تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) بزرگترین کریدور تجاری کشور از خراسان رضوی می‌گذرد مدیرعامل معاینه فنی تهران حرف‌های خودش علیه ایران خودرو و سایپا را تکذیب کرد! ترانزیت، زیربنای ۱۰ درصد اقتصاد کشور پرداخت ۶۰ هزار میلیارد ریال عوارض به شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی از محل مالیات بر ارزش افزوده رشد ۴۸ درصدی خانوار‌های مستأجر درگیر فقر، طی ۶ سال تک‌نرخی‌شدن ارز به‌نفع مردم، یا به ضررشان؟ رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی مشهد: قطع برق خانگی اتفاق خوبی است | بخش خصوصی حاضر به رقابت با دولت نیست کاهش نرخ دام | قیمت امروز گوشت قرمز و مرغ (۵ دی ۱۴۰۳) چگونه دولت از گرانی ارز، ۱۰۰ هزار میلیارد تومان به دست آورد؟ | یک نماینده مجلس افشا کرد ارزش معاملات خرد در بورس شگفتی آفرید | گزارش وضعیت بازار سهام (۵ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ دی ۱۴۰۳) | هایما ۲۰ میلیون تومان ارزان شد افت قیمت طلا و سکه در مشهد (۵ دی ۱۴۰۳) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ دی ۱۴۰۳) | خودرو سایپا یک میلیاردی شد ترانزیت، فرصتی برای رونق اقتصادی خراسان رضوی
سرخط خبرها

خودروسازان از ابتدای سال ۱۴۰۳، حدود ۶ میلیارد دلار ارز گرفتند

  • کد خبر: ۲۹۹۸۱۸
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۵
خودروسازان از ابتدای سال ۱۴۰۳، حدود ۶ میلیارد دلار ارز گرفتند
آخرین داده‌های آماری بانک مرکزی نشان می‌دهد: صنایع حمل‌ونقل و خودرو از ابتدای امسال تا ۲۱ آبان ماه، با دریافت ۵ میلیارد و ۹۴۲ میلیون دلار، بیشترین ارز را در بین همه صنایع دریافت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، بانک مرکزی آخرین گزارش تخصیص ارز برای واردات را منتشر کرد: این بانک از اول فروردین ماه تا ۲۱ آبان ماه امسال، ۴۳ میلیارد و ۴۸۸ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

در این بازه زمانی برای کالا‌های تجاری و بازرگانی مبلغ ۲۳ میلیارد و ۷۱۵ میلیون دلار و برای واردات در مقابل صادرات مبلغ ۹ میلیارد و ۵۲۷ میلیون دلار و در مجموع ۳۳ میلیارد دلار و ۲۴۲ میلیون دلار تأمین ارز صنایع صورت گرفته است.

صنایع حمل و نقل و خودرو بیشترین سهم از دریافت ارز را دارا هستند و در مجموع (با تامین ارز نیما+ واردات در برابر صادرات) میزان ۵ میلیارد و ۹۴۲ میلیون دلار ارز دریافت کرده اند، صنعت ماشین‌آلات و تجهیزات تولید نیز با دریافت ۴ میلیارد و ۳۵ میلیون دلار ارز در رده دوم قرار دارد.

جایگاه سوم ارز دریافتی، متعلق به صنایع معدنی است که به صورت مجموع به میزان ۳ میلیارد و ۷۱۴ میلیون دلار ارز دریافت کرده و رده چهارم نیز مختص صنعت شیمیایی و پلیمری است که ۳ میلیارد و ۴۳۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده است.

صنعت تجهیزات برق و الکترونیک هم با دریافت ۳ میلیارد و ۳۷۲ میلیون دلار در رده پنجم قرار گرفته و صنعت منسوجات و پوشاک با دریافت یک میلیارد و ۲۶۵ میلیون دلار ارز در جایگاه ششم قرار گرفته است.

سایر صنایع نیز به صورت مجموع ۱۱ میلیارد و ۴۸۴ میلیون دلار ارز دریافت کردند تا جمع دریافت ارز برای صنایع به ۳۳ میلیارد و ۲۴۲ میلیون دلار برسد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->