فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟ جهش ۵۵ درصدی هزینه‌های تولید خودرو | چرا شورای رقابت باید فرمول قیمت‌گذاری را به روز کند؟ مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش ظرفیت ترانزیت ریلی در مسیر راه آهن ایران و بلاروس پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴) رشد قیمت خودرو‌های خارجی (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آغاز قطع ۱۲ ساعته آب مشترکان پرمصرف
سرخط خبرها

«درمان» و «شخص ثالث»، همچنان در صدر رشد بیمه‌ای

  • کد خبر: ۲۹۴۰۹۰
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
«درمان» و «شخص ثالث»، همچنان در صدر رشد بیمه‌ای
طی شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۳، تعداد ۳۸.۷ میلیون فقره بیمه‌نامه صادر شده است که در قیاس با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲، به میزان ۹.۷ درصد رشد داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، در نیمه نخست امسال، بیش از ۳۸ میلیون فقره بیمه نامه با ارزش ۲۱۶ هزار میلیارد تومان صادر شده که حاکی از رشد ۶۰ درصدی در حق بیمه تولیدی و ۱۵ درصدی در تعداد خسارات پرداختی طی این بازه زمانی دارد.

رشد ۱۰ درصدی صدور بیمه نامه‌ها

براساس این گزارش، طی شش ماهه نخست سال جاری ۳۸.۷ میلیون فقره بیمه نامه صادر شده است که در قیاس با مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ به میزان ۹.۷ درصد رشد داشته است.

رشد ۶۰ درصدی حق بیمه تولیدی

همچنین، حق بیمه تولیدی یا ارزش این بیمه نامه‌ها در مجموع ۲۱۶.۸ همت (هزار میلیارد تومان) برآورد شده است که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۵۹.۷ درصد رشد داشته است.

رشد ۱۵ درصدی خسارات پرداختی

تعداد خسارت پرداختی در این مدت ۳۹.۶ میلیون مورد بوده است که ۱۵ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد. همچنین مبلغ خسارات پرداختی فوق حدود ۹۸.۲ همت است که ۵۴.۷ درصد رشد را نسبت به شش ماهه نخست سال گذشته نشان می‌دهد.

 

درمان و شخص ثالث همچنان در صدر تقاضای بیمه ای

کاهش ۱.۵ درصدی نسبت پرداخت خسارات

نسبت خسارات در این مدت ۴۵.۳ درصد است که در قیاس با شش ماهه نخست سال گذشته ۱.۵ واحد درصد کاهش داشته است.

بر اساس این گزارش، بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران اخیرا آمار شش ماهه نخست صنعت بیمه در سال ۱۴۰۳ را منتشر کرده که بر اساس آن بیمه درمان، شخص ثالث و مازاد، زندگی (عمر) و بدنه اتومبیل در صدر حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی قرار دارند.

سهم ۴ رشته عمده از بازار بیمه

بر اساس این گزارش، بیمه درمان ۴۳.۷ درصد از حق بیمه تولیدی شش ماه ماهه نخست سال جاری را به خود اختصاص داده که با اختلاف نسبت به دیگر رشته‌های بیمه‌ای در جایگاه اول قرار گرفته است. همچنین میزان خسارات بیمه درمان در این مدت ۴۳.۸  درصد برآورد شده است.

بیمه شخص ثالث و مازاد ۲۲ درصد از حق بیمه تولیدی و ۲۷ درصد از خسارت را در شش ماه نخست سال جاری به خود اختصاص داده و در جایگاه دوم قرار گرفته است.

همچنین بیمه زندگی یا عمر با ۱۲.۴ درصد از حق بیمه تولیدی و ۱۰ درصد از خسارت و بیمه بدنه اتوموبیل با پنج درصد از حق بیمه تولیدی و ۹.۲ درصد از نسبت خسارت در جایگاه سوم و چهارم سهم رشته بیمه های عمده از بازار بیمه، طی شش ماهه ابتدایی سال جاری را به خود اختصاص داده‌اند.

بر اساس این گزارش، سهم بخش غیردولتی از حق بیمه تولیدی و خسارت پرداختی صنعت بیمه، به ترتیب ۸۱.۱ و ۷۶.۵ درصد است. البته سهم شرکت‌ها (بخش دولتی و غیردولتی) و رشته‌های بیمه در دوره‌های زمانی کمتر از یک سال معمولاً با تغییرات زیادی همراه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->