پیش بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت طلا و سکه (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (یکشنبه ۹ دی ۱۴۰۳)| بازار وارد فاز خنثی می‌شود؟ کاهش مصرف گاز در صنایع، توقف تولید را در پی دارد تأمین گوشت مرغ ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی کلید خورد (۸ دی ۱۴۰۳) درباره مرحوم مهندس باقر مستوفی، پدر صنعت پتروشیمی ایران | مرد چالش‌های بزرگ ساعات کاری بانک‌ها تا پایان بهمن‌ماه ۱۴۰۳ اعلام شد نقش صادرکنندگان در جهش نرخ ارز چیست؟ بررسی قیمت امروز موبایل (۸ دی ۱۴۰۳) | شیائومی نوت ۱۳ چند؟ افزایش ۲ تا ۴۰ میلیون تومانی قیمت خودرو‌های خارجی (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۸ دی ۱۴۰۳) | سورن پلاس ۸۴۱ میلیون تومان شد برنامه قطعی برق در مشهد تغییر کرد (۸ دی ۱۴۰۳) طلا در مشهد از مرز ۵.۲ میلیون تومان هم عبور کرد (۸ دی ۱۴۰۳) موتور سهام کوچک بازار سرمایه روشن شد | افت ۲۱ هزار واحدی شاخص بورس (۸ دی ۱۴۰۳) وزیر نفت خبر داد: افزایش ظرفیت تولید نفت تا حدود ۲۵۰ هزار بشکه در روز برای خرید عرضه اولیه «آواک» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۸ دی ۱۴۰۳) هر باک بنزین سوپر، ۱.۶ میلیون تومان! فاصله کوتاه نرخ طلا در مشهد با ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومانی شدن (۸ دی ۱۴۰۳) قیمت بنزین سوپر وارداتی اعلام شد (۸ دی ۱۴۰۳) | عرضه بنزین سوپر وارداتی تا آخر سال صعود سه‌پله‌ای تولید فولاد ایران در دنیا بیش از نیمی از کل سپرده‌های بانکی کشور، در استان تهران قرار دارد! خانه‌های کلنگی در تهران نجومی شد دلار بازار آزاد در محدوده ۸۱ هزار تومان (۸ دی ۱۴۰۳) | سکه از ۵۶ میلیون تومان عبور کرد اعتمادسازی، پیش‌نیاز توسعه اقتصادی سود سهام عدالت خود را چگونه یک‌جا دریافت کنیم؟ طلای جهانی یخ زد | قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۸ دی ۱۴۰۳) چند؟ اعلام جزئیات پیش‌فروش برخی از محصولات سایپا از روز دوشنبه (۱۰ دی ۱۴۰۳) آخرین مهلت ثبت درخواست محصولات ایران‌خودرو اعلام شد علت مسدودی صرافی‌های رمزارز چیست؟
سرخط خبرها

بیشترین سود بانکی در سال ۹۹ + جدول نرخ سود بانک‌ها

  • کد خبر: ۳۱۰۳۴
  • ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۲۰:۴۲
  • ۲۴
بیشترین سود بانکی در سال ۹۹ + جدول نرخ سود بانک‌ها
اگر قرار باشد پول‌های خود را در سپرده‌های بانکی ذخیره کنید بهتر است به برخی اطلاعات مهم دسترسی داشته باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها بسیاری از افراد با توجه به وضعیت تورم و افزایش قیمت‌ها نگرانی‌هایی در خصوص سپرده‌های بانکی خود دارند. درواقع مایلند از پول‌های پس انداز خود بالاترین سود را دریافت کنند و این موضوع نیز خواسته نامعقولی نیست. با این وجود برای برنامه ریزی بلند مدت نیاز به اطلاعات کافی در خصوص وضعیت سود بانکی وجود دارد بر همین اساس اس که در ادامه به بررسی وضعیت سود سپرده‌های بانکی می‌پردازیم.

