نشان مشهد الرضا(ع)، فرصت ایجاد الگو‌های مناسب برای دختران جوان مادران دارای فرزندان ۳ قلو و بالاتر تحت پوشش بهزیستی، هزینه پرستاری دریافت می‌کنند سوءتغذیه و لاغری مفرط، عوامل مؤثر در یائسگی زودرس عضویت بیش از ۳۷ هزار بانوی هنرمند در صندوق اعتباری هنر طرزتهیه جارکیک یخچالی در خانه + فیلم کدام یک از بانوان بازیگر مجری تلویزیون شدند؟ خانواده، بنیادی‌ترین نهاد کشور پایان کار نماینده بانوان مشهد در لیگ برتر بدمینتون نایب قهرمانی دختران راگبی باز مشهدی در کشور استعدادیابی فوتبال روی میز بانوان توان‌یاب مشهدی شناسایی بیش از ۱۰۰ شهید زن در خراسان رضوی رویداد ملی «ایران بانو» در مشهد برگزار شد+ویدئو دغدغه‌ای که هنوز با من مانده‌است تنها کسی که به بودنش ادامه می‌دهد پرداختن به سیره حضرت زهرا (س) در کتاب به امید دیدار لزوم حاکم شدن اخلاق مادرانه در جامعه رنج و شادی های تولد نوزادان در  یکی از  بیمارستان های مشهد به مناسبت روز مادر | ترانه مادری روش‌های خوشمزه‌تر شدن خورش فسنجان گره‌گشایی با ذکر تسبیحات حضرت زهرا(س)
سرخط خبرها
روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین»

  • کد خبر: ۳۰۲۴۸۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‌سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در حالی نمایش «مجلس عزای پروین» هم‌زمان با ایام فاطمیه در فرهنگ‎سرای اندیشه تهران اجرا می‌شود که روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) است.

ثمین علما، کارگردان «مجلس عزای پروین»، در مورد جزئیات این تئاتر گفت: سوژه این تئاتر از تقابل دو ایده به وجود آمد، ایده اول مربوط به کنشگری حضرت زهرا (س) در مورد حاکم جرع است که سعی می‌کند حق ضایع شده امیرالمومنین (ع) را احیاء کند که در این مسیر جان خود را از دست می‌دهد. در واقع در ایده اول توجه ما به آن بخشی از تاریخ است که نشان می‌دهد پس از ماجرای سقیفه چگونه حضرت علی (ع) کنار گذاشته می‌شود و هیچکسی برای دفاع از حق ولی خود به میدان نمی‌آید و حضرت زهرا (س) خودشان دست به کار می‌شوند.

وی ادامه داد: ایده دوم مربوط به نویسندگان اثر است که به بررسی یک از شخصیت‌های مدینه یعنی خانم «ام عطیه انصاری» می‌پردازد، ایشان جزو اولین نفراتی است که پیامبر اکرم (ص) غسل میت را به او یاد می‌دهد، در این اجرا هم به زندگی این غسال معروف شهر مدینه پرداخته می‌شود که باوجود اینکه غسال معروف و مورد اعتماد رسول گرامی اسلام هم بودند، اما برای غسل حضرت زهرا (س) به سراغ او نمی‌روند.

این کارگردان تئاتر بیان کرد: کلیت داستان به دنبال این است که حق چیست، همچنین نقش بانوان در طول تاریخ شهادت حضرت زهرا (س) را به تصویر کشیده‌ایم و تلاش کردیم نشان دهیم که بانوان چه نقشی در تحولات اجتماعی جامعه و پرورش یک نسل خوب دارند و هیچگاه در طول تاریخ انسان‌های منفعلی نبودند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.