تعلیق ۲۲۵ واحد متخلف فروش مجازی فراورده‌های سلامت‌محور آیا رژیم گرفتن به معنای مدام گرسنه ماندن است؟ ورود نیمی از زائران ایرانی به عربستان اقدام ‌بهنگام برای بارداری بهترین روش مقابله با ناباروری است | هر چیزی به فصلش تلف‌شدن یوز ایرانی چه خطری برای محیط زیست دارد؟ دستگیری یک قاتل در سرخس ۲۱ سال پس از ارتکاب قتل آموزش محیط زیست در اولویت‌های یونسکو در ایران انتقاد نماینده مجلس از سازمان محیط زیست | حفاظت از اکوسیستم‌ها یک وظیفه حیاتی است حضور سه قلاده یوزپلنگ آسیایی در مرز مشترک خراسان‌ رضوی و سمنان + فیلم هشدار دامپزشکی خراسان‌ رضوی درباره خطر شیوع سویه جدید تب‌‌برفکی مهلت ثبت نام سرویس مدارس در سال ۱۴۰۴ اعلام شد زاگرس با چه چالش‌هایی مواجه است؟ توصیه‌های تغذیه‌ای به دانشجویان و دانش‌آموزان برای امتحانات یاری مجلس برای حل تعارضات قانونی رشته‌کوه زاگرس پزشک مشهدی، دانشمند برگزیده سازمان بهداشت جهانی | گفت‌وگوی شهرآرانیوز با پروفسور «مجید غیور مبرهن» بیش از ۱۲۰۰ دامنه عرضه فراورده‌های سلامت‌محور در فضای مجازی شناسایی شد مربیان قرآنی در دورترین نقاط کشور، به عنوان رابطان قرآن تربیت می‌شوند آلودگی ترکیبی هوای مشهد وضعیت فقر یادگیری در کشورهایی با درآمد متوسط و پایین تدوین برنامه‌ای عملیاتی برای توانمندسازی معلمان پرداخت ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری توسط بیمه سلامت پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم هوای گرم تا پنجشنبه ۵۰ درصد گونه‌های زیستی کشور در آستانه انقراض قرار دارند تا امروز سؤالات کنکور و امتحانات نهایی به بیرون نشر پیدا نکرده است مقطع کارشناسی دانشگاه‌ها به بخش غیردولتی واگذار می‌شود حذف تومور بیمار ۳۵ ساله، بدون بیهوشی برای اولین بار در مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کمبود اسپری‌های آسم جدی است ایران قطب چشم‌پزشکی منطقه است پیش‌بینی هواشناسی کشور (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | خیزش گرد و خاک در شرق کشور در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار تبعه خارجی غیرمجاز در شبکه راه‌آهن دستگیر شدند لزوم تشکیل پلیس ویژه اطفال و نوجوانان
سرخط خبرها
انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران اطلاعیه صادر کرد؛

تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان

  • کد خبر: ۲۶۷۹۲
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۴
  • ۱
تردیدها درباره بازمانده عصر دایناسورها در خراسان
پس از انتشار خبری با عنوان «بازمانده عصر دایناسورها در خراسان»، انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران ضمن تردید نسبت به صحت این خبر، اطلاعیه‌ای صادر کرد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز؛ دکتر فرید جواهرزاده دراین‌باره گفت: باتوجه‌به بررسی به عمل آمده از سوی متخصصان وکارشناسان مربوط و بررسی تصاویر منتشرشده در رسانه‌های مختلف درباره خبر مشاهده گونه آبزی خرچنگ نعل اسبی، به نظر می‌رسد موجود یاد شده نوعی میگو به نام میگوی بچه وزغی (tadpoles shrimp) با نام علمی Triops است که کپسول تخمش صد‌ها سال قادر به ماندن در خاک خشک است و با تشکیل آبگیر‌های فصلی باز می‌شود. نزدیک‌ترین گونه به گونه‌های موجود امروزی صدوهشتاد میلیون سال پیش می‌زیسته است.

وی ادامه داد: خرچنگ نعل اسبی متعلق به رده‌ای جداگانه است و ۴ گونه دارد که فقط در اقیانوس‌های مناطق گرمسیری یافت می‌شوند و در ایران گزارش نشده است.

رئیس انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران خاطرنشان کرد: اکنون خرچنگ نعل اسبى تنها در سواحل آمریکا و ژاپن وجود دارد و گونه‌اى اقیانوسى و دریایی است و در آب‌هاى ایران وجود ندارد، چه برسد به نواحی داخلى و کویرى ایران!

جواهرزاده افزود: از خون این نوع خرچنگ داروى مننژیت و ماده اولیه برخى ترکیبات آنتى‌بیوتیک تهیه می‌شود و در آمریکا به صورت پرورشی هم وجود دارد و به شدت تحت حفاظت است. این گونه شب‌ها فعال است و در طول روز در اعماق دریا و زیر ماسه‌ها به‌سرمی‌برد و تنها در فصل تولید مثل و در هنگام مَد به ساحل می‌آید و با جزر به دریا برمی‌گردد. همچنین این گونه از قدیمی‌ترین گروه بند پایان به حساب می‌آید.

گفتنی است، دیروز خبری در رسانه‌ها به نقل از رئیس اداره محیط زیست رشتخوار مبنی بر مشاهده گونه آبزی بازمانده از عصر دایناسور در روستای سعدآباد این شهرستان منتشر شد که واکنش انجمن علمی طبیعت‌گردی ایران را در پی داشت.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
0
1
فرید جواهرزاده حتی لیسانس ندارد چرا عناوین جعلی برای افراد بی سواد درست می کنید.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->