سالانه حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار زائر خارجی به حرم مطهر امام رضا (ع) مشرف می‌شوند استقبال ۱۰۲ هزار نفر از طرح بین‌المللی «من قرآن را دوست دارم» تشریح برنامه‌های بنیاد بین‌المللی صحیفه سجادیه در ایام ولادت امام سجاد(ع) قرآن منسوب به‌دست‌خط مبارک امام حسین(ع) در گنجینه رضوی آیت الله مکارم شیرازی: برخی محتوا‌های شبکه‌های نمایش خانگی منجر به انحراف جوانان می‌شود شرکت‌کننده یمنی در مسابقات بین‌المللی قرآن: اگر واژه‌ای بالاتر از زیبایی سراغ داشتم، آن را برای ایران به کار می‌بردم شرکت‌کننده تونسی در مسابقات بین‌المللی قرآن: برگزاری مسابقات در مشهد، خاطره خوبی را برای ما به یادگار گذاشت غزاله سهیلی‌زاده: موفقیتم در مسابقات قرآن را مرهون عنایت امام‌رضا (ع) هستم ۵ درصد سهمیه حج ایران به عوامل اجرایی اختصاص دارد شناسایی ۱۰ هزار و ۸۰۰ نخبه شاهد و ایثارگر در کشور لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد امام‌حسین(ع) در حرم مطهر رضوی نگاهی به آثار سینمایی مرتبط با انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در چهل و سومین جشنواره فجر یادی از بانو فاطمه سیدخاموشی (استاد طاهایی) | روشنای خاموشی خیر ببینی یعنی چه؟ ارمغانی برای انسان‌سازی | آشنایی با مفاهیم و معارف مناجات شعبانیه برپایه سیره علما و بزرگان شرکت‌کنندگان در مسابقات بین‌المللی قرآن با رهبر انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند سطح کیفی چهل و یکمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم با حضور قاریان با تجربه بین‌المللی بالا بود ایستاده به احترام شهدای «روح‌الله» | آیین بزرگداشت ۲۰۵ شهید گردان روح‌الله برگزار شد + فیلم
سرخط خبرها

لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران

  • کد خبر: ۳۱۳۹۹۲
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲
لزوم نظارت جدی بر قرارداد خودروهای ایثارگران
معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید از ضرورت ایجاد وحدت رویه و نظارت جدی در قراردادهای خودروهای ایثارگران سخن گفت.

به گزارش شهرآرانیوز، فریده اولادقباد با بیان اینکه در حوزه خودروی ایثارگران باید همه تلاش کنند تا این موضوع حل و فصل شود، گفت: وحدت رویه و نظارت جدی در قرارداد‌های خودروی ایثارگران باید باشد. جلساتی در حوزه خودرو داخلی و وارداتی ایثارگران با وزارت صمت با حضور رئیس بنیاد شهید برگزار و تاکید شد که باید میز خدمتی برای ایثارگران برگزار شود.

وی افزود: جلسات شورای مدیران و معاونان باید بیشتر برگزار شود تا مشکلات و چالش‌های ایثارگران را بررسی کنیم و باید تعامل سازنده، برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری درست ارائه شود. با توجه به سالمندی ایثارگران، والدین شهدا و همچنین فرزندان شهدای جنگ تحمیلی که بیش از ۳۵ سال دارند، باید مددکاران حرفه‌ای در بنیاد به کار گرفته شوند.

اولادقبا با بیان این که قرار شد در همایش مدیران یک درصد از بودجه و اعتبار بنیاد شهید به موارد خاص اختصاص پیدا کند، افزود: موضوع حق پرستاری و تجمیع و اصلاح قوانین ایثارگران نیز در معاونت تعاون و امور اجتماعی مورد توجه قرار گرفت و در زمینه مددکاری نیز اعتباراتی تخصیص داده می‌شود تا کمبود نیروی مددکاری برطرف شود.

وی ادامه داد: جلسات ما بیشتر به صورت هم‌اندیشی برای حل مشکلات برگزار می‌شود. اولین اقدام ما در ستاد تشکیل شورای مدیران بعد از تشکیل شورای معاونان بود. در همایش معاونت‌ها در مشهد نیز مصوبات اولویت‌بندی و قرار شد از تجربیات استان‌ها برای تسریع روند کار استفاده شود. سند راهبردی هم تهیه شد که در ادارات کل موجود هست و جمع‌بندی آن برای معاونت‌های استان‌ها ارسال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه مسکن ایثارگران ۳۵ هزار فرم «ج» سبز برای ایثارگران وجود دارد، تفاهم‌نامه‌ای با وزارت راه و شهرسازی منعقد شد و پیگیری‌های لازم برای تحقق این تفاهم‌نامه‌ها انجام می‌شود.

معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با بیان اینکه خدماتی که به ایثارگران ارائه می‌شود اثرگذار و ماندگار است، گفت: ۹۵ هزار پرونده ایثارگری در تهران بزرگ توجه جدی می‌طلبد. خانواده شهدا و ایثارگران انسان‌های وارسته هستند که در شرایط خاص و ویژه زندگی می‌کنند و تعدادی از والدین شهدا که گنجینه‌های ارزشمندی بودند را از دست داده‌ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->