باران و برف در راه خراسان رضوی (۷ دی ۱۴۰۳) مجوز استخدام ۲۴ هزار نفر از کادر درمان صادر شد (۷ دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی بارش برف و باران در بیشتر نقاط کشور (۷ دی ۱۴۰۳) پرواز مشهد - نجف ناچار به فرود اضطراری شد| ماجرا چه بود؟ وزیر علوم در مشهد: قطعی برق تحصیل دانشجویان را هم مختل کرده است | باید به دنبال تحصیل و آموزش مجازی دانشجویان باشیم نفقه چیست و به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ انتقال آب از هزارمسجد به مشهد | چالش ادامه‌دار + فیلم واکنش متفاوت وزارت آموزش و پرورش به رقص دانش‌آموزان بابلی زلزله کاشمر در استان خراسان رضوی را لرزاند (۶ دی ۱۴۰۳) مراقبت‌های تغذیه‌ای در پیشگیری از بیماری‌های تنفسی کمبود یُد چه علائمی دارد؟ بدون تجویز پزشک، دارو مصرف نکنیم؛ حتی یک مسکن ساده نکات ایمنی استفاده از آسانسورها در شرایط احتمالی قطع برق | مراقب سُریدن آسان‌­سُرها باشید فشار مالیاتی از روی پزشکان برداشته می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، ۶ دی ۱۴۰۳) | بهبود کیفیت هوا از اوایل هفته آینده قطع داروی بیماران دیابتی بسیار خطرناک است گلایه مردم از قطعی‌های مکرر برق در حاشیه شهر مشهد | خاموشی‌های نامنظم! استفاده از ماسک‌های N۹۵ در هوای آلوده، کمک‌کننده است یا نه؟ بررسی چالش‌های دارویی کشور (۶ دی ۱۴۰۳) آخرین وضعیت تب دنگی در کشور (۶ دی ماه ۱۴۰۳) سیگار کشیدن در نوجوانی به قلب آسیب می‌رساند آیا روند شیوع آنفلوانزا افزایشی است؟ لزوم ایمن‌سازی شهر در برابر زلزله اجرای نافرجام طرح پزشک خانواده در شهر مشهد اولویت جدید حج تمتع اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) قتل هم‌اتاقی به خاطر آب خوردن با پارچ! اعتراف به قتل پسر ناپدیدشده بعد از کشف جسد در رودخانه زمان ثبت نام جدید وام ضروری ۳۰میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد ورود سامانه بارشی به کشور از فردا (۷ دی ۱۴۰۳) | تداوم آلودگی هوا در شهر‌های بزرگ + فیلم توسعه نامتوازن در همکاری‌های بین‌المللی موجب غفلت از کشورهای هم زبان شده است ایران فرهنگی؛ از رودکی تا نسل جدید، میراثی که باید زنده بماند رودکی؛ گنجینه‌ای برای تحکیم پیوند‌های فرهنگی ایران و تاجیکستان
سرخط خبرها

نوشیدن بیش‌ازحد چای و قهوه چه عوارضی دارد؟

  • کد خبر: ۲۴۶۳۷۳
  • ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
نوشیدن بیش‌ازحد چای و قهوه چه عوارضی دارد؟
نوشیدن بیش‌ازحد چای و قهوه سیستم عصبی را تحریک می‌کند و منجر به وابستگی فیزیولوژیکی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، متخصصان توصیه به محدودکردن مصرف چای و قهوه کرده‌اند؛ زیرا به گفته آن‌ها، این دو نوشیدنی وابستگی فیزیولوژیک (جسمانی) ایجاد می‌کنند.

مقدار توصیه‌شده روزانه مصرف کافئین ۳۰۰ میلی‌گرم است که حدود دو تا سه فنجان قهوه است.

دکتر سوارب دوباله درباره توصیه‌های پزشکی مربوط به مصرف این دو نوشیدنی توضیح می‌دهد: مدت زمانی است که باید قبل یا بعد از غذا برای یک فنجان چای یا قهوه صبر کرد ۶۰ دقیقه است، زیرا تانن موجود در این نوشیدنی‌ها می‌تواند جذب آهن را از غذا کاهش دهد و منجر به کمبود آهن و حتی کم خونی شود.

به گفته این پزشک، نوشیدن چای بدون شیر فوایدی مانند بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماری عروق کرونر و سرطان معده دارد. چای و قهوه سیستم عصبی مرکزی را تحریک می‌کنند و می‌توانند وابستگی فیزیولوژیکی (فیزیکی یا جسمانی) ایجاد کنند.

مسکان سونی، متخصص تغذیه هم درباره مضرات دیگر این دو نوشیدنی می‌گوید: نوشیدن بیش از حد چای و قهوه با قند می‌تواند برای دیابتی‌ها مضر باشد، زیرا می‌تواند باعث نوسانات سطح قند خون شود. کافئین سیستم عصبی را فعال می‌کند. نوشیدن مکرر آن ممکن است منجر به بی خوابی و مشکلات قلبی شود. نوشیدن چای با معده خالی می‌تواند منجر به ریفلاکس اسید معده شود.

او می‌افزاید: نوشیدن چای و قهوه با شیر نیز می‌تواند منجر به اسیدیته شود، زیرا شیر ماهیتی اسیدی دارد. اطمینان حاصل کنید که این نوشیدنی‌ها را در حد اعتدال می‌نوشید.

رادا پاتیل، متخصص تغذیه می‌گوید: جایگزین‌های چای معمولی چای سبز بابونه، چای هیبیسکوس و چای گیاهی است. برای قهوه، جایگزینی وجود دارد که در آن دانه‌های خرما بو داده و آسیاب می‌شوند تا به عنوان قهوه استفاده شوند. از میزان آنتی اکسیدان‌های موجود در این جایگزین‌ها زمانی که این نوشیدنی‌ها با شیر مخلوط می‌شوند، کاسته می‌شود.

منبع: خبر آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->