پایان جشنواره ورزشی رمضان | تاکید مسئولین بر تشکیل تیم لیگ برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند بوژوویچ با استقلال در حسرت برد ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر شمس آذر در هفته بیست و چهارم | بازگشت اورونوف پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم (۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

درس طلایی مسی به ستاره‌های سربی

  • کد خبر: ۳۰۳۵۵۲
  • ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۰
درس طلایی مسی به ستاره‌های سربی
لیونل مسی با آن‌همه افتخار و سابقه بازهم خودش را کوچک‌تر از باشگاه می‌داند.

مسی، ستاره بی‌همتای آرژانتینی با آن‌همه توپ طلا و آن‌همه افتخار باشگاهی و البته عنوان قهرمانی جام جهانی، در آخرین مصاحبه‌اش اشاره به نکاتی کرده است که برای ستاره‌های سربی وطنی می‌تواند حاوی چند جلد کتاب ادب و معرفت و فروتنی باشد.

مسی اعلام کرده «من بدون بارسا هیچ وقت مسی نمی‌شدم، اما بارسا بدون مسی همیشه بارسا بوده و خواهد بود». همین یک جمله ساده می‌تواند عمق فرهنگ ورزشی و اجتماعی توسعه‌یافته در بالاترین سطح از حرفه‌ای‌گری را نشان دهد. این یعنی هرچقدر بازیکنان حرفه‌ای‌تر و باافتخار‌تر می‌شوند، جهان‌بینی آن‌ها نسبت به اصالت وجودی محیط پیرامونشان عمیق‌تر می‌شود و دستاورد‌های خود را بیش از اینکه شخصی تلقی کنند، همواره ریشه آن‌ها را در فرصت‌هایی می‌بینند که دیگران در اختیارشان قرار داده‌اند. برای آن‌ها همیشه تیم، باشگاه و پیراهن ملی ورای توهمات شخصی بوده و با دیده احترام به آن‌ها می‌نگرند.

در ایران اما بسیاری از ستاره‌های تازه‌به‌دوران‌رسیده هنوز باشگاه و تیم ملی را مدیون هنر نداشته خود دانسته و غرق در توهمات، خود را بزرگ‌تر از باشگاه و تیم ملی می‌دانند. خیلی شفاف اگر قرار باشد مثالی وطنی در این مورد زد، باید به بیرانوند و دارودسته‌اش اشاره کرد که با چند جرقه نصف‌ونیمه و بدون دست‌یافتن به افتخاری قاره‌ای و جهانی، عنوان می‌کنند دیگران به واسطه بردن نام آن‌ها تا هفته‌ها در بورس خبری می‌غلطند و اگر آن‌ها نباشند، باشگاه‌ها به ورطه سقوط می‌روند.

جملات مسی را با جملات بیرانوند و دیگران از این دست مقایسه کنید تا خیلی عیان به دلایل پیشرفت فرهنگ و فوتبال در اروپا و آمریکا پی ببرید. اینجا بازیکن خود را بزرگ‌تر از باشگاه می‌داند و ملت را وامدار خود، اما آنجا برای پیشرفت و تعالی، همه باشگاه و تیم ملی را هدف غایی می‌دانند. در سایه چنین‌جهان‌بینی است که فرهنگ ورزشی بین هواداران و بازیکنان و مدیران گسترش می‌یابد و کیفیت خدمات و کیفیت نمایش ستاره‌ها بالاتر می‌رود. وقتی بازیکنی خود را بالاتر از تیم ملی می‌داند، تماشاگران آن تیم ملی را از خود نمی‌دانند و اوضاع آنی می‌شود که امروز در مورد اقبال از تیم ملی خودمان در میان هواداران می‌بینیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->