بازدید ۴.۸ میلیونی مردم از آثار تاریخی در نوروز ۱۴۰۴ | تخت جمشید در صدر اماکن پربازدید نوروز در مجارستان جشن گرفته شد بارش باران و برف در جاده های مواصلاتی کشور + وضعیت ترافیکی دختر بچه گمشده اراکی هنوز پیدا نشده است + عکس ۲۷۷هزار تهرانی هنوز از سفر برنگشتند | بیش از ۵۳۰ میلیون تردد در جاده‌های کشور مدیرکل میراث فرهنگی فارس: هیچ قطعه سنگی از تخت‌جمشید جدا نشده است + فیلم مقصدهای محبوب نوروز ۱۴۰۴؛ صدر جدول سفرها به کدام استان‌ها رسید؟ آغاز نام‌نویسی آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی از فردا (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ورود بیش از ۵ میلیون و ۸۵۲هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی رگبار باران در نقاط مختلف کشور (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) زلزله ۴.۴ ریشتری داریان فارس را لرزاند (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر
سرخط خبرها

با عوارض کاشت نگین دندان آشنا شوید

  • کد خبر: ۳۰۴۰۱۵
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۳
با عوارض کاشت نگین دندان آشنا شوید
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: نگین دندان می‌تواند خطر پوسیدگی را افزایش دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: اگر این عمل به شیوه علمی و صحیح انجام شود، معمولاً آسیب زیادی به دندان‌ها وارد نمی‌کند. با این حال، باید به این نکته توجه کنیم که، هر چیزی که مانع از تمیز شدن دندان‌ها شود و به نوعی باعث تجمع میکروب‌ها بر روی دندان‌ها گردد، می‌تواند باعث پوسیدگی دندان‌ها شود. در کاشت نگین دندان، رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار اهمیت دارد، چرا که در صورت عدم توجه به این موضوع، میکروب‌ها و باکتری‌ها ممکن است در اطراف نگین تجمع کنند و منجر به بروز مشکلاتی مانند التهاب لثه و پوسیدگی دندان شوند.

وی همچنین به زیبایی طبیعی دندان‌ها اشاره کرد و تأکید کرد: زیبایی طبیعی دندان‌ها همواره تأثیرگذارتر و مؤثرتر از استفاده از روش‌های تزئینی مانند نگین گذاشتن روی دندان است. اگرچه کاشت نگین دندان می‌تواند موقتی به زیبایی کمک کند، اما توجه به حفظ سلامت و زیبایی طبیعی دندان‌ها از اهمیت بیشتری برخوردار است. افرادی که از نگین دندان استفاده می‌کنند باید دقت بیشتری در رعایت بهداشت دهان و دندان داشته باشند. این افراد باید به صورت منظم دندان‌های خود را تمیز کنند و مراقبت‌های بهداشتی بیشتری را نسبت به افراد عادی انجام دهند تا از بروز مشکلات دندانی جلوگیری کنند.

نگین دندان و خطر پوسیدگی: رعایت بهداشت کلید اصلی است

معلمی درباره ارتباط نگین دندان با پوسیدگی دندان مطرح کرد: نگین دندان به خودی خود باعث پوسیدگی دندان نمی‌شود. اما اگر نگین نصب‌شده به محلی برای تجمع میکروب‌ها تبدیل شود و فرد بهداشت دهان و دندان خود را به‌درستی رعایت نکند، می‌تواند خطر پوسیدگی را افزایش دهد. نصب نگین بر روی دندان، سطح صاف و طبیعی دندان را تغییر می‌دهد و می‌تواند شرایط مناسبی برای تجمع میکروب‌ها فراهم کند. با این حال، در صورتی که فرد به‌طور مرتب بهداشت دهان و دندان خود را رعایت کند و از تجمع میکروب‌ها جلوگیری کند، خطر پوسیدگی کاهش می‌یابد. رعایت بهداشت و توجه به تمیزی دندان‌ها پس از نصب نگین، عامل مهمی در جلوگیری از مشکلات دهان و دندان است.

پک‌های خانگی کاشت دندان می‌توانند آسیب‌زا باشند

وی نسبت به استفاده از پک‌های خانگی کاشت دندان هشدار داد؛ و در پاسخ به این سوال که آیا این پک‌ها قابل اعتماد هستند یا خیر؟ اظهار داشت: این پک‌ها نه تنها مورد تأیید نیستند، بلکه می‌توانند آسیب‌های جدی به سلامت دندان و دهان وارد کنند. استفاده از این روش‌ها، مشابه کاشت ناخن و مواردی از این قبیل، به معنای افزودن یک جسم خارجی به بدن است. حتی اگر فرض کنیم که چسب‌ها و مواد مورد استفاده در این پک‌ها آسیبی به دندان یا لثه وارد نکنند، وجود یک جسم خارجی در محیط دهان می‌تواند به‌عنوان محل تجمع میکروب‌ها عمل کند. این وضعیت، خطر افزایش پوسیدگی دندان را به همراه دارد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین خاطرنشان کرد: علاوه بر تجمع میکروب‌ها، چسب‌ها و روش کندن این مواد نیز می‌توانند به مینای دندان آسیب بزنند. این آسیب‌ها می‌توانند عوارض جبران‌ناپذیری برای سلامت دهان و دندان به همراه داشته باشند. برای سلامت دهان و دندان، باید از روش‌های علمی و مورد تأیید پزشکان متخصص استفاده کرد و از کاربرد پک‌های خانگی و غیراستاندارد به شدت خودداری شود.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->