هنرنمایی هادی حجازی‌فر در نقش ابوذر سریال «سلمان فارسی» آموزش زبان فارسی در مدارس ترکیه در حال گسترش است ورنوی، رپر مطرح فرانسوی در شب اجرای خود درگذشت وقتی فرش قرمز جشنواره کن محل جولان اینفلوئنسر‌ها می‌شود! فصل تازه کنسرت‌های علیرضا قربانی در مجموعه ورزشی آزادی نمایشگاه گروهی «باشندگان پلید»، در نگارخانه آسمان مشهد | غول‌های اساطیری در روایت هنرمندان جان گرفتند آموزش داستان نویسی | سه گام اژد‌ها (بخش دوم) مروری بر چند کتاب درباره احوال و آرای شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی | «شهید جمهور» از خلال سطور صفحه نخست روزنامه‌های کشور - سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ نخستین دوره جایزه ادبی داستان کوتاه هشت برگزار می‌شود+فیلم روز هفتم جشنواره کن ۲۰۲۵ | جدول ستاره‌های منتقدان اسکرین دیلی ویژه‌برنامه‌های رادیو برای اولین سالروز شهادت شهدای خدمت + زمان و شبکه پخش جایزه جشنواره فیلم کن ۲۰۲۵ برای نیکول کیدمن حسن پورشیرازی بوقچی تلویزیون شد فیلم‌سازان در جشنواره فضای باز می‌توانند از محیط‌زیست وام بگیرند نمایشگاه کتاب تهران تا اول خرداد ۱۴۰۴ فعال است رسیدگی به پرونده ایرنا و انصاف‌نیوز در دادگاه مطبوعات سریال جزرومد در شبکه نمایش خانگی عباس غزالی با سریال خاطره انگیز وضعیت سفید روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود

  • کد خبر: ۳۰۱۴۸۰
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۸
جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود
مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی با تأکید بر تأثیر عمیق این چهره ادبی بر نسل‌ها، از سادگی اشعار، روح لطیف و ارتباط صمیمانه او با مردم و جامعه سخن گفت.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، محمدجعفر یاحقی امشب (یکم آذر ۱۴۰۳) در مراسم گرامیداشت زنده‌یاد استاد باقرزاده مشهور به «بقا» در دانشگاه فردوسی مشهد، به یادآوری خاطرات و تأثیرات ارزشمند زنده‌یاد باقرزاده بر حوزه فرهنگ و ادب پرداخت.

یاحقی با اشاره به آشنایی بیش از ۵۰ سال خود با این چهره نامدار، از تلاش‌ها، نیکوکاری و ارتباط مردمی وی تجلیل کرد.

وی افزود: استاد باقرزاده در تمامی عرصه‌های ادبیات، فرهنگ و حتی در زندگی روزمره، شخصیتی منحصربه‌فرد داشت. او یکی از برجسته‌ترین چهره‌های مردمی و ادبی خراسان بود که ارتباطش با فضای فرهنگ و ادب، نمونه‌ای بی‌نظیر از پیوند میان این دو عرصه است.

مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی همچنین یادآور شد: باقرزاده با حافظه شگفت‌انگیز و روح لطیف خود، توانسته بود تأثیری عمیق بر نسل‌های مختلف بگذارد.

وی با بیان اینکه این شخصیت در محافل ادبی، دانشگاهی و حتی نشست‌های کوچک‌تر نیز حضور فعالی داشت، گفت: او با تمامی اقشار جامعه ازجمله استادان دانشگاه، پزشکان و خدمت‌گزاران، ارتباطی نزدیک و صمیمانه داشت و همیشه خندان و مهربان بود.

یاحقی همچنین به ویژگی‌های خاص اشعار باقرزاده اشاره کرد و گفت: سبک شعری او ساده و دل‌نشین بود و هیچ‌گاه از صنعت‌های ادبی پیچیده برای نمایاندن خود استفاده نمی‌کرد. این سادگی و لطافت، اشعارش را برای همه جذاب و دلپذیر کرده بود.

در پایان، مدیرعامل خردسرای دانشگاه فردوسی از برنامه‌های فرهنگی آینده با همکاری بنیاد دانشگاهی و دیگر نهاد‌ها خبر داد و ابراز امیدواری کرد که این‌گونه برنامه‌ها بتوانند زمینه‌ساز آشنایی بیشتر با چهره‌های فرهنگی و ادبی منطقه شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->