تصویب طرح مشارکت نوجوانان در شورای اجتماعی محلات مشهد درباره علل ابتلا به هموروئید، راهکارهای پیشگیری و نیز درمان آن | دردی که خجالت ندارد! حمایت از حدود ۴۳۰۰ خانواده دارای فرزند دوقلو در خراسان رضوی توسط سازمان بهزیستی سن ابتلا به آلزایمر به ۴۵ سال رسیده است ویتامینی که اسمش را کم شنیده‌اید، اما بسیار مفید است کلاهبرداری در پوشش ثبت نام خودرو در سکو‌های درج آگهی برخورد بدون اغماض دستگاه قضا با عوامل سقط جنین ارتباط بین بیماری قلبی و سرطان سینه فشارخون بالا را با توصیه‌های طب ایرانی کنترل کنید ظرفیت اندک و مشکلات بی‌شمار همراه‌سراهای بیمار در مشهد ادامه دارد | بدون پتو؛ بدون فرش! نسخه جدید نرم‌افزار تهیه «لیست بیمه» کارفرمایان به‌روزرسانی شد راه‌اندازی خط ویژه مشاوره تلفنی حفظ حیات جنین ضدونقیض‌ها درباره ویروس تنفسی جدید چینی لزوم رعایت توصیه‌های بهداشتی برای گذر از یک ویروس تنفسی متهم به قتل در شب یلدا، در بازسازی صحنه جنایت: مقتول مقابل مادرم فحش رکیک داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۰ دی ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش دما تا اوایل هفته آینده رصد هوشمند خودرو‌های فاقد معاینه فنی در مشهد | از ماشین‌های دودی تا هوای خاکستری زنگ خطر تأمین آب مشهد در تابستان ۱۴۰۴ | آمار‌ها گمراهمان نکنند! فرایند ثبت نام استعداد‌های برتر دانش‌آموزی برای دانشگاه فرهنگیان قبل از پایان سال شروع می‌شود ثبت ۱۶۱ دفتر و شرکت دارای گواهینامه گردشگری سلامت در خراسان رضوی بخشش زن ۷۰ ساله‌ای که شوهرش را در خانه هوویش به قتل رساند آنفلوانزا، عامل ۴۰ درصد بستری کودکانی که با بیماری‌های تنفسی مراجعه می‌کنند مهلت مشاهده و تأیید سوابق تحصیلی امروز پایان می‌یابد (۲۰ دی ۱۴۰۳) با این خوراکی‌ها لاغر شوید درمان ناباروری آسان شد پایان تلخ زندگی ۱۰ ساله به خاطر انتقام هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانشجویان از سال ۱۴۰۴ گسترش سامانه بارشی در برخی نقاط کشور طی هفته آینده (۲۰ دی ۱۴۰۳) انفجار کپسول گاز در کوره آجرپزی نیشابور (۱۹ دی ۱۴۰۳) واژگونی اتوبوس تهران مشهد در اتوبان بعثت|۱۶ نفر مصدوم شدند (۱۹ دی ۱۴۰۳) آغاز ثبت‌نام قطعی حج تمتع ۱۴۰۴ از امروز (۱۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

با فواید محبوب ترین نوشیدنی جهان «چای سیاه» آشنا شوید

  • کد خبر: ۳۰۹۵۸۵
  • ۱۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۷
با فواید محبوب ترین نوشیدنی جهان «چای سیاه» آشنا شوید
نوشیدن یک فنجان چای سیاه صرف نظر از اینکه آرامش‌بخش است، فواید بسیاری هم برای سلامتی دارد. فلاونوئید‌های موجود در چای سیاه به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مانند سکته مغزی و ناراحتی‌های قلبی کمک می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دلایلی وجود دارد که نشان می‌دهد چرا چای سیاه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌های جهان است و بعد از آب در رتبه دوم قرار دارد. نوشیدن یک فنجان چای سیاه صرف نظر از اینکه آرامش‌بخش است، فواید بسیاری هم برای سلامتی دارد. فلاونوئید‌های موجود در چای سیاه به پیشگیری از بسیاری از بیماری‌ها مانند سکته مغزی و ناراحتی‌های قلبی کمک می‌کنند.

چای سیاه، سبز، اولانگ (چای سنتی چینی) و سفید همگی از گیاه Camellia sinensis به بار می‌آیند. چای با دمنوش‌های گیاهی که از گیاهان خشک، ادویه‌جات، ترشی‌جات یا برگ گیاهان دیگر تهیه می‌شوند، متفاوت است؛ چرا که مزایای خارق‌العاده‌ای دارد که هرگز در دیگر نوشیدنی‌های گیاهی یافت نخواهد شد.

