کتابخوانی، راهکاری موثر برای رشد اجتماعی و هیجانی کودکان میزان ابتلاء به بیماری اوتیسم در دختران بالاتر است ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| محمد علی بقالیان تاجری آشنایی با خطرات رانندگی برای مادران در ماه‌های پایانی بارداری آمادگی ۸۰ درصدی بازیکنان تیم ملی فوتسال زنان ایران برای شرکت در تورنمنت تایلند و بازی‌های آسیایی تولد دختران ۳ قلو در مرکز زنان بیمارستان بعثت سنندج کدام استان‌های کشور، پیشتاز آمار زنان فناور هستند؟ ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی معرفی روش‌های ساده برای لکه زدایی چربی‌های روی فرش حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری
سرخط خبرها
ضررهای استفاده از رژیم غذایی بی نمک برای کاهش وزن

ضررهای استفاده از رژیم غذایی بی نمک برای کاهش وزن

  • کد خبر: ۳۰۲۸۸۰
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۶
با وجود اینکه سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن لازم است، اما برخی از بانوان برای کاهش وزن از رژیم غذایی بی نمک یا با نمک کمتر استفاده می‌کنند که ضرر‌های بسیاری برای سلامت آنها دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با وجود اینکه سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن لازم است، اما برخی از بانوان برای کاهش وزن از رژیم غذایی بی نمک یا با نمک کمتر استفاده می‌کنند که ضرر‌های بسیاری برای سلامت آنها دارد.

نمک یک ماده معدنی ضروری است که برای عملکرد صحیح بدن مورد نیاز است. در حالی که مصرف متوسط نمک مهم است، مصرف بیش از حد نمک می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی مانند فشار خون بالا شود. اگرچه اعتدال کلیدی است، اما حذف کامل یا کاهش شدید نمک از رژیم غذایی ممکن است همیشه بهترین انتخاب برای سلامتی نیست.

سدیم یا یکی از عناصر اصلی تشکیل دهنده نمک خوراکی برای عملکرد بدن ضروری است. سدیم در بسیاری از عملکرد‌های بدن از جمله حفظ تعادل مایعات، انتقال تکانه‌های عصبی و تنظیم انقباضات عضلانی نقش حیاتی دارد. سطح معینی از نمک برای عملکرد موثر بدن ضروری است. سدیم به حفظ فشار خون کمک می‌کند و بدون آن ممکن است دچار کم آبی، گرفتگی عضلات و خستگی شوید. یک رژیم غذایی بسیار کم نمک می‌تواند این فرآیند‌های ضروری را مختل کند.

مصرف کم نمک یا حذف آن چه تاثیری بر سلامت افراد می‌گذارد؟ 

وقتی سدیم خیلی کم مصرف می‌کنید، بدن شما می‌تواند به هیپوناترمی مبتلا شود، وضعیتی که در آن سطح سدیم در خون به طور خطرناکی پایین می‌آید. علائم هیپوناترمی شامل حالت تهوع، سردرد، سرگیجه، گیجی و در موارد شدید تشنج و کما است. این وضعیت می‌تواند تهدید کننده زندگی باشد و اغلب از محدودیت شدید نمک همراه با مصرف زیاد مایعات ناشی می‌شود.

سدیم در حفظ عملکرد صحیح اعصاب و تعادل مایعات در بدن نقش دارد. هنگامی که سطح سدیم شما خیلی پایین می‌آید، ممکن است به طور غیرعادی احساس خستگی، ضعف یا بدخلقی کنید. برخی از افراد گزارش می‌دهند که وقتی مصرف نمک آنها خیلی کم است، تحریک پذیری، مشکل در تمرکز و مه مغزی را تجربه می‌کنند. این اختلالات خلقی می‌تواند بر کیفیت کلی زندگی و سلامت شما تاثیر بگذارد.

نمک در حفظ کلسیم در بدن نقش دارد. وقتی مصرف سدیم را به شدت کاهش می‌دهید، کلیه‌ها کلسیم بیشتری را از طریق ادرار دفع می‌کنند. با گذشت زمان، این اتفاق می‌تواند منجر به از دست دادن تراکم استخوان شود و خطر پوکی استخوان را افزایش دهد.

سدیم برای انقباض و عملکرد مناسب عضلات ضروری است. وقتی سطح سدیم خیلی کم باشد، عضلات ممکن است به درستی منقبض نشوند و این وضعیت منجر به ضعف، گرفتگی و حتی اسپاسم شود.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.