پارکینسون، لرزش بی‌امان، درد بی‌درمان| درباره بیماری مرموز «فلج لرزان» چه می‌دانید؟ صاعقه در کردستان ۲ قربانی گرفت (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت : ۶۰ درصد فوتی‌های تصادفات زیر ۳۰ سال هستند تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد
سرخط خبرها

چند نکته برای خرید کالاهای دست دو

  • کد خبر: ۲۹۱۶۵
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
چند نکته برای خرید کالاهای دست دو
در دنیای امروز، زندگی ما آمیخته با مصرف گرایی است و روز به روز میل ما برای خرید و تعویض وسایل بیشتر می‌شود. استفاده از کالاهایی که هنوز قابل مصرف هستند گزینه مناسبی برای مقابله با خرید افراطی وسایل است.

به گزارش شهرآرانیوز، برای خرید کالاهای دست دوم باید به نکاتی توجه کرد که برخی از این نکات عبارتند از:

 

۱. چه زمانی کالای دست دوم می‌خریم؟

زمانی که ما به وسیله‌ای احتیاج داریم و به هر دلیلی نمی‌خواهیم هزینه‌ی زیادی بکنیم، کالاهای دست دوم یکی از گزینه‌های مناسب است؛ اما نه آن دسته از کالاهایی که ایراد دارند و بعد از هزینه خرید و هزینه‌ تعمیر از قیمت کالای دست اول گران‌تر برایمان آب بخورد. پس در خرید کالاهای دست دوم نیز باید دقت زیادی را به خرج دهید.

 

۲. لپتاپ و گوشی؛ حساس ولی به قیمت

وسایل الکترونیکی بسیار حساس هستند و به همین خاطر باید در خرید نوع دست دوم آنها دقت فراوانی را به خرج دهید. آسان‌ترین گزینه این است که قبل از خرید این وسایل را به یک کارشناس بی طرف نشان دهید تا وسیله را تست و از صحت سلامت آن مطمئن شود. می‌توانید چند ساعت با آن کار کنید تا اگر ایرادی داشت از آن مطلع شوید. برخی از شرکت‌های خصوصی پا به عرصه دست دوم فروشی‌ گذاشتند و بعد از تست کالاها، آن را تا ۲ هفته زمانت می‌کنند. از این شرکت‌ها نیز می‌توانید خرید کنید.

۳. یخچال و تلویزیون، لباس‌شویی؛ دقت کنید تا خرید خوبی را داشته باشید

خوشبختانه این دسته از کالاهای دست دوم پیچیدگی زیادی ندارند تنها کافی است آن‌ها را به برق بزنید و مطمئن شوید که کار می‌کند اگر ظاهر مرتب و بدون ضربه (خط و خش) هم داشته باشند که چه بهتر. اگر می‌خواهید خرید مطمئن‌تری داشته باشید بهتر است کارشناس بی‌طرفی، کالا را قبل از خرید کارشناسی کند.

 

۴. مبل و کمد؛ به نکات دیگر جز رنگ توجه کنید

در هنگام خرید مبل و کمد دست دوم، اصلی‌ترین عامل‌های تعیین‌کننده ممکن‌ است رنگ و طرح این کالاها باشد. بهتر است به جنس و سلامت تشکچه‌ها در مبل و سلامت چوب در کمد توجه بیشتری داشته باشید. نگاهی همه جانبه داشته باشید و مطمئن شوید که شکستگی و ندارند.

 

۵. خودرو؛ مطمئن باشید که کارشناس خبره ماشین را تایید می‌کند

ماشین نیز از جمله مواردی است که بازار دست دوم آن داغ‌تر از بازار خرید خودروهای نو است. در این مورد حتما قبل از خرید با ماشین حدود ۱ ساعت دور بزنید. زیرا برخی از ایراد خودروها بعد از داغ شدن موتور، معلوم می‌شوند. بهتر است اگر از ماشین سر در نمی‌آورید کارشناس خوبی را در این زمینه سراغ داشته باشید تا بتواند کمک‌تان کند.

 

۶. به ضمانت‌نامه‌های کتبی اعتماد کنید

فروشنده‌ها اغلب برای فروش کالاهای خود به این نکته اشاره می‌کنند که کالا را به شرط و ضمانت به شما می‌فروشند؛ اما به این گفته‌ها اعتمادی نکنید و اول مطمئن شوید که کالا سلامت لازم را دارا است. سپس اگر باز هم مطمئن نبودید می‌توانید از فروشنده ضمانت‌نامه کتبی بگیرید که در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->