وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

افزایش قیمت دارو؛ راهکار بیمه‌ها برای عبور از ناترازی

  • کد خبر: ۳۱۱۹۵۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
افزایش قیمت دارو؛ راهکار بیمه‌ها برای عبور از ناترازی
عضو هیئت مدیره انجمن داروسازان ایران، از عملکرد بیمه‌ها در کاهش بسته‌های خدمتی که منجر به افزایش قیمت دارو شده است، انتقاد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، هادی احمدی گفت: متأسفانه به دلیل اینکه هزینه‌های بیمه‌ها بیش از درآمدشان است، شاهد بروز ناترازی و ناهماهنگی بین هزینه‌ها و درآمد‌های بیمه‌ها هستیم.

وی با انتقاد از رفتار بیمه‌ها برای برون رفت از ناترازی که ایجاد شده است، افزود: بیمه‌ها به سمت کوچک کردن بسته‌های خدمت می‌روند که اشکال ایجاد می‌کند و دارو‌هایی که تحت پوشش قرار دارد، کمتر می‌شود یا سقف تعهدات را پایین می‌آورند که بتوانند این ناترازی را جبران کنند که موجب می‌شود پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند.

احمدی ادامه داد: در طرح دارویار عنوان شد نباید پرداخت از جیب بیمار افزایش پیدا کند، در حالی که میانگین پرداختی از جیب بیمار در کل حوزه سلامت بالای ۵۰ درصد است که زیبنده نظام سلامت ما نیست. زیرا، در دنیا ۱۵ تا ۲۰ درصد پرداختی از جیب بیمار قابل قبول است.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران، با طرح این سوال که چرا باید پرداخت از جیب بیماران افزایش پیدا کند، گفت: ناترازی‌ها در بخش هزینه و درآمد بیمه‌ها، باعث شده بیمه‌ها هم به این سمت بروند که پرداختی از جیب بیمار افزایش یابد، ضمن اینکه برخی از دارو‌ها افزایش قیمت پیدا کرده‌اند.

احمدی در خصوص افزایش قیمت برخی اقلام دارویی، اظهار داشت: بیمه‌ها اعلام کردند سازمان غذا و دارو به ما اعلام نکرده و مدتی از افزایش قیمت‌ها می‌گذرد ولی هنوز در سایت سازمان‌های بیمه‌گر اعمال نشده است. توصیه می‌کنیم سازمان‌های بیمه گر و سازمان غذا و دارو با هم لینک شوند و به محض اینکه دارویی افزایش قیمت دارد بیمار از جیبش پرداخت نکند و جزو تعهدات سازمان‌های بیمه‌گر باشد.

وی افزود: متأسفانه سازمان‌های بیمه گر، علاوه بر اینکه در پرداخت مطالبات داروخانه‌ها تعلل دارند و ترک فعل می‌کنند؛ با کوچک کردن بسته‌های خودشان و عدم پوشش برخی دارو‌ها باعث شدند پرداختی از جیب بیمار افزایش پیدا کند که زنگ خطری برای نظام سلامت است که امیدواریم مسئولین به این امر توجه کنند.

احمدی با عنوان این مطلب که ناترازی یکباره اتفاق نیفتاده است، گفت: زنگ خطر آن از یکی دو سال پیش به صدا در آمده و مسئولین باید در خصوص به وجود آمدن ناترازی هشدار می‌دادند.

وی افزود: از سال ۱۴۰۱ که طرح دارویار کلید خورد، اجرای آن روز به روز بدتر می‌شود.

عضو هیأت مدیره انجمن داروسازان ایران تاکید کرد: دارویار فوق العاده بود، اما اهمال کاری و عدم نظارت و تصمیمات نادرست، باعث شد زنجیره تأمین دارو دچار بحران شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->