برای مثال بهتر است پاسخ این سوال را بدانید که بیشترین و کمترین سود بانکی متعلق به کدام بانک‌ها است و اساسا وضعیت قوانین بانکی در این زمینه چگونه است:

 

بیشترین سود سپرده بانک در سال ۹۹ چقدر است؟
بیشترین سود سپرده بانک‌ها طبق آخرین مصوبات شورای پول و اعتبار -که از بهمن ۹۶ تا حالا تغییری نکرده- ۱۵ درصد است. در سال‌های گذشته (و احتمالا در ادامه امسال) بانک‌ها با توجه به کسب منابع مالی و نیاز‌های سرمایه‌گذاری، این نرخ سود را رعایت نمی‌کردند تا جایی که سود ۲۰ درصد به یکی از مؤلفه‌های سپرده‌های بلندمدت تبدیل شد.

 


 بیشتر بخوانید:

 

ارزش سهام عدالت ۲۲ برابر شده است (تیرماه ۹۹)

 

کدام نماد‌های بورس بیشتر سود کرده‌اند؟ + جدول نماد‌هایی با رشد بیش از ۳۰۰ درصدی در بهار ۹۹



با توجه به نوسانات اقتصادی و مشکلات سرمایه‌پذیری، بانک‌ها تصمیم گرفته‌اند که به مصوبه سال ۹۶ شورای پول و اعتبار بازگردند. به این ترتیب، از ابتدای اردیبهشت ۹۹ سود سپرده‌های بلندمدت ۱۵ درصد محاسبه و پرداخت می‌شود و سپرده‌های کوتاه‌مدت از ده درصد به ۸ درصد کاهش یافته است.

 

بیشترین سود سپرده بانک‌ها در سال ۹۹ (جدول اطلاعات سود بانکی به تفکیک)

بیشترین سود سپرده بانک‌ها در سال ۹۹ (جدول اطلاعات سود بانکی به تفکیک)

بیشترین سود سپرده بانک‌ها در سال ۹۹ (جدول اطلاعات سود بانکی به تفکیک)

 

آیا سود سپرده‌های بلندمدت قدیمی تغییر می‌کند؟
یکی از سوالات رایج این روز‌ها این است که آیا سود سپرده‌های قدیمی مشمول تصمیم جدید بانکی می‌شوند؟ تصمیم بانک‌ها برای بازگشت به نرخ سود ۱۵ درصد، عطف‌بماسبق نمی‌شود. سپرده‌های بلندمدت معمولا یکساله هستند و بانک‌ها موظفند تا پایان سال قراردادی‌شان، همان سود قبلی را مبنای پرداخت خود حساب کنند و تنها حساب‌های جدید که از اول اردیبهشت ۹۹ به بعد باز می‌شوند، با نرخ سود سال ۹۹ محاسبه می‌شوند.

 

آیا سپرده‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند؟
امسال در بودجه عمومی کشور به نوعی سال مالیات است و این سوال مطرح می‌شود که شایعه قدیمی تعلق گرفتن مالیات به سپرده‌های بلندمدت بانکی امسال اجرایی می‌شود یا خیر؟ رئیس سازمان امور مالیاتی به این دغدغه جواب داده: «مالیات، سیستم بانکی را مجبور به تمکین از اخذ سود ۱۵ درصدی از سپرده‌ها کرد. اکنون که نرخ واقعی سود سپرده‌ها منفی است، اخذ مالیات بر سود سپرده‌های بانکی موضوعیت ندارد و سازمان مالیاتی برنامه‌ای در این زمینه ندارد.»

بیشترین سود سپرده بانک‌ها در سال ۹۹ (جدول اطلاعات سود بانکی به تفکیک)

نرخ سود گواهی سپرده بانک‌ها چقدر است؟
بانک‌های صادرات، سپه و ملت در کنار افتتاح حساب کوتاه‌مدت و بلندمدت، در حال حاضر امکان صدور اوراق گواهی سپرده را نیز برای مشتریان خود فراهم کرده‌اند. اوراق گواهی سپرده صادرات با سود ۲۰ درصد و نرخ شکست ۱۰ درصد قبل از شش ماه و ۱۴ درصد ماه بعد از شش ماه و اوراق گواهی سپرده بانک ملت و اوراق گواهی سپرده سپه با سود ۱۸ درصد و نرخ شکست ۱۰ درصد قبل از یک سال، عرضه می‌شوند. نکته مهم اینکه در صورت پر شدن سقف صدور، امکان عرضه اوراق برای مشتریان وجود در شعبات مختلف وجود ندارد.

