صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز
سرخط خبرها

شایع‌ترین علت مرگ مردان چیست؟

  • کد خبر: ۳۰۰۶۳۴
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۱
شایع‌ترین علت مرگ مردان چیست؟
عضو هیات رئیسه انجمن بین‌المللی نورویورولوژی( مثانه و مجاری ادرار) در خصوص شایعترین علت مرگ مردان توضیح داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهری مهراد روز یکشنبه در یک نشست خبری با اشاره به کمپین سلامتی مردان افزود: بر اساس آمار‌های جهانی از هر ۹ مرد یک نفر مبتلا به سرطان پروستات تشخیص داده می‌شود و از هر ۴۴ مرگ سرطانی، یک مرگ به خاطر این بیماری است.

وی ادامه داد: شایعترین علت مرگ و میر مردان ایرانی پروستات بوده و اهمیت شیوع این بیماری مهم است، زیرا سرطان پروستات بیشتر در مردان بالای ۵۵ سال شایع بوده و علت این بیماری نامشخص است.

عضو هیات رئیسه انجمن بین‌المللی نورویورولوژی ادامه داد: این سرطان آنقدر آرام پیشروی می‌کند که معمولا موجب مرگ زودرس نمی‌شود ولی اگر تشخیص به موقع داده نشود ممکن است به سایر قسمت‌های بدن انتشار یابد.

مهراد اظهارداشت: درد و تورم در ناحیه لگن، پشت و ران ها، علائم تحریکی و انسدادی مانند جریان ادرار ضعیف، شروع ادرار تا تاخیر، سوزش و تکرر ادرار، کاهش شدید وزن و خستگی از علایم این سرطان بوده و از طریق جراحی، پرتودرمانی، قابل درمان است.

معاینات منظم می‌تواند اختلالات پروستات را ظاهر کند

این اورولوژیست ادامه داد: در سن ۴۰ سالگی پروستات اغلب مردان بزرگ می‌شود ولی این اختلال می‌تواند در مردان جوان‌تر نیز ایجاد شود، معاینات منظم می‌تواند اختلالات پروستات را ظاهر کند و اگر به موقع تشخیص داده شود درمان آن امکان پذیر است.

مهراد با بیان اینکه علایم پروستات ممکن است نشان دهنده سرطان نیز باشد، تصریح کرد: مردان باید با معاینات دوره‌ای هر ۶ ماه این بیماری را جدی بگیرند و اگر مراقبت پزشکی به تاخیر افتد بیماری پیشرفت خواهد کرد و درمان را سخت‌تر می‌کند.

وی فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی را دو اصل مهم در آگاه سازی مردم برای چکاب‌های سالیانه عنوان کرد و افزود: به دلیل شرم از بیان مشکل‌ها در ناحیه مثانه و پروستات برخی از مردان وقتی به پزشک مراجعه می‌کنند که به مرحله حاد رسیده باشند و این نیاز به آموزش و فرهنگ‌سازی دارد که مراجعات برای این مشکلات باید هر سال و به‌صورت منظم باشد.

عضو هیات رئیسه انجمن بین‌المللی نورویورولوژی تصریح کرد: اگر این بیماری‌ها زود تشخیص داده شود، درمان راحت‌تری هم دارد، در غیر اینصورت بیماری پیشرفت کرده ودیگر کاری نمی‌توان برای آن انجام داد.

به گفته مهراد، مصرف زیاد غذا‌هایی آماده، کنسرو‌ها و مواد غذایی که خوب پخته نمی‌شوند و سریعا آماده می‌شوند از جمله جوجه کباب، سیگار کشیدن و استنشاق دود می‌تواند ابتلا به سرطان پروستات را افزایش می‌دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->