رشتخوار خراسان رضوی لرزید ماجرای آلودگی هوای اسلامشهر چه بود؟ واژگونی اتوبوس در محور کرمانشاه کنگاور با ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت + ویدئو معاون وزیر اذعان کرد: پرداختی دارو و درمان از جیب مردم بسیار بالاست کمردرد و سردرد شایع‌ترین‌دردها| مصرف زیاد مسکن برای حوزه بهداشت و درمان بار مالی دارد علت دود غلیظ در آسمان ماهشهر اعلام شد شبستری: کلیه بیمارستان‌های مشهد ملزم به پذیرش بیماران اورژانسی با تعرفه دولتی هستند هشدار برف و باران برای پنج استان کشور آیا مدارس و ادارات مشهد فردا (شنبه ۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شاخص آلودگی هوای اسلامشهر ۵۰۰ شد| توصیه ترک شهر به مردم قاتل خاموش در بجستان خراسان رضوی قربانی گرفت انفجار و آتش سوزی در کوهدشت + جزئیات سهمیه استخدام ۱۲ هزار پرستار در کشور آیا مدارس و ادارات تهران فردا (۸ دی ۱۴۰۳) تعطیل هستند؟ تکذیب تراشیدن موی سر ۱۳۰ دانش آموز ششتمدی برای تنبیه باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم!
سرخط خبرها

همدستان قاتل رومینا

  • کد خبر: ۲۸۳۴۰
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۴
  • ۳
همدستان قاتل رومینا
حجت الاسلام محمدرضا زائری - پژوهشگر دینی
این روز‌ها هر کسی از ظن خود به‌تحلیل ماجرای دردناک دخترکشی می‌پردازد؛ یکی به پدر سنگدل ناسزا می‌گوید که با داس سر دخترش را بریده و یکی به جوانی بی‌رحم که دختری را با فاصله سنی بسیار زیاد قربانی هوسرانی خود کرده است. گرچه در مجرم‌بودن پدر تردیدی نیست و هیچ‌گونه توجیهی برای جنایت او نمی‌توان یافت، اما به‌نظر می‌رسد تنها محکوم‌کردن یک‌نفر، ساده‌سازی موضوع باشد، زیرا قطعا قاتل تنها نبوده و همدست و شریک داشته است و حداقل در این ماجرا می‌توان از ۱۲ عامل در قتل نام برد:
دولتی که نتوانسته است حداقلی از رفاه اقتصادی و معیشت را برای خانواده ایرانی تأمین کند و در نتیجه پدر‌ها مجبورند به‌جای گذران وقت با فرزندان و حفظ رابطه صمیمی و عاطفی با دخترانشان، روزی ۳ شیفت کار کنند.
متصدیان امور دینی و مذهبی که نتوانسته‌اند معارف دینی را درست تبیین کنند و اولویت‌ها را بشناسانند و اهمیت و حساسیت جان یک انسان را نشان دهند و پدر را به درکی درست از وظایف دینی برای تصمیم‌گیری صحیح برسانند.
نظام فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جامعه ما و همه نهاد‌هایی که بنیان قداست و حرمت جان انسان‌ها را سست و بی‌اهمیت ساخته و خون‌ریختن را آسان و بی‌اهمیت جلوه داده‌اند.
رسانه‌ملی و شبکه‌های اجتماعی که آن‌قدر در تنور عشق دمیدند و شب‌وروز بدون پیوست‌های توجیهی از عشق‌های رنگارنگ گفتند و نمایش دادند که دختری نوجوان به‌جای لذت‌بردن از زندگی طبیعی خود پیش از زمان طبیعی به‌فکر رابطه عاشقانه باشد.
پسر بیست‌وهفت یا بیست‌وهشت‌ساله‌ای که از ۳ سال پیش به‌سراغ دختری ده‌یازده‌ساله آمده و با او طرح رفاقت ریخته و بی‌آنکه تناسبی در سن و شرایط اجتماعی و فرهنگی داشته باشند، وعده ازدواج به او داده و بعد هم او را رها کرده و رفته است.
همسایه‌هایی که به‌جای همدلی با پدر دردمند به او زخم زبان زده‌اند و با نیش‌وکنایه یا اشاره‌وکلام، ذهن او را به‌نقطه‌ای رسانده‌اند که احساس ننگ‌وعار کند و بخواهد آبروی خود را با دخترکشی بازگرداند.
نظام آموزشی بی‌خاصیتی که مهارت‌های ابتدایی زندگی و ارتباط را آموزش نمی‌دهد و به‌جای تربیت انسان و تشریح جهان، به مسابقه حفظیات برای قبولی در کنکور سرگرم است.
پدری که به‌جای اتخاذ تصمیم عقلانی تحت‌تأثیر احساسات دست به‌جنایتی فجیع و دردناک می‌زند و نمی‌تواند مشکلی خانوادگی را با تدبیر و هوشمندی مدیریت کند.
دختری که به‌سادگی تسلیم وسوسه و فریبکاری یک جوان عاشق‌پیشه می‌شود و خانواده و پشتوانه و اصالت و ریشه خود را به دسیسه‌های او می‌فروشد و رفقای نزدیکش هم به‌جای برحذرداشتن او از خطر، به ماجراجویی تشویقش می‌کنند.
نظام قانونی که به‌جای استمداد از یک مشاور در پرونده‌ای چنین حساس و ظریف، دختر بی‌پناه را به پدر انتقام‌جو تحویل می‌دهد.
نهاد‌های مختلفی که میلیارد‌ها تومان بودجه سالانه دارند تا وسایل و امکانات اولیه برای پرکردن اوقات فراغت نوجوانان را تأمین کنند و آنان را به فعالیت‌های سالم مشغول سازند تا در هر سن‌وسالی به‌اقتضای همان دوره سنی زندگی کنند و فکرشان به‌انحراف کشیده نشود.
من و شمایی که با هر لایک و کامنت و اظهارنظر و ارزش‌گذاری خواسته یا ناخواسته در برجسته‌شدن برخی رفتار‌ها و سست‌شدن برخی هنجار‌ها سهم داریم.
به این فهرست، باز هم می‌توان افزود؛ مهم این است که این قضیه بسیار پیچیده را ساده نکنیم و با فحش‌دادن به یک نفر یا متهم‌دانستن یک شخص و پررنگ‌کردن یک عامل از بقیه چیز‌ها غافل نشویم!
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کاربر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۰
0
1
کاملا درسته عوامل بسیار زیادی زنجیروار بهم میپیوندند و اینچنین اتفاقات تلخی رو رقم میزنند.
قاصدک
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۳۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۱
ولی با یک لحظه تفکر و یک ابراز عشق پدر و دیگر افراد می شد جلو این فاجعه و این داغ جهانی را گرفت کافی بود انسان با حرف مردم زندگی نکند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۷ - ۱۳۹۹/۰۳/۱۲
0
0
کاملا درسته اگر همه ی این راهکارها اجرایی بشود کشور گلستان میشود به امید آنروز
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->