 

آیا ممکن است باز هم شاهد تغییراتی جدید باشیم؟‌
نمی‌توان با اطمینان در این خصوص صحبت کرد، اما شاید در ادامه سال، بانک‌ها از این تصمیم خود صرف نظر کرده و برای رقابتی شدن و جذب سرمایه بیشتر، نرخ سود را افزایش دهند. همانطور که هم‌اکنون هنوز برخی بانک‌ها این تصمیم جدید را به شعبه‌هایشان ابلاغ نکرده‌اند یا نرخ شکست را مشخص نکرده‌اند.



کدام بانک‌ها کمترین سود سپرده را دارند؟
در حال حاضر و طبق اعلام شعب، بانک‌های مسکن، انصار، توسعه صادرات، حکمت ایرانیان، صنعت و معدن، مهر اقتصاد و پست‌بانک هیچ‌گونه طرح خاصی برای پرداخت سقف سود سپرده ندارند و سپرده‌های بلندمدت یک‌ساله تمامی این بانک‌ها با نرخ سود ۱۵ درصد قابل‌افتتاح است.


چگونه هم‌زمان با سود سپرده از خدمات بیمه‌ای و تسهیلات استفاده کنید؟
سپرده‌گذاری در برخی بانک‌ها علاوه بر دریافت سود، می‌تواند امتیاز و خدمات دیگری را هم برای شما داشته باشد. به‌طور مثال شما با سرمایه‌گذاری و افتتاح سپرده در بانک‌های پاسارگاد، پارسیان، ملت، آینده و سامان می‌توانید از خدمات بیمه‌ای توأم با سپرده نیز استفاده کنید. دریافت تسهیلات به پشتوانه سپرده‌گذاری نیز، ازجمله دیگر خدماتی است که با سپرده‌گذاری در بانک‌هایی، چون سینا، گردشگری، ایران‌زمین و صادرات می‌توانید از آن بهره‌مند شوید و معادل ۷۰ تا ۱۰۰ درصد سپرده خود وام بگیرید.


آخرین اطلاعیه بانک مرکزی در خصوص حساب‌های سپرده


اخیرا بانک مرکزی طی بخشنامه‌ای به بانک‌ها اعلام کرد که حساب‌های سپرده‌ای که در فاصله دوم تا یازدهم شهریورماه سال قبل افتتاح کرده بودند را می‌توانند به مدت یک ماه تمدید کنند. به دنبال ابلاغ این بخشنامه بود که طی روز‌های اخیر اغلب بانک‌ها در کنار افتتاح حساب‌های قبلی دست به افتتاح حساب‌های جدید یکساله با نرخ سود‌های بالاتر از نرخ متعارف شبکه بانکی (۱۵ درصد) کردند به طوری که اکنون نرخ سود در شبکه بانکی تا ۲۳ درصد می‌رسد. اما آنطور که بانک مرکزی در تازه‌ترین اطلاعیه خود اعلام کرده است تمدید یک‌ماهه قرارداد‌های سپرده‌گذاری صرفا معطوف و منحصر به قرارداد‌های سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار یکساله‌ای است که طی دوم شهریور تا ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ منعقد شده است. همچنین افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار جدید با رعایت نرخ سود علی الحساب مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی و حداکثر به میزان ۱۵ درصد مجاز است.

 

بنابر اعلام بانک مرکزی پیرو بخشنامه شماره ۱۸۴۶۶۴‌/۹۷ تاریخ ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ موضوع اعلام امکان تمدید یک‌ماهه قرارداد سپرده‌های سرمایه‌گذاری مدت‌دار و با توجه به پرسش‌ها و برداشت‌های متفاوت شبکه بانکی کشور از مفاد این بخشنامه، بانک‌ها و موسسات اعتباری موارد زیر را مدنظر قرار دهند:

 

۱- همچنان که پیش‌تر اعلام شد سیاست‌های جدید بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران درخصوص نرخ سود سپرده‌های بانکی متناسب با شرایط و اقتضائات روز در دست تدوین بوده و به زودی به شبکه بانکی کشور ابلاغ خواهد شد.

