توقیف پراید با راننده یازده‌ساله در اصفهان + عکس اعلام اولویت‌ها و هزینه اولیه حج ۱۴۰۴ جهانگیر: اجل مهلت نداد حکم شارمهد اجرا شود تهاتر بدهی‌های دارویی سازمان غذا و دارو و تأمین اجتماعی افراد تحصیل‌کرده کمتر به زوال عقل مبتلا می‌شوند بررسی یکی از علل سقط جنین در خانواده‌ها آغاز فاز جدید رتبه‌بندی معلمان از مهرماه ۱۴۰۴ این متن را با صدای آهسته بخوانید! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۱۵ آبان ۱۴۰۳) | کاهش دمای ۱۱ تا ۱۵ درجه‌ای در انتظار استان پرونده سرم‌های آلوده دیالیز روی میز دستگاه قضا ۱۰ درصد سالمندان «کم‌ماهیچگی» یا «تحلیل عضلانی» دارند کمبود معلم، مانعی بر سر راه آموزش باکیفیت در مدارس ابتدایی | ثبت‌نام ۹ میلیون دانش‌آموز در مقطع ابتدایی عملکرد پزشکی قانونی خراسان رضوی در شش ماه اول ۱۴۰۳ | ۱۶۱ مرگ داغ در بهار و تابستان کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است چرا گردشگران ایرانی فقط استانبول و آنتالیا را برای سفر انتخاب می‌کنند؟ تنها مکان مطمئن برای عرضه دارو «داروخانه» است کاهش تدریجی قد یکی از علائم پوکی استخوان است  کشف ۵۷ کیلوگرم زعفران تقلبی در طرقبه‌شاندیز (۱۵ آبان ۱۴۰۳) پایان رفاقت بیست‌ساله با قتل ناموسی در مشهد تداوم بارش باران در برخی استان‌ها (۱۵ آبان ۱۴۰۳) تزریق واکسن «روتاویروس» تا ۳ هفته آینده در سراسر کشور آخرین آمار بازماندگان از تحصیل در خراسان رضوی چقدر است؟ رسیدگی به اعتراضات پرونده‌های کد «۱۹» و «۵» آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش تا پایان آذرماه مردمی‌سازی، هدف اصلی در امر مبارزه با مواد مخدر در خراسان رضوی آزمون دکتری ۱۴۰۴ وزارت بهداشت چه زمانی برگزار می‌شود؟ با ترک سیگار طول عمر خود را افزایش دهید ۵۶ درصد زایمان‌های کشور سزارین است سقوط مرگبار کوهنورد شاهرودی از کوه
سرخط خبرها

کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است

  • کد خبر: ۲۹۸۴۶۱
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
کاهش ابتلای بانوان به سرطان پستان و تخمدان از جمله تأثیرات مثبت فرزندآوری است
عضو هیئت‌علمی گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اثرات مثبت فرزندآوری بر سلامت زنان، گفت: فرزندآوری سبب کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان (با شیردهی)، بهبود آندومتریوز و کاهش سرطان تخمدان می‌شود؛ لذا افرادی که در طول عمر خود زایمان و شیردهی نداشته‌اند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان تخمدان هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر صدیقه آیتی فرزندآوری را یکی از پراحساسات‌ترین تجربیات زندگی زوجین توصیف و خاطرنشان کرد: فرزندآوری علاوه بر تضمین سلامت جسمانی زنان، دارای آثار روانشناختی مثبت برای والدین هم می‌باشد و یکی از مسائل مهم که در اسلام جایگاه وسیعی دارد، مقوله‌ی فرزندآوری است.

وی جمعیت جوان هر کشور را از مهم‌ترین ثروت‌های آن وپیری جمعیت و سالمندی را یکی از معضلات آینده مملکت برشمرد و با اشاره به آموزه‌های دینی در این خصوص گفت: فرزندآوری در قرآن کریم و احادیث امری بسیار پسندیده شمرده شده و در حدیثی از پیامبر گرامی اسلام (ص) نقل شده است که ایشان در قیامت به افزایش جمعیت امت خود افتخار می‌کنند.

این استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی مشهد، باروری را یکی از مهمترین مؤلفه‌های پویایی جمعیت در کشور دانست و با ابراز تاسف از شرایط کنونی حاکم بر کشور‌ها گفت: متأسفانه در دنیای امروز برخی ضرورت فرزندآوری را زیرسوال برده و معتقدند، که نگهداری حیوان به جای فرزند آسانتر بوده و گاهی فرزند را مانعی برای رشد علمی و اقتصادی والدین محسوب می‌دانند؛ در حالیکه فرزندآوری اثرات مثبتی همچون، کاهش موارد خطر ابتلا به سرطان پستان، بهبود آندومتریوز و کاهش سرطان تخمدان را بر سلامت زنان دارد و افرادی که در طول عمر خود زایمانی نداشته و از شیردهی محروم بوده اند، یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان تخمدان را دارند.

میوم؛ شایع‌ترین علت هیسترکتومی در زنان

دکتر آیتی همچنین با بیان اینکه میوم، شایع‌ترین علت هیسترکتومی در زنان بوده و با فرزندآوری خطر بروز آن کاهش می‌یابد افزود: اولین بارداری در سنین پایین‌تر خطر ابتلا را کاهش می‌یابد و هر چه فواصل بارداری‌ها بیشتر و تعداد حاملگی‌ها کمتر باشد، خطر ابتلا به سپتوم بیشتر میشود.

متخصص زنان و زایمان مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) از اثرات مثبت روانشناختی فرزندآوری را، افزایش امید و آرزو در والدین ذکر کرد و افزود: خانواده‌های صاحب فرزند، برای برآورده کردن نیاز‌های فرزند خود، هر کاری را انجام می‌دهند تا شاهد رشد و پیشرفت آنها باشند. همچنین فرزندان با رفتار و شوقی که دارند، به محیط خانه و والدین نشاط و شادی می‌بخشند و باعث کاهش افسردگی و استرس در زندگی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: وجود فرزندان به والدین احساس مفید و مؤثر بودن القا می‌کند و هنگامی که والدین برای فرزندان خود، کار‌هایی انجام می‌دهند تا نیاز‌های آنها برطرف شود؛ احساس قدرت، ارزشمندی و مفید بودن می‌کنند.

متخصص زنان و زایمان دانشگاه در ادامه پیرامون اثرات مثبت روانشناختی فرزندآوری گفت: از وظایف و تکالیف هر زوجی در طول زندگی مشترک خود، تربیت انسانی شایسته است، بنابراین فرزندآوری و تربیت آنها، در رشد شخصیت والدین نیز اثرگذار است.

استاد پیشکسوت گروه زنان و زایمان دانشگاه از جمله دغدغه‌های مهم برخی زوجین را، حاملگی در سن بالا عنوان کرد و افزود: البته که با افزایش سن تا حدودی عوارض باروری افزایش و احتمال بارورشدن در سن بالای ۳۵ سال نیز کاهش می‌یابد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->