انتشار ویدئویی از حضور جبلی در پشت‌صحنه «پایتخت ۷» + فیلم برو کار می‌کن، نگو بازنشسته‌ام! پدر در پدر پهلوان‌زاده‌ایم گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴
سرخط خبرها

جزئیات جایزه صلح و مقاومت در جشنواره موسیقی فجر استانی

  • کد خبر: ۳۱۳۵۰۶
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۲
جزئیات جایزه صلح و مقاومت در جشنواره موسیقی فجر استانی
هم‌زمان با برگزاری چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در تهران، ۲۰ استان کشور میزبان این رویداد خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به دنبال برگزاری چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در ۱۰ تالار شهر تهران، ۲۰ استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، خوزستان، زنجان، استان مرکزی، جنوب کرمان، فارس، لرستان، کرمانشاه، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، گلستان، مازندران، کهگیلویه و بویر احمد، استان البرز، سیستان و بلوچستان، بوشهر، همدان و کردستان برگزار کننده جشنواره موسیقی فجر استانی خواهند بود.

استان آذربایجان شرقی امسال چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه در شهر تبریز و سایر شهرستان های استان در پنج گرایش موسیقایی (سنتی، پاپ، اقوام، تلفیقی و کلاسیک غربی) در قالب گروه نوازی برگزار می‌کند.

استان اردبیل که وارد یازدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر می‌شود با حضور گروه‌های موسیقی استانی از ۱۷ تا ۳۰ بهمن‌ماه همزمان در اردبیل و دیگر شهرستان‌های استان این دوره را به صورت گروه نوازی در پنج گرایش موسیقایی دستگاهی (سنتی)، اقوام و مقامی شامل آذربایجانی و عاشقی، کلاسیک، پاپ و تلفیقی برگزار می‌کند.

استان خوزستان، جشنواره استانی موسیقی فجر را با عنوان «طلایه داران سرزمین مقاومت» از۲۳ تا ۲۹ بهمن ماه در شهرهای آبادان و خرمشهر به صورت غیررقابتی و اجرای گروهی در بخش‌های سنتی، پاپ، محلی، ارکسترال و کودک برگزار می‌کند.

استان زنجان، جشنواره استانی موسیقی فجر خود را از ۲۶ تا ۲۹ بهمن‌ماه در قالب گروه نوازی در بخش‌های موسیقی کلاسیک ایرانی، موسیقی آذربایجانی (موغام)، موسیقی پاپ، ایرانی، آذری، کلاسیک غربی و موسیقی تلفیقی برگزار می‌کند.

استان مرکزی هم جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۸ بهمن ماه در شهر اراک برگزار خواهد کرد. این جشنواره دارای بخش‌های اصلی و جنبی است. بخش اصلی به صورت رقابتی در سه گروه سنی الف، ب و ج شامل اجرای فیگورهای ریتمیک برای سازهای کوبه‌ای و موسیقی دستگاهی ایرانی خواهد بود. بخش جنبی به صورت غیررقابتی و گروه نوازی موسیقی سنتی ایرانی است.

شناسایی هنرمندان در جشنواره استانی موسیقی فجر

جنوب کرمان نیز امسال چهارمین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۷ تا ۲۹ بهمن در شهر جیرفت در قالب گروه نوازی برگزار می‌کند. این جشنواره با رویکرد جدید و نگاه تخصص محور در حوزه‌های پژوهش و کودک- نوجوان، با هدف شناسایی، ظرفیت‌سازی و حمایت از فعالیت‌های خلاقانه هنرمندان گروه‌های موسیقی جنوب کرمان، با اولویت رعایت معیارهای هنری در هر شاخه از موسیقی خواهد بود.

استان فارس هم نوزدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر را همزمان با تهران یعنی از ۲۳ تا ۲۹ بهمن در شهر شیراز برگزار می‌کند. این جشنواره به صورت غیررقابتی بوده و اولویت شرکت در آن با گروه‌های استانی خواهد بود.

استان لرستان نیز از ۲۳ تا ۲۹ بهمن میزبان برگزاری جشنواره استانی موسیقی فجر در دو بخش جنبی و رقابتی در شهر خرم آباد و سایر شهرستان‌های استان خواهد بود.

استان کرمانشاه نیز سیزدهمین جشنواره استانی موسیقی فجر از ۲۷ تا ۲۹ بهمن در دو بخش رقابتی و غیررقابتی در شهر کرمانشاه برگزار خواهد کرد. در بخش رقابتی گروه‌ها و هنرمندان در سبک‌های موسیقی نواحی، اجرای موسیقی سنتی و اجرای موسیقی پاپ، مقاله و کار پژوهشی به رقابت خواهند پرداخت. در بخش غیررقابتی نیز تکنوازی‌ها و دونوازی‌های اساتید و بزرگان موسیقی استان همزمان در شب تجلیل از آنها برگزار خواهد شد.

جایزه ویژه نقاره‌خانه و صلح و مقاومت در جشنواره موسیقی فجر استانی

استان خراسان رضوی، نخستین جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه در شهر نیشابور در دو بخش برگزار می‌کند. بخش اول مربوط به جایزه ویژه «نقاره خانه» است و همه گروه‌های موسیقی از سراسر کشور که اثری با موضوع امام رضا(ع) داشته باشند، می‌توانند، در این بخش شرکت کنند.

بخش دوم مربوط به جایزه ویژه «صلح و مقاومت» با موضوع جبهه مقاومت است و همه گروه‌های موسیقی که در این زمینه اثری داشته باشند، می‌توانند به اجرا بپردازند.

کرمان هم جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۶ تا ۲۸ بهمن در شهر کرمان برگزار می‌کند.

استان خراسان شمالی هم به مدت چهار شب میزبان هنرمندان موسیقی فجر استانی خواهد بود که در حوزه‌های مقامی، سنتی و پاپ به هنرنمایی خواهند پرداخت. همچنین یک شب نیز به نوجوانان و جوانان اختصاص خواهد داشت.

استان گلستان، با حضور ۴۰ گروه موسیقی در ۱۴ شهرستان این استان میزبان چهلمین جشنواره موسیقی فجر خواهد بود.

استان مازندران نیز جشنواره استانی موسیقی فجر را از ۲۳ تا ۲۹ در شهرهای ساری، آمل، بهشهر، سوادکوه و تنکابن برگزار می‌کند.

استان کهگیلویه و بویراحمد هم از ۲۴ بهمن تا ۱ اسفند در شهرهای دهدشت، گچساران و یاسوج میزبان جشنواره موسیقی فجر خواهد بود.

استان البرز، سیستان و بلوچستان، بوشهر، همدان و کردستان هم با حضور گروه‌های موسیقی استانی و اجرا در شاخه‌های مختلف موسیقایی، برگزارکننده جشنواره موسیقی فجر استانی خواهند بود.

چهلمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر به دبیری رضا مهدوی، ریاست احمد صدری و مدیریت اجرایی محمدعلی مرآتی، به همت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با همکاری دفتر موسیقی ارشاد، انجمن موسیقی ایران و بنیاد فرهنگی هنری رودکی، از ۲۳ تا ۲۹ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ در تهران و استان‌های کشور برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->