وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۱۸۳۱
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۵
ایران در سال ۱۴۳۰ یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهد شد
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته، برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی است که به آن می‌پردازیم؛ از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدجواد حسینی در مراسم رونمایی از محیط دوستدار سالمند با بیان اینکه دولت چهاردهم مقوله سالمندی را جدی گرفته است، اظهار کرد: در این راستا دو جلسه با دکتر عارف در حوزه سالمندی داشته‌ام. ایشان به معاون فرهنگی‌شان دستور دادند که کمیته هماهنگی پیرامون کیفیت‌بخشی به مدیریت امر سالمندان داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه آرمان جامعه بشری این است که به شهر دوستدار انسان دسترسی پیدا کند، تصریح کرد: توسعه در دهه‌های اخیر، توسعه انسان‌مبنا شده و دیگر توسعه تکنولوژی‌مبنا، دارایی‌مبنا و مالکیت‌مبنا به کنار نهاده شده است. یعنی هم انسان موتور محرک اصلی توسعه بوده و هم باید بیشترین بهره را از توسعه ببرد.

حسینی بیان کرد: جامعه دوستدار انسان دارای چند مولفه بوده که یکی از مولفه‌های مهم آن جامعه دوستدار سالمند است. برنامه شادی و نشاط سالمندان مقوله جدی بوده که به آن می‌پردازیم. از همین رو، وارد شرکت‌های دانش‌بنیان شدیم که وسایل زندگی توانمندسازانه و جامعه توانمندساز را برای سالمندان مهیا کند. به وزارتخانه‌ها و سازمان‌ها و شهرداری‌ها که می‌توانند شادابی سالم برای سالمندان فراهم کنند، به طور جدی توجه داریم، زیرا باید این نسل نقره‌ای را به فعالیت‌های نقره‌ای و خدمات نقره‌ای پیوند بزنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور افزود: گاهی شرمنده می‌شویم که در مسیر تفاوت‌ها و شکاف‌های نسلی، با کاهش ارزش سالمندی مواجه می‌شویم. باید تمام تلاش خود را کنیم که تکریم سالمندی را وجهه همت خویش سازیم، سالمندان را بر صدر بنشانیم و قدر نهیم. سالمندان به لحاظ اقتصادی می‌توانند موتور محرک توسعه باشند، مجموعه مراقبین سالمندی در ابعاد گوناگون، مشاغل کم‌هزینه و پرسرعت شده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: اکنون ۱۲ درصد جمعیت سالمند است. جمعیت ۱۲ درصد سالمندی یعنی ورود به سالمندی، جمعیت ۱۴ تا ۲۱ درصد سالمندی یعنی جمعیت سالمند، جمعیت ۲۱ تا ۲۸ درصد سالمندی یعنی سالخورده و جمعیت ۲۸ درصد سالمندی و بالاتر یعنی جمعیت شدیداً سالخورده؛ در سال ۱۴۳۰ بیش از ۳۰ درصد جمعیت ایران سالمند هستند، بنابراین یکی از سالخورده‌ترین کشور‌های دنیا خواهیم شد.

حسینی با اشاره به لزوم پیمایش ملی پیرامون سالمندان گفت: اکنون سالمندشناسی ما در مولفه‌های گوناگون از قوت کافی برخوردار نیست. پدیده سالمندی در ایران و جامعه جهانی چند وجهی است؛ با سالمندان معلول، با سالمندان نیازمند، با سالمندان تنها، به ویژه سالمند زن تنها، با سالمندان فاقد مسکن، با سالمندان بیمار مواجه هستیم و برای اینکه از این موج آخر جمعیتی با سالمندی سالم و فاخر عبور کنیم، نیاز به پیش‌بینی‌ها و آینده‌پژوهی‌های جمعیت‌شناختی داریم، از همین رو یکی از کار‌هایی که شروع کرده‌ایم، بحث محیط‌های دوستدار سالمند است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: در ۹ شهر که از یک سو دستگاه‌های موثر در سالمندی در آنجا آمادگی بیشتری دارند و از سوی دیگر سرعت سالمندی در این شهر‌ها اولویت دارد، طرح شروع شد که مولفه‌های هشت‌گانه را در پی خواهیم گرفت. امروز نیاز داریم سالمندان‌مان در رویارویی با سالمندی توانمند شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->