 

۲- تأکید می‌شود تمدید یک‌ماهه قرارداد‌های سپرده‌گذاری صرفاً معطوف و منحصر به قرارداد‌های سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار یکساله‌ای است که در سال گذشته و در بازه زمانی دوم شهریور ۱۳۹۶ تا ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ منعقد شد.

 

۳- قرارداد‌های سپرده‌گذاری مذکور با همان شرایط قرارداد و صرفاً حداکثر تا مدت یک‌ماه دیگر قابل تمدید است؛ لذا تمدید قرارداد‌های سپرده‌گذاری مورد اشاره برای مدتی بیش از یک‌ماه به هیچ وجه مجاز نیست.

 

۴- افتتاح سپرده سرمایه‌گذاری مدت‌دار جدید با رعایت نرخ سود علی الحساب مصوب شورای پول و اعتبار ابلاغی طی بخشنامه شماره ۱۷۳۷۹۳‌/۹۶ تاریخ پنجم شهریور ۱۳۹۶ و حداکثر به میزان ۱۵ درصد مجاز است.

 

۵- بدیهی است این بانک همچنان بر این مهم که بانک‌ها و مؤسسات اعتباری غیربانکی باید در تعیین و اعلام نرخ سود علی‌الحساب سپرده‌های مذکور با تحلیلی جامع و برآورد شرایط و روند‌های آتی اقتصادی، ابتدا نرخ سود مورد انتظار سپرده‌های سرمایه‌گذاری در پایان دوره را پیش‌بینی کرده و سپس درصدی از آن را به عنوان نرخ سود علی الحساب سپرده‌های سرمایه‌گذاری تعیین کنند و بدین‌لحاظ نرخ سود علی الحساب می‌باید همواره کمتر از نرخ سود قطعی پایان دوره باشد، تأکید دارد.

 

وضعیت امروز سیستم بانکی در حال شبیه شدن به وضعیت نرخ سود سپرده در سال ۹۲ است. بعد از افزایش نرخ تورم شورای پول و اعتبار در بهمن ماه ۹۰ حداکثر نرخ سود بانکی را ۲۰ درصد تعیین کرد، اما بانک‌ها به تدریج از این نرخ فراتر رفتند به طوری در اواخر سال ۹۲ نرخ سود به ۲۵ تا ۲۸ درصد رسید و همین سیاست‌ها موجب شد بدهی بانک‌های غیردولتی، خصوصی و موسسات اعتباری به بانک مرکزی از ۲۳۰۰ میلیارد تومان به بیش از ۷۳ هزار میلیارد تومان برسد.

 

برخی مدیران عامل بانک‌ها در چند ماه اخیر، با نقد سیاست افزایش نرخ سود بانکی، عنوان کردند بانک‌ها توان پرداخت نرخ سود بالا را ندارند و اگر این اتفاق رخ دهد بانک‌ها مجبور به اضافه برداشت از منابع بانک مرکزی می‌شوند. به نظر می‌رسد تصمیم فعلی بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی، همان آزاد گذاشتن بانک‌ها در نرخ سود باشد چرا که برخی بانک‌های خصوصی نرخ سود را تا ۲۳ درصد افزایش داده اند و در صورت عدم نظارت کافی و کنترل بر منابع و مصارف بانک‌ها، ممکن است جریان اضافه برداشت بانک‌ها از منابع بانک مرکزی ادامه یابد بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به یکی از چالش‌ها و بحران‌های جدید اقتصاد ایران تبدیل شود.

 

بانک مرکزی در شهریور ماه امسال و پس از اتمام موعد سپرده‌های یک‌ساله، تصمیمی رسمی برای نرخ سود بانکی اتخاذ نکرد و بررسی نرخ‌های سود سپرده در بانک‌ها نشان می‌دهد، نرخ سود سپرده از ۱۵ درصد تا ۲۳ درصد در بانک‌ها اعمال می‌شود.

