پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

افزایش هزینه‌های سنگین درمان سرطان کودکان

  • کد خبر: ۲۹۰۰۱۳
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۶
افزایش هزینه‌های سنگین درمان سرطان کودکان
مؤسسه خیریه محک در نشست خبری به مناسبت ماه آگاهی‌رسانی سرطان کودک، از هزینه‌های سنگین درمان و چالش‌های تأمین دارو‌های تک‌نسخه‌ای برای کودکان مبتلا به سرطان خبر داد. مدیرعامل محک با اشاره به عدم پوشش بیمه برای این دارو‌های حیاتی، خواستار ورود این دارو‌ها به فهرست دارو‌های رسمی و حمایت بیمه‌ها برای کاهش بار مالی خانواده‌ها و خیریه‌ها شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماه سپتامبر در تقویم جهانی به‌عنوان ماه آگاهی‌رسانی درباره سرطان کودکان شناخته می‌شود و سازمان‌های فعال در این حوزه تلاش می‌کنند تا آگاهی جامعه نسبت به نشانه‌های این بیماری افزایش یابد. تشخیص زودهنگام سرطان کودکان، کلید اصلی درمان موثرتر و کم‌هزینه‌تر است و آگاهی بیشتر جامعه و متخصصان از علائم، نقش بسزایی در این مسیر دارد.

دارو‌های تک‌نسخه‌ای، چالش پرهزینه درمان سرطان کودکان

مدیرعامل محک، آقای دکتر احمدیان، با اشاره به هزینه‌های بالای درمان سرطان کودکان در ایران اظهار داشت که شرایط فعلی جهان و کشور، پیچیدگی‌های زیادی در مسیر درمان این بیماری ایجاد کرده است. او تصریح کرد که پیشرفت‌های دارویی در جهان اگرچه نویدبخش هستند، اما بسیار گران‌قیمت‌اند. به‌ویژه دارو‌هایی که به نام "تک‌نسخه‌ای" شناخته می‌شوند و توسط شرکت‌های دارویی وارد کشور می‌شوند، مشمول بیمه نیستند، زیرا در فهرست دارو‌های رسمی (فارماکوپه) قرار ندارند.

دکتر احمدیان تأکید کرد که اگرچه این دارو‌ها تحت عنوان "تک‌نسخه‌ای" شناخته می‌شوند، اما وقتی در بیمارستان‌های دانشگاهی به‌طور مداوم برای تعداد زیادی از کودکان تجویز می‌شوند، دیگر نباید به‌عنوان داروی تک‌نسخه‌ای محسوب شوند. او افزود که این دارو‌ها باید وارد فارماکوپه کشور شوند تا بیمه‌ها بتوانند آنها را پوشش دهند. او اشاره کرد که دارو‌های تک‌نسخه‌ای اغلب مبالغی بین ۱۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان دارند، که تأمین این هزینه‌ها برای خانواده‌های بیماران غیرممکن است و مؤسسات خیریه نیز به‌سختی از عهده آن برمی‌آیند.

به گفته او، مؤسسه محک تاکنون تمام دارو‌های مورد نیاز کودکان را، صرف‌نظر از قیمت و کمبود‌های موجود، تامین کرده است و تمامی هزینه‌های دارویی که بیمه پوشش نمی‌دهد، از طریق کمک‌های نیکوکاران تامین می‌شود. او همچنین اشاره کرد که این سازمان تا پایان سال ۱۴۰۲، بیش از ۴۵ هزار و ۵۹۸ مورد کمک دارویی به ارزش ۹۴ میلیارد تومان ارائه کرده است.

اجرای مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال

دکتر احمدیان درباره اجرای مصوبه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال توضیح داد که این مصوبه تنها شامل هزینه‌های بستری در بیمارستان‌های دولتی می‌شود و خدمات سرپایی، داروها، و تشخیص بیماری را شامل نمی‌شود. همچنین، بیمارستان محک به‌عنوان یک بیمارستان خیریه، مشمول این مصوبه نیست و هزینه‌های درمانی در آن به‌صورت رایگان برای بیماران ارائه می‌شود.

او ادامه داد که تعرفه‌های خیریه در چند سال گذشته برای بیمارستان‌های خیریه تصویب شده‌اند و این تعرفه‌ها در جایی بین تعرفه دولتی و بخش خصوصی قرار دارند. اما از آنجا که بیمارستان محک از بیماران هزینه‌ای دریافت نمی‌کند، پرداخت بیمه باید بر اساس تعرفه خیریه صورت گیرد، نه تعرفه دولتی. با این وجود، بیمه‌های تامین اجتماعی هنوز این مسئله را نپذیرفته‌اند و همچنان پرداختی‌ها براساس تعرفه دولتی انجام می‌شود، هرچند مذاکرات برای تغییر این وضعیت همچنان ادامه دارد. دکتر احمدیان خاطرنشان کرد که همراهی بیمه‌ها در پرداخت هزینه‌های درمانی می‌تواند به ارائه خدمات بهتر و گسترده‌تر به کودکان مبتلا به سرطان کمک کند.

افزایش امید با همراهی جامعه

مؤسسه محک در سی و سه سال فعالیت خود همواره تلاش کرده تا با ارائه گزارش‌های شفاف، پاسخگوی سوالات جامعه درباره عملکرد خود باشد. این سازمان با همراهی سه مؤسسه خیریه در اصفهان، تبریز و خراسان، در راستای ارائه خدمات درمانی و حمایتی به کودکان مبتلا به سرطان در سراسر کشور گام برداشته است تا خانواده‌ها بدون دغدغه مالی، روند درمان فرزندان خود را طی کنند. امیدواریم با افزایش آگاهی در خصوص علائم سرطان کودکان و تشخیص به‌موقع این بیماری، شاهد بهبود و سلامت هرچه بیشتر فرزندان این مرز و بوم باشیم.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->