محکومیت با پابند مهدی یراحی پایان یافت (۸ دی ۱۴۰۳) مرگ ۷ نفر بر اثر گازگرفتگی در تهران عوارض روحی سقط جنین در مادران چیست؟ خودروهای شوتی ۲۶۹ نفر را به کام مرگ کشاندند در چه صورتی سقط جنین باعث مرگ مادر می‌شود؟ همه آنچه باید درباره تجربه دندان درآوردن کودکتان بدانید | چالش‌های یک اتفاق دندانی تصادفات جاده‌ای در خراسان‌رضوی ۱۷ مصدوم بر جای گذاشت (۸ دی ۱۴۰۳) روغن‌کاری چرخ زنگاری توسعه از طریق نخبگان تسهیلات اشتغال تبصره ۱۸ به تأسیسات گردشگری استان خراسان رضوی پرداخت می‌شود ضرب و شتم شدید بازرس غذا و دارو در کرج میز کار مخصوص کمردرد ابداع شد افزایش قابل‌توجه آمار ابتلا به آنفلوانزا در کشور (۸ دی ۱۴۰۳) پراید، آلاینده‌ترین خودروی مشهد است معوقات حقوق بازنشستگان در ۳ ماه باقی‌مانده از سال ۱۴۰۳ با اعمال متناسب‌سازی واریز خواهد شد هشدار پلیس فتا درباره دو شگرد معروف کلاهبرداران تلفنی و پیامکی سقط جنین و خطر جدی باقی‌ماندن بقایای جفت در بدن مادر آنفلوانزا در رأس فهرست ویروس‌های درگردش کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، ۸ دی ۱۴۰۳) | بارش باران و برف در روز‌های پایانی هفته بازسازی صحنه نزاع منجر به قتل | دوئل مرگ‌بار دهه‌هشتادی ها آیا حق عائله‌مندی برای زنان بازنشسته تأمین اجتماعی برقرار می‌شود؟ پارابن، عامل مهم سرطان پستان ده ماده غذایی برای رشد خوب مو‌ها خطرات جدی سوخت مازوت برای سلامت مردم اعتراف «بوقلمون‌های شمشیرکش» به ۶۰ فقره زورگیری | این زورگیران را شناسایی کنید + عکس کدام استا‌ن‌های کشور در هفته جاری بارانی می‌شود؟ (۸ دی ۱۴۰۳) + فیلم قتل پدر پولدار توسط پسر و عروس به خاطر تجدید فراش آلودگی هوا به مغز جنین آسیب می‌رساند «تناسب اندام» باعث سلامت مغز در سالمندان می‌شود دارو‌هایی که خطر لخته‌شدن خون را افزایش می‌دهند زنگ خطر سوختگی در زمستان چگونگی تامین انواع شیرخشک در داروخانه‌ها
سرخط خبرها

تست سرولوژی برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست

  • کد خبر: ۲۸۳۸۷
  • ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۰
تست سرولوژی برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست
یک متخصص خون و آنکولوژی اطفال گفت: استفاده از تست سرولوژی یا خون برای تشخیص بیماری کرونا به تنهایی کافی نیست.
به گزارش شهرآرانیوز، غلامرضا باهوش افزود: سرولوژی با تاخیر می‌تواند نتیجه را نشان دهد و اگر هدف بیماریابی است، سرولوژی توانایی چنین کاری را ندارد.

سرولوژی در شرایطی می‌تواند کمک کننده باشد که نمونه گیری مشکل داشته و نتیجه PCR منفی شده یا سی تی اسکن ریه مشکوک بوده یا علائم بالینی با درگیری ریه متفاوت باشد، اما اینکه سرولوژی را به عنوان تست تایید تشخیص بیماری یا بیماریابی قرار دهیم، منطقی نیست.

باهوش درباره موضوعات مطرح شده درباره اینکه گروه‌های خونی خاص در معرض بیماری قرار دارند، تصریح کرد: مطالعات نشان داده که گروه‌های خونی با بروز کرونا و شدت آن ارتباط داشته است، اما متاسفانه مطالعات در سراسر دنیا به صورت پراکنده صورت گرفته و بیشترین اتفاقی که در این مطالعات افتاده این است که گروه‌های علمی به دنبال مطرح کردن خودشان هستند تا اینکه بخواهند کمکی به شناخت بیشتر این بیماری، رفتار‌ها و روش‌های درمانی کنند.

این متخصص خون و آنکولوژی اطفال گفت: به عنوان نمونه از ابتدای پیدایش این بیماری دارو‌های مختلفی برای درمان مطرح شد، اما همه آن‌ها حذف شدند و همه این‌ها نشان دهنده این است که برخلاف درخواست سازمان بهداشت جهانی برای انجام مطالعات به صورت جهانی، مطالعات به صورت کشوری انجام شد، اینکه چقدر این مطالعات قابل اتکا هستند هم جای سوال دارد.

وی اظهار کرد: با این حال براساس مطالعاتی که چینی‌ها در زمان بروز کووید-۱۹ داشتند، گروه‌های خونی را با بیماری مرتبط دانستند و اینکه بعدا هم این مطالعات معتبر باشد یا نه خود سوال دیگری است.

باهوش با اشاره به تغییر ژنتیکی ویروس‌های خانواده آنفلوآنزا، تصریح کرد: در بیماری ویروس‌های دیگر وقتی IGG بالا و IGM پایین می‌آید، بدن می‌تواند با تولید پادتن ایمن شود، اما یادمان باشد ویروس‌های گروه خانواده آنفلوآنزا سال به سال تغییر ژنتیکی می‌دهند. دلیل اینکه هر سال افراد واکسن آنفلوآنزا می‌زنند هم همین این است، اما این ایمنی برای سال بعد ممکن است موثر نباشد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->