 

بانک مرکزی سال گذشته بانک‌ها را ملزم به اجرای مصوبه شورای پول و اعتبار در سال ۹۵ کرد. براساس آن مصوبه نرخ سود سپرده باید به ۱۵ درصد کاهش می‌یافت. برای اجرای این مصوبه در سال سال گذشته بانک مرکزی مهلت ۱۱ روزه در نظر گرفت و بانک‌ها در آن مهلت سپرده‌های یکساله را با نرخ سود بالاتر از نرخ مصوب، تمدید کردند.

 

بعد از گذشت یک سال تصور می‌شد بانک مرکزی برای نرخ سود بانکی تصمیم جیدی خواهد گرفت، اما این بانک هیچ پیشنهادی به شورای پول و اعتبار ارائه نکرد. یک مقام آگاه افزایش یا کاهش نرخ سود بانکی را منتفی اعلام کرد و گفت: بانک مرکزی از سایر ابزار‌های پولی برای کنترل نقدینگی استفاده خواهد کرد. اما در این مدت بانک مرکزی از ابزاری برای کنترل نقدینگی استفاده نکرده است.

 

منبع: انتخاب

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۸
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۹ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
2
31
سلام تو این مملکت پول ملی و سپرده ها را به خاک سیاه نشاندن و مردم دنبال تبدیل نقدینگی به کالا و حفظ ارزش دارایی خودشان هستند دیگه چه کنترل نقدینگی بیچاره کسانی که به مملکت و پول ملی اعتماد کرده و یا توانایی تبدیل نقدینگی را نداشتن دارایی انها به یک دهم گاهش یافته و چاره ای ندارند دارن مردم را بی اعتماد میکنند تو همه چی مردم سود کردن الا سپرده بانکی که همش دارن کمتر میکنند و برای تبدیل ان توسط مردم این وضعیت اقتصادی و بیچارگی برای قشر ضعیف و متوسط پیش امده و همه چی چندین برابر شده و گول کمی که دارند بی ارزش و بی ارزشتر شده بعضی ها ندارن وبعضیها کم دارن و مجبور هستند سپرده کنند و گر نه دیگه اعتمادی به پول ملی نیست دولت باید بی خیال نقدینگی شود و با قانون جلوی گرانی زمین و خانه و معیشت مردم را بگیرد نه اینکه بازار رها شود تا وضع بدتر از این شود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۵ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
27
25
اون احمقی ک پول میزاری بانک بانکها و پولدار میکنی و خودت سود بانکی ربا میگیری همون باعث بدبختیته..
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۶
از کی شما حلال خور شدی اگر به رساله مجتهدین مراجعه کنی پولی که با قرار داد بانکی ورضایت باشد حرام نیست ملا۰ احمق هم خودتی چیزی نمی فهمی
نزول خور
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۷
خیلی حرف میزنی مردک
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۸
اول خودت احمقی چون تربیت خانوادگی نداری که اینجور حرف میزنی دوم به تو ربطی نداره و معلومه که از جایی پول مفت گیرت میاد - شهرآرا نیوز حالا که نظر این کاربر رو که حاوی توهین است پخش کردید لطفا نظر من رو هم در جوابش انتشار دهید
رضا
France
۱۸:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۳۰
تو هم که وام میگیری و ربا میدی به بانک بدبخت میشی
علی حوری
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
2
23
ما که سر از محاسبات بانکها در نیاوردیم وقتی تقاضای وام دارید اول که باید هفت خوان رستم طی کنی بعدهم مبلغی را از وام نگه می دارند مثلا خرید کالای خانگی میگویند 18 درصدوقتی محاسبه میکنی میبینی 22 درصد باید سود بدهی 5 تا 10 میلیون تومان هم بعنوان وثیقه یا هرچی دوتا ضامن کارمند هم میخواهند با مبلغی که نگه میدارن ریب 25 درصد سود پرداخت می شود
حسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
2
40
یعنی دقیقا تف به قانون بانکهای این مملکت بی سر وصاحب
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۴۱ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
2
29
تف
ناشناس
Germany
۱۵:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
تف
کارمندبانک
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۱۴
من به شما یک چراغ قرمز دادم چون جملات بکار رفته خیلی با هم سینک نبودوهمش تف مالی کردی این خیلی زشته انشااله شما رو توفینال ببینیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
6
0
احمق خودت عین خودت ببریم توبره دم ورقه بالا پایین بشه
علیرضا نیکرو
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۶ - ۱۳۹۹/۰۳/۳۱
8
2
نرخ سود در بانک های دولتی و خصوصی کوتاه مدت ۸ درصد نظر و طرح خوبیه
نرخ سود بلند مدت در بانک های دولتی ۱۶ درصد
و در بانک های خصوصی ۱۶ تا ۲۰ درصد
سید محمد امین
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۲۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
9
7
بنده یکی از همون ادم های بدبخت هستم.سال 86 سه قواره زمین و یگ ساختمان.300 متر زمین.170 متر زیر بنای را اون زمان جمعا 600 ملیون فروختم توی بانک کشاورزی گذاشتم 12 سال هستت پولم یگ ریال اضاف نشوده.ولی یگ قواره 200 متری توی ویلای 2 میلیارد شوده فقط زمین اش جمعا ده ملیارد شودن کم گم..روحانی میگفت سود را با تورم میبرم بالا..زور گو چیزی نمانده بریی بغل دست دوستت خاتمی بشینی افسوس بخوریی چرا سود مردم فقیر بیچاره را که شغلی نداشتن بردن بانک که سودی برای خرج شان در بیاد تو خودت زهر مار مردم کردیی...جانباز.دفاع مقدس
آرتین
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۹/۱۲/۲۷
بنده ی خدا فکر کنم گولت زدن حساب قرض الحسنه برات گذاشتن که هیچ سودی برات نیومد
نیما
Iran (Islamic Republic of)
۰۶:۳۹ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
2
11
بانکهای دزد و بیشعرف جمهوری.اسلام ته جوی آب جابگ بسته.
امیرعبدالرضایی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
1
12
سوبانکی روپائین بیاریم !!!!!!

