هشدار خود مراقبتی کارگروه شرایط اضطرار پدیده گرد و غبار خراسان رضوی پایان کار پویش مدادرنگی ۳ با حمایت از ۲ هزار کودک کار در مشهد ۳۶ درصد جامعه هدف کمیته امداد را سالمندان تشکیل می دهند اهدای اعضای ۲ نفر از مصدومان حادثه معدن طبس انتخاب دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان دومین دانشگاه جامع کشور هر چهار ثانیه یک نفر به آلزایمر مبتلا می‌شود سازمان جهانی بهداشت نسبت به شیوع ویروس مسری و کشنده ماربورگ هشدار داد وعده‌های متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چه زمانی به معنای واقعی عملی می‌شود؟ فوت ناگهانی دانش‌آموز مینودشتی در حیاط مدرسه + فیلم (۱۲ مهر ۱۴۰۳) یک‌سوم عمل‌های بیماری صرع ایران در مشهد انجام شده است واژگونی یک دستگاه خودروی سواری در جاده ملک آباد - مشهد پایان زورگیری‌های وحشتناک باند عقاب‌های خون‌آلود در مشهد + عکس ترافیک نیمه‌سنگین در بولوارهای سجاد و امام‌خمینی(ره) و میدان شهید فهمیده مشهد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ۵۰ تا ۸۰ درصد ماده اولیه دارو‌ها در داخل کشور تولید می‌شود پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۴۳۰ یک میلیون و ۶۰۰ هزار سالمند وابسته به مراقبت در کشور داشته باشیم همایش بین‌المللی بیماری صرع در مشهد آغازبه‌کار کرد (۱۲ مهر ۱۴۰۳) ضروت تلاش برای بهبود کیفیت زندگی سالمندان| علائم افسردگی در سالمندان از فردی به فرد دیگر متفاوت است همه آنچه که برای برنامه‌ریزی سفر نیاز دارید | بسیار سفر باید تا پخته شود خامی لایحه شرح‌ وظایف وزارتخانه میراث فرهنگی در مجلس شورای اسلامی در حال تصویب است اعلام نتایج اولیه آزمون صلاحیت حرفه‌ای سازمان روانشناسی افزایش حدود ۳۰۰ درصدی هزینه دریافت گواهینامه و سکوت پلیس راهور هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره یک ویروس تنفسی خطرناک برخی شهروندان مشهدی از افزایش ناگهانی هزینه‌های قبض برق گلایه‌مندند | تعویض اجباری کنتور برق چکار کنیم در فصل پاییز کمتر دچار سرماخوردگی و آنفلوآنزا شویم؟
سرخط خبرها

قصه کرونا با نصیحت تمام نمی‌شود، باید ماسک زدن اجباری شود

  • کد خبر: ۳۱۳۰۸
  • ۰۲ تير ۱۳۹۹ - ۰۰:۵۰
قصه کرونا با نصیحت تمام نمی‌شود، باید ماسک زدن اجباری شود
در برخی از کشور‌ها از جمله آلمان، ترکیه، اسپانیا و فرانسه استفاده از ماسک اجباری شده است. در آلمان کسانی که از قانون اجباری شدن ماسک تبعیت نکنند، ۱۵۰ یورو جریمه می‌شوند؛ این جریمه برای فروشندگانی که قانون‌شکنی کنند می‌تواند تا ۵ هزار یورو افزایش یابد.
 به گزارش شهرآرانیوز، اواخر اسفند ۹۸ که کرونا مردم را خانه‌نشین کرده بود همه امید داشتند با گرم شدن هوا، کرونا گورش را از سر جهان کم کند. هوا گرم شد، اما کرونا نرفت.

اواخر اسفند، دولت‎‌ها از جمله دولت ایران سعی کردند فعالیت مردم در اجتماع را کم کنند. برخی قوانین قرنطیه را وضع کردند و عده‌ای دیگر به دنبال فاصله‌گذاری اجتماعی بودند.

حالا، اما با گذشت چندماه تقریبا همه به این نتیجه رسیده‌اند که باید با کرونا زندگی کرد. مردم مجبور هستند برای کسب درآمد از خانه بیرون بزنند و نانی به کف آرند و بدر کنار کرونا نخورند.

برای نان بیرون می‌زنند، اما باید مواظب جان خود باشند. برای حفظ جان باید چه کرد؟ دیگر نمی‌شود قرنطینه را اجرا کرد. فاصله گذاری هم که رعایت نمی‌شود با بهتر بگویم نمی‌شود خیلی رعایت کرد. ساعت ۷ صبح  در مترو چگونه می‌شود یک متر از دیگری فاصله گرفت در حالی که خیلی‌ها در آن ساعت باید در مترو باشند تا ۸ صبح به سرکار خود برسند.

چه باید کرد؟ به نظر می‌رسد اجباری کردن ماسک بهترین روش برای مقابله  و مبارزه با کروناست. امروز بسیاری از کارشناسان بهداشتی در داخل و خارج از ایران به این نکته تاکید می‌کنند که استفاده همه از ماسک می‌تواند راه نفوذ کرونا را بگیرد.

به راحتی می‌شود با اجباری کردن استفاده از ماسک در معابر و مکان‌های عمومی، شهر‌های ایران را از حالت قرمز به زرد و سفید نزدیک کرد. قوانین سفت و سختی می‌شود برای آن‌هایی که ماسک استفاده نمی‌کنند وضع کرد.

بیش از ۳۰ هزار نفر در نظرسنجی سایت عصر ایران در مورد استفاده از ماسک در معابر عمومی شرکت کردند و ۹۰ درصد از شرکت کنندگان موافق استفاده از ماسک بودند.

نتایج این نظرسنجی نشان می‌دهد که مردم مشکلی با استفاده از ماسک ندارند، همانگونه که در مترو شاهد از استفاده از ماسک توسط مسافران هستیم.

در برخی از کشور‌ها از جمله آلمان، ترکیه، اسپانیا و فرانسه استفاده از ماسک اجباری شده است. در آلمان کسانی که از قانون اجباری‌شدن ماسک تبعیت نکنند، ۱۵۰ یورو جریمه می‌شوند؛ این جریمه برای فروشندگانی که قانون‌شکنی کنند می‌تواند تا ۵ هزار یورو افزایش یابد.

اینکه فقط با مردم در مورد افزایش مبتلایان با کرونا حرف بزنیم، دردی از کشور دوا نخواهد شد. باید برای کاهش بیماری از مرحله حرف به مرحله عمل برسیم و اجباری شدن استفاده از ماسک در کشور می‌تواند این گام عملی باشد.

خوشبختانه الان هم که ماسک به اندازه کافی و با قیمت مناسب در اختیار است و همه می‌توانند به راحتی به ماسک دسترسی داشته باشند.  

حداقل با زدن ماسک کرونا از بیماران به افراد سالم منتقل نمی‌شود یا احتمال انتقال به پایین‌ترین حد خود می‌رسد. بهتر است رییس جمهور و ستاد ملی مقابله با کرونا هرچه زودتر بهترین تصمیم‌ها را برای مردم بگیرند و دست از هشدار دادن بردارند.

کرونا با نصیحت کردن تمام نمی‌شود. خوزستان و شهر‌های قرمز ایران نمونه بارز رفتار آسان گیرانه مسؤولان است.

منبع:عصرایران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->