لزوم استفاده از ظرفیت بانوان در تقویت همدلی و هم افزایی در جامعه ادویه‌های مهم در پخت بهتر ماهی را بشناسید روایت زندگی مادر شهید ژاپنی در سریال مهاجر سرزمین آفتاب حدود ۶۰ درصد از جامعه معلمان را بانوان تشکیل می‌دهند کاهش خطر سکته مغزی پس از یائسگی در زنان با مصرف موز رشد ۳۶ درصدی اهدای خون بانوان در خراسان رضوی (۵ دی ۱۴۰۳) روش‌های از بین بردن لکه چای یا قهوه روی لباس نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب‌قهرمانی دختران راگبی‌باز مشهدی در کشور
سرخط خبرها
مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

مسجدی که برای بانوان اشتغال آفرید

  • کد خبر: ۲۹۱۲۷۳
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
مساجد محلات ظرفیت‌های خوبی برای انجام فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی هستند که با رونق آموزش می‌توان از این ظرفیت برای اشتغال‌زایی نیز استفاده کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسجد امام حسین واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه حیاط آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه‌های کوچک مسجد، انجام یافت.

مجید زرین، امام‌جماعت مسجد امام‌حسین (ع) واقع در شهر سهند آذربایجان شرقی است. فعالیت‌های مسجد در قالب کار‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصاد مقاومتی و امدادی بسیاری در این مسجد تحت نظر او انجام می‌شود.

فعالان این مسجد از سال ۱۳۹۳ تصمیم گرفتند فعالیت‌های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنند؛ از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش‌های خیاطی، قالی‌بافی، حکاکی روی فلز، چرم‌دوزی و.. از جمله کلاس‌های آموزشی بود که برگزار شد.

آموزش و اعطای مدرک فنی‌حرفه‌ای به ۵۰۰ نفر از بانوان

با برگزاری دوره‌های آموزشی و با همیاری فنی‌وحرفه‌ای، نزدیک به ۵۰۰ نفر از بانوان شهر سهند آموزش دیدند و بسیاری از آنها مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت کردند.

عده‌ای از بانوانی که از طریق آموزش‌های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته‌هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه بر آن، عده دیگر که جویای شغل بودند را به به کارخانجات و شرکت‌های تولیدی جهت همکاری معرفی کردند.

ایحاد کارگاه‌های تولیدی برای بانوان در حیاط مسجد

امام جماعت مسجد امام‌حسین (ع) به کمک سایرین ظرفیت بالایی برای اشتغال و درآمدزایی در مسجد ایجاد کردند. آنها با همکاری خیّرین و اهالی محل، در قسمت‌هایی از حیاط مسجد که بدون استفاده مانده بود، کارگاه‌های خیاطی تولیدی کوچک برای بانوان محل تاسیس کردند تا از این راه به مرحله اشتغال و درآمدزایی برسند.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.