اختصاص ۳.۶ درصد از جمعیت کنونی زندانیان کشور به بانوان راه‌اندازی شبکه ملی بانوان نخبه و فناور در آینده‌ای نزدیک باغات بانوان (مهربانو) در شیراز افتتاح شد روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س) سهم ۷۰ درصدی بانوان در کادر درمان کشور طرز تهیه کیک اسفناج با طعمی خاص + فیلم سالمند شدن جمعیت پرستاری کشور طی ۲۰ سال آینده بیماری مزمن کلیوی، هشتمین عامل مرگ‌و‌میر زنان در جهان بررسی عوامل مختلف افزایش مصرف سیگار در میان بانوان روش‌های پیشگیری از لاغر شدن صورت ایجاد کتابخانه‌ای برای کودکان بلوچ توسط یک دختر دهه‌هفتادی بهروز آذر: رسیدگی به لایحه حمایت از زنان تسریع می‌شود عوامل کاهش ارتباط میان زوجین دریافت نشان جغرافیایی بین‌المللی برای خورش اصفهانی! لزوم گفتمان‌سازی و تبیین چهره زن انقلابی معرفی عوامل مؤثر در ایجاد اختلال مدیریت مالی بانوان دار‌الفیضش را گرفته تنگ در آغوش طراحی پروژه‌های اقتصادی و بهره‌مندی از تخصص بانوان میانگین مشارکت بانوان در ساخت مدرسه‌ ۲۵ درصد است
سرخط خبرها
روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

  • کد خبر: ۳۰۰۲۸۴
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۲
در فصل دوم چاپ جدید کتاب «فاطمیه مأثور»، مصائب حضرت صدیقه طاهره (س) اززبان همه معصومین (ع) بیان شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چاپ جدید فاطمیه مأثور، ویرایش واضافات جدیدی نسبت به چاپ نخست دارد، درانتشارات آرام دل منتشرو درشش فصل تدوین شده است.

نویسنده در این اثر با اتکا به مجموعه‌ای از اسناد، احادیث و روایات درباره زندگی و فضایل الهی حضرت زهرا (س) شناختی جامع از این چهره معصوم به دست می‌دهد و با استفاده از نثری قابل فهم و به دور از ضعف، سستی و پیچیدگی، اثری قابل استفاده برای مخاطبان مختلف نوشته است.

روایت کتاب «فاطمیه مأثور» از مصائب حضرت صدیقه طاهره (س)

مخاطب در باب اول با نام فضایل کوثر، با روایاتی راجع به مناقب و فضایل حضرت فاطمه (س) و شیعیان آن حضرت از زبان پیامبر (ص) و ائمه معصومین (ع) آشنا می‌شود. فصل یا باب دوم اثر، فاطمیه مأثور نام دارد که این بخش ویژه کتاب حاوی بیان مصائب حضرت صدیقه طاهره (س) اززبان همه معصومین (ع) است. باب سوم کتاب، روضه‌های بانوی تاریخ نام دارد که خواننده در این فصل ازقول معصومین (ع) واقوال صحابه، مصائب حضرت صدیقه (س) راکه درکتب تاریخی روایت شده است، می‌خواند. در باب چهارم، با عنوان مادر حسین (ع)، درباره بی‌تابی صدیقه طاهره (س) در سوگواری فرزندش سیدالشهدا (ع) وعنایت مخصوص حضرت‌زهرا (س) به زائران وگریه‌کنندگان برفرزندش و سوگواران ایشان مطالبی بیان می‌شود.

خواننده درباب پنجم کتاب که به حضرت محسن بن علی (ع) نوزاد شهید حضرت زهرا (س) اختصاص دارد، چند روایت مختصر درباره فضیلت‌های این شهید کوچک بنی‌هاشم می‌خواند وبامصائب شهادت این نورچشم علی (ع) آشنامی‌شود. در فصل آخر هم که به نام زیارت بانوی بی‌نشان است، زیارت‌ها و تسبیحاتی درباره حضرت زهرا (س) به نقل از ائمه معصوم (ع) روایت شده است.

منبع: جام جم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.