به گزارش شهرآرانیوز، دکتر زهرا اباصلتی، اظهار کرد؛ سویق جزء محصولات مجاز جهت عرضه در بوفه مدارس بوده، محصولی که با حبوبات و آرد درست میشود و یا اینکه در آن از مخلوط آرد حبوبات و غلات استفاده شده است و این محصول با چیپس و پفک تفاوت دارد.
وی تصریح کرد: در بوفه مدارس باید مواد غذایی بسته بندی شده دارای سیب سلامت و نشان گر رنگی عرضه شود و فروش انواع اجناس فله، ساندویچ الویه، سوسیس، همبرگر، فلافل، نوشابه، آبمیوه صنعتی، انواع توشیدنیهای گازدار، شکلات، آدامس، ژله و پاستیل در این مکان ممنوع است.
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در بوفه مدارس و در راستای حفظ سلامت دانشآموزان بر فروش محصولات سالمی همچون شیر ساده، کیکهای با شیرینی و کاکائوی کم، دوغ ساده و یا طعم دار بدون گاز، انواع مغزها، ساندویچهای خانگی مانند پنیر، کره و غیره، آش، خوراک لوبیا و عدسی و دیگر موارد مجاز تاکید داریم.
وی در پایان گفت: مردم اگر شکایتی در خصوص موارد بهداشتی تغذیهای در مدارس دارند میتوانند با از طریق مدیر مدرسه و یا اداره آموزش و پرورش پیگیری نمایند، ضمن اینکه تلفن ۳ رقمی ۱۹۰ بهداشت هم پاسخگوی آنان است و ما نیز موارد شکایات دریافتی از سوی مردم را به مسئولان مربوطه جهت رفع مشکل بهوجود آمده انتقال میدهیم.