چه شود!!!!

الآن که پول مردم توبانکهاست نمیشه اقتصادروکنترول کرد
اگراینپولهابیادبیرون تبدیل به دلاروسکه وارزهای مخنلف بشه ...‌‌‌ چه اتفاقی میافته..‌!!!!!
نکنیداینکاررو.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
1
13
مملکت رها شده به حال خودش هر کی به هر کی شده
اصغر
Iran (Islamic Republic of)
۰۳:۳۵ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۲
12
1
دولت گناهی نداره اگه سود پایین امده . دولت کاری میکنه مردم کل ایران ۸۰ میلون ادم راحت زندگی کنن نه اینکه سود را بالا ببره تورم زیاد بشه چند نفر چون پول دارن سود زیادی بگیرن اونایی که پول سپرده ندارن گرسنه بمونن

توجه کن.. سود زیاد باعث میشه نقدینگی زیاد بشه نقدینگی زیاد تقاضا را زیاد میکنه فعالیت مردم را کم میکنه.یعنی مردم اگه سود زیاد بگیرن پول دار بشن دیگه تن به کار کردن تولید کردن نمیدن و. مردم با پول سود میشینن خانه فقط میخورن اون وقت باید دولت هم هی مواد غذایی را وارد کشور کنه اینجور زندگی خیلی زود از دست ادما میره و. کشور نابود میشه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۳
6
12
اشتباه دولت در کم کردن سود باعث سرگردانی مردم در ارز و سکه شد که به سود دولت بود
امیدوار
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
0
11
کلا درست بشو نیست یا مسکن میره بالا یا دلار یا ارزهای دیگه یا نرخ سود ها پایین بالا میشه تورمم کلا هست و هست و هست فکر نکنم این علما درست کنن این وضعیتو باید دید و سوخت
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴:۲۰ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۹
2
4
برید پولاتون رو تو بانک یو بی اس یا کردیت سوییس سرمایه گذاری کنید .بهترین بانکداری دنیا.برید تحقیق کنید در موردش.من تموم اموالمو انتقال دادم.خیلی راضیم
زینب
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۱۱ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۶
چطوربانکیه
حمیدرضا
United States of America
۱۰:۲۳ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۵
1
10
سلام امیدوارم هر چه زودتر وضع معیشت و اقتصاد مملکت خوب بشه و مردم در رفاه و آرامش باشند..هرگز دلار و سکه نخرید پول مردم باید در بانک باشه..نه تو جیب دلالان.. مراقب باشید ممنونم
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->