عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها رشتخوار خراسان رضوی لرزید (۷ دی ۱۴۰۳) ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو
سرخط خبرها
فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان:

در شرایط کرونا، خدمات دندان پزشکی غیرضروری را به تعویق بیندازید

  • کد خبر: ۲۷۵۵۰
  • ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۰
در شرایط کرونا، خدمات دندان پزشکی غیرضروری را به تعویق بیندازید
یک فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان گفت: در دوران شیوع کرونا برای حفظ سلامتی مردم و کادر دندان پزشکی بهتر است که اعمال دندان پزشکی غیرضروری به تعویق بیافتد.
به گزارش شهرآرانیوز، علی رضا ناطقیان درباره انجام اعمال دندان پزشکی در دوران شیوع ویروس کرونا افزود: این موضوع بحث دو طرفه است؛ یعنی زمانی که بیماری به بخش دندان پزشکی مراجعه می‌کند اگر ناقل بیماری باشد یا در زمان شروع علایم بالینی قرار داشته باشد، به دلیل تماس نزدیک ممکن است برای پرسنل یا خود دندان پزشک بیماری ایجاد کند. حتی ممکن است پرسنل ناقل باشند و به مراجعه کنندگان ویروس کرونا را منتقل کنند.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان ادامه داد: اگر مانند سایر اعمال جراحی غیراورژانسی که بیمار از نظر علایم سلامتی مورد بررسی کامل قرار می‌گیرد تا مطمئن شوند که بیمار نیست یا اطمینان حاصل می‌کنند که پرسنل کادر درمانی در زمان کار از وسایل ایمنی استفاده می‌کنند، به نظر می‌رسد که می‌توان اقداماتی روی دندان انجام داد، البته توصیه می‌شود اعمال جراحی زیبایی به تعویق بیافتد.

استفاده از درمان‌های خانگی برای درد دندان
ناطقیان درباره استفاده از درمان‌های خانگی برای تسکین درد دندان در شرایط کرونایی اظهار کرد: برخی درد‌های دندانی ممکن است با عفونت همراه باشد. یک پزشک عمومی هم می‌تواند برای آن آنتی بیوتیک تجویز کند تا بیمار در زمان مناسب به دندان پزشکی مراجعه کند.
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان افزود:، اما اگر موضوع ریشه دندان باشد که جزو عمل اورژانسی محسوب می‌شود و باید بعد از انجام پروتکل‌های گفته شده اعمال جراحی را انجام داد.
وی بیان کرد: درمان خانگی تنها استفاده از مسکن است که آن هم اثر موقتی دارد و توصیه نمی‌شود زمانی که دندانی عفونت کرده مسکن استفاده شود، به این دلیل که نیاز به اقدام اساسی دارد.

دندان درد رابطه مستقیم با کرونا ندارد
ناطقیان گفت: انتقال ویروس از طریق ترشحات تنفسی انجام می‌شود و دندان درد نمی‌تواند رابطه مستقیم با کرونا داشته باشد. زمانی که مردم مشکوک به عفونت هستند و درد غیرقابل تحمل است باید به دندان پزشک مراجعه شود.

استفاده از مشاوره‌های سامانه ۴۰۳۰
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی کودکان درباره استفاده از مشاوره‌های سامانه ۴۰۳۰ در دوران کرونایی بیان کرد: مردم در صورتی که سوال داشته باشند، می‌توانند با سامانه ۴۰۳۰ تماس بگیرند. این سامانه تا حد زیادی به غربالگری کرونا کمک کرد تا افراد با هر علائمی بدانند که چه کاری باید انجام دهند. اقدامات این سامانه باعث شد تا مردم بدانند چه کسانی واقعا باید به بیمارستان مراجعه کنند یا چه کسانی باید در منزل بمانند. در واقع کمک‌های سامانه ۴۰۳۰ باعث کاهش حضور مردم در بیمارستان‌ها شد.

ناطقیان گفت: اطلاعات این سامانه در حال به روز رسانی است و می‌تواند بیماران متوسطی که قبلاً توصیه می‌شد کمتر به مراکز درمانی مراجعه کنند را شناسایی و آن‌ها را به مراکز درمانی معرفی کند تا با بیماریابی بهتر جلوی گسترش بیماری را بگیریم.

پیشگیری از گسترش بیماری در کودکان
این فوق تخصص بیماری‌های عفونی اطفال درباره پیشگیری از گسترش بیماری در کودکان گفت: توصیه‌های کلی در مورد بچه‌ها این است که از بردن آن‌ها به مراکز پرجمعیت خودداری کنیم. یادمان باشد که هم بزرگسالان و هم بچه‌ها نباید زیاد از خانه بیرون بروند. همچنین خانواده‌ها باید در بغل کردن بچه‌ها دقت داشته و نکات بهداشتی را رعایت کنند. هم در کودکان و هم بزرگسالانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند احتمال بیمار شدن بیشتر است. کودکان هم از این قاعده مستثنی نیستند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->