چای با التهاب و بیماری مبارزه می‌کند

چای سیاه مملو از فلاونوئید‌ها و پلی فنول‌هاست. این مواد شیمیایی گیاهی به عنوان آنتی‌اکسیدان عمل می‌کنند تا آسیب رادیکال‌های آزاد را به حداقل برسانند. رادیکال‌های آزاد می‌توانند با تجمع در سلول‌ها، به آنها آسیب برسانند. آسیب سلولی می‌تواند باعث التهاب مزمن شود که به بیماری قلبی، سرطان و دیگر مشکلات می‌انجامد. آنتی‌اکسیدان‌ها هم‌چنین برای تقویت سیستم ایمنی مهم هستند.

فواید چای سیاه برای قلب

تیافلاوین‌ها (نوعی فلاونوئید) دلیل رنگ سیاه و تیره چای هستند. یک مطالعه نشان داد که تافلاوین‌ها می‌توانند با کاهش میزان کلسترول جذب‌شده توسط دستگاه گوارش، به کاهش سطح کلسترول کمک کنند.

چای سیاه هم‌چنین دارای فلاوانول (نوعی فلاونوئید) به نام کورستین است. مطالعه دیگری نشان داد افرادی که در رژیم غذایی خود، کورستین و سایر فلاوانول‌ها را دریافت می‌کنند، کمتر دچار سکته مغزی می‌شوند.

فلاوانول‌ها با منبسط کردن و انعطاف‌پذیر نگه‌داشتن رگ‌های خونی، سلامت قلب و عروق را بهبود می‌بخشند. بر اساس تحقیقات، نوشیدن سه فنجان چای سیاه در روز به مدت شش ماه به کنترل فشار خون کمک می‌کند.

چای رایج‌ترین منبع فلاوانول است و در کاهش خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته نقش چشمگیری دارد.

چای انرژی‌بخش است

کافئین یک محرک است و اگر برای گذراندن یک روز به انرژی بیشتری نیاز دارید، مصرف کافئین برای شما مفید است. یک فنجان چای سیاه ۴۷ میلی‌گرم کافئین دارد. از آنجا که این مقدار تقریباً نیمی از کافئین قهوه است، گزینه خوبی برای کسانی است که نمی‌خواهند کافئین بالایی دریافت کنند.

نکته: به دلیل اثرات محرک کافئین، زنان باردار و شیرده باید مصرف کافئین خود را به ۲۰۰ میلی‌گرم در روز محدود کنند. هم‌چنین به گفته کارشناسان، کودکان زیر ۱۲ سال، نیازی به دریافت کافئین ندارند.

فواید چای سیاه برای پوست

پلی‌فنول‌های موجود در چای باعث افزایش گردش سلولی می‌شوند و علائم پیری پوست مانند چین و چروک، خشکی و کم‌آبی را کاهش می‌دهند. چای همچنین می‌تواند با جلوگیری از کاهش قدرت بینایی، شل شدن عضلات و سایر شرایط، روند کلی پیری را به تعویق بیندازد.

چای ضد سرطان است

چای سبز، چای سیاه و حتی چای سفید هرکدام به نحوی دارای خواص پیشگیری از سرطان هستند. بر اساس یک تحقیق در سال ۲۰۱۵، چای سیاه توانایی القای آپوپتوز (مرگ سلولی) در سلول‌های سرطانی در روده بزرگ انسان را دارد.

مطالعات دانشگاهی در ژاپن نیز نشان داده‌اند که ECGC موجود در چای سبز، به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند.

هم‌چنین مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۸ بر روی خواص پیشگیری از سرطان چای سفید متمرکز شد و نشان داد که این نوشیدنی قابلیت فرموله‌شدن در دارو‌های جدید ضد سرطان را دارد.

چای افسردگی را رفع می‌کند

تحقیقات اخیر ارتباطی را میان مصرف چای و خطر ابتلا به افسردگی نشان می‌دهند. گفته می‌شود کسانی که روزانه سه فنجان چای می‌نوشند به مراتب کمتر از اختلال افسردگی رنج می‌برند.

چای سلامت روان را ارتقا می‌دهد

چای دارای پلی فنول و کافئین است که به تحریک مغز و بهبود تمرکز کمک می‌کنند. اسید آمینه‌ای به نام L-theanine در چای وجود دارد که هوشیاری مغز را افزایش می‌دهد و هم‌چنین به تسکین علائم اختلالات عصبی مختلف مانند بیماری پارکینسون کمک می‌کند.

چای دیابت را مدیریت می‌کند

چندین مطالعه نشان می‌دهد که این نوشیدنی خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهد. چای، متابولیسم را تحریک می‌کند که منجر به تجزیه سریع‌تر قند و کاهش سطح آن در خون می‌شود و به افراد مبتلا به دیابت کمک می‌کند تا سطح قند خون خود را مدیریت کنند.

چای کلسترول را کاهش می‌دهد

مطالعات نشان می‌دهد که نوشیدن چای همراه با رعایت یک رژیم غذایی کم‌چرب، به طور مؤثری می‌تواند سطح کلسترول بد را کاهش دهد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->