پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان ضرورت بهره‌گیری از فرصت‌های فرهنگی مشترک ایران و آسیای میانه سفیر تاجیکستان در ایران: رودکی، حلقه پیوند فارسی‌زبانان است وضعیت قرمز عمومی
سرخط خبرها

"عشق"، جدیدترین روان‌گردان مرگ آفرین

  • کد خبر: ۳۰۱۸۴
  • ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲
مصرف قرص عشق موجب افزایش فشار خون، تپش قلب و درنهایت افزایش شدید دمای بدن و تشنج شده و مصرف بالای آن نیز منجر به مرگ می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، منصور براتی- معاون موسسه کادراس درباره ساختار تشکیل‌دهنده قرص MDMA گفت: قرص MDMA جزء NPSها یا مواد روانگردان جدید هستند که از ترکیب مواد فنیل‌اتیل‌آمین و آمفتامین تشکیل شده‌اند و به قرص M یا قرص عشق معروف‌اند؛ مشخصه اصلی آن این است که اغلب کلمه M یا LOVE بر روی آن حک و یا نماد قلب بر روی آن کشیده شده و از قرص‌های رایج در مهمانی‌هاست.

وی درباره علت نام‌گذاری این قرص تحت عنوان «عشق» این‌طور توضیح داد: مصرف قرص MDMA موجب آزادسازی سراتونین، دوپامین و نورآدرنالین در ذهن می‌شود، در این حالت فرد احساس شادی کرده و اگر دچار اضطراب باشد، اضطراب او از بین می‌رود.
اغلب این قرص در مهمانی‌ها و میان جوانان استفاده می‌شود و فرد پس از مصرف احساس می‌کند که در مدت زمان کوتاه و به صورت موقت به افرادی که در اطراف او هستند علاقه‌مند شده، به همین دلیل این قرص به «عشق» معروف است.

معاون موسسه کادراس در ادامه نسبت به مصرف این قرص هشدار می‌دهد و درباره عوارض آن بیان کرد: مصرف این قرص موجب افزایش فشار خون، تپش قلب و در نهایت افزایش شدید دمای بدن و تشنج می‌شود. تعریق و تبخیر آب بدن نیز از دیگر عوارض مشهود آن است که مصرف بالای آن موجب مرگ نیز خواهد شد.
در مصارف اولیه احتمال مرگ بالا نیست اما عواملی که در قرص‌های اکس خطرات بسیار بالایی دارد این است که افراد برای دریافت انرژی بیشتر، اغلب بیش از یک قرص را در یک زمان مصرف می‌کنند و از آنجایی که ساختار شیمیایی برخی قرص‌ها با یکدیگر هم‌خوانی ندارد یا دوز آنها بسیار بالاست، مصرف آن به مرگ ختم می‌شود.

وی افزود: همچنین مصرف برخی قرص‌های اکستازی مانند قرص عشق به همراه مشروبات الکلی سازگار نیست و به دلیل افزایش فشار خون در نهایت منجر به سکته قلبی می‌شود.

براتی با تاکید بر اینکه قرص‌های عشق بسیار اعتیادآور است، تصریح کرد: زمانی که فرد برای اولین بار قرص عشق را مصرف می‌کند سطح تحرک و انرژی که در ذهن او رها می‌شود باعث تپش قلب خواهد شد و برای اینکه دوباره آن لذت را تجربه کند، مجددا آن را مصرف می‌کند.
درنهایت پس از چندبار مصرف، واکنش بدن نسبت به آن کاهش یافته و مقاومت بدن افزایش می‌یابد، پس برای آنکه به آن سطح از لذت موردنظر دست یابد، میزان مصرف خود را بیشتر کرده و درنهایت بدن نسبت به قرص عشق وابسته می‌شود.
همچنین مصرف مکرر این قرص و در زمانی که فرد نسبت به آن اعتیاد پیدا کند موجب افسردگی و اضطراب شده و حتی در مواردی فرد را به سمت خودکشی سوق می‌دهد.

معاون موسسه کادراس با اشاره به اینکه عمده قرص‌های اکستازی در اروپا ساخته می‌شوند، گفت: ممکن است این قرص‌ها توسط کشورهای دیگر نیز تولید شود، اما ریشه همه قرص‌ها اروپاست. بررسی‌های گزارشات موجود از قرص MDMA نیز حاکی از آن است که این قرص در ایران نیز کشف و ضبط شده، اما مرکز استفاده آن اغلب آمریکای شمالی است و چندان نمی‌توان آن را قرص اروپایی دانست.

منبع:ایران آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->