه در شرایط روزه‌داری، انتقال ساعات مطالعه به پیش و بعد از زمان افطار و سحری است، بهتر است دانش‌آموز کنکوری که نیاز به مطالعه مستمر و باکیفیت دارد، بعد از صرف سحری مطالعه خود را آغاز کند و تا ظهر به مطالعه ادامه دهد، در ساعات حدود ۱۲ تا ۴ بعد از ظهر که از ساعات اوج خستگی فرد روزه‌دار است، به استراحت بپردازد و پس از استراحت مطالعه را از ساعاتی قبل افطار تا ساعاتی بعد افطار ادامه دهد.
اسداللهی بیان کرد: مطالعه پس از افطار دانش‌آموز هرگز نباید بیش از ساعت ۱۲ شب طول بکشد و به خواب شبانه وی آسیب وارد آورد، توصیه می‌شود که دانش‌آموزان مطالعه حفظیات مانند حفظ لغات و تاریخ ادبیات و... را به ساعات پایانی شب و زمان قبل از خواب موکول کنند.
 
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->