۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست رئیس سازمان تبلیغات اسلامی: هیئات مذهبی ایران و منطقه باید کار ویژه‌ای برای مظلومیت غزه انجام دهند
سرخط خبرها

حضرت زینب (س) الگوی صبر، همدلی و شجاعت برای جهان امروز است

  • کد خبر: ۳۱۱۰۳۴
  • ۲۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶
حضرت زینب (س) الگوی صبر، همدلی و شجاعت برای جهان امروز است
مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران گفت: این بانوی بزرگوار اسلام با صبر، همدلی و شجاعت بی‌نظیر خود، درس‌هایی ارزشمند برای زندگی امروز به جای گذاشته‌اند.

سیداعظم التفاتی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، به بیان ابعاد مختلف زندگی و نقش‌آفرینی‌های حضرت زینب(س) پرداخت و درس‌هایی را که می‌توان از زندگی این بانوی بزرگوار برای زندگی امروز گرفت، تشریح کرد.

حضرت زینب(س)؛ نماد صبر و استواری

وی حضرت زینب(س) را الگویی بی‌نظیر برای همه حقیقت‌طلبان جهان به ویژه بانوان، معرفی کرد و گفت: حضرت زینب(س) به فرموده مقام معظم رهبری، از اولیای بزرگ الهی هستند که با صبر و استواری خود، درس‌های بزرگی به بشریت آموختند. ایشان در سخت‌ترین شرایط، با ازدست‌دادن عزیزان خود ازجمله برادر بزرگوارشان امام‌حسین(ع) و فرزندانشان، همچنان استوار و صبور بودند و با رفتار خود، اسوه‌ای برای همه انسان‌ها شدند.

نقش عاطفی و انسانی حضرت زینب(س)

وی در ادامه، به نقش عاطفی و انسانی حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: ایشان در واقعه کربلا، نه‌تنها به عنوان یک بانوی مبارز، بلکه به عنوان یک مادر و خواهر دلسوز، حمایتگر و تسلی‌بخش بازماندگان واقعه عاشورا بودند. ایشان با دلسوزی و مهربانی بی‌نظیر خود، کودکان و زنان اهل‌بیت(ع) را در سخت‌ترین شرایط حمایت کردند و با سخنان اثربخش خود، دل‌های شکسته را تسلی بخشیدند.

صبر و تحمل دربرابر مصائب

مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران با اشاره به صبر و تحمل حضرت زینب(س) دربرابر مصائب، افزود: حضرت زینب(س) در شرایطی که بسیاری گمان می‌کردند اسلام با شهادت امام‌حسین(ع) به پایان رسیده است، با بیان جمله تاریخی «مارأیتُ اِلّا جمیل» (جز زیبایی ندیدم)، نشان دادند که حتی در سخت‌ترین شرایط نیز می‌توان زیبایی‌ها را دید. این نگاه عمیق و بینش والای ایشان، برگرفته از ایمان راسخ و اعتقاد به آرمان‌های الهی بود.

درس‌هایی از زندگی حضرت زینب(س)

وی در ادامه، به چند درس مهم از زندگی حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: ایشان به ما آموختند که دربرابر هر مشکلی می‌توان استوار بود و با صبر و تحمل، راهی ماندگار برای خود و دیگران گشود.

این پژوهشگر ادامه داد: این بانوی بزرگوار در تمام مراحل زندگی به‌ویژه در واقعه کربلا، با همدلی و همراهی با عزیزان خود، نقش‌آفرینی کردند. این درس به ما می‌آموزد که با همیاری و همدلی می‌توان مشکلات خانوادگی و اجتماعی را بهتر مدیریت کرد.

وی اشاره کرد: حضرت زینب (س) با شجاعت بی‌نظیر خود، حقیقت را دربرابر ظلم و ستم بیان کردند و با سخنان خود، پایه‌های حکومت ظالم را به لرزه درآوردند. این درس به ما می‌آموزد که دربرابر ظلم و بی‌عدالتی، باید با شجاعت و قاطعیت ایستادگی کرد.

التفاتی با بیان اینکه حضرت زینب(س) با نگاهی عمیق و برگرفته از بینش الهی، حتی در سخت‌ترین شرایط نیز زیبایی‌ها را دیدند، افزود: این نگاه به ما می‌آموزد که در زندگی، باید به دنبال معنا و حقیقت بود و از ظواهر فریبنده عبور کرد.

معرفی کتاب «هفت قرن با بانوی کربلا»

وی به معرفی کتابی با عنوان «هفت قرن با بانوی کربلا» پرداخت که به‌تازگی توسط مدرسه علمیه حضرت زینب(س) منتشر شده است.

مسئول اداره پژوهش حوزه علمیه خراسان دفتر خواهران در توضیح این کتاب، گفت: این کتاب در دو بخش زندگی‌نامه و کتاب‌شناسی حضرت زینب(س) تدوین شده و با استفاده از منابع مختلف تاریخی، فقهی و رجالی، به بررسی جامع زندگی و نقش‌آفرینی‌های ایشان پرداخته است. این کتاب به عنوان مرجعی کامل برای پاسخ به سؤالات و شبهات درباره حضرت زینب(س) معرفی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->