ارزیابی کیفیت شیرخشک با ابداع پژوهشگران دانشگاه تهران تصادف پراید با خاور یک فوتی و سه مصدوم برجای گذاشت (۴ اسفند ۱۴۰۳) مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (یکشنبه ۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ سرانه پذیرش در مدارس علمیه خراسان ۲ برابر میانگین کشوری است صدور هشدار‌های نارنجی و زرد در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۴ اسفند ۱۴۰۳) اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به ۲۰۰ هزار بازنشسته و مستمری‌بگیر تأمین اجتماعی ۲ کوهنورد در کولاک برف اشترانکوه مفقود شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم چرا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی واریز نمی‌شود؟ ۱۸ اثر صنایع‌دستی خراسان رضوی به مرحله نهایی جشنواره ملی فجر سیمین راه یافت استخدام ۱۸ هزار معلم جدید پس از بازبینی آزمون استخدامی کاهش دمای شدید در تهران از امروز تا سه‌شنبه (۴ تا ۷ اسفند ۱۴۰۳) چگونه در فصل پرمسافر، بلیت تبریز به استانبول را ارزان بخریم؟ فروش اینترنتی دارو از بهار ۱۴۰۴ کلید می‌خورد آغاز انجام تست مولکولی تب دنگی در آزمایشگاه مولکولی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۴ اسفند ۱۴۰۳) فعالیت دلالان، چالش جدی در عرصه گردشگری سلامت است دستور دادستان زاهدان برای بررسی موضوع حادثه انفجار ساختمان بنیاد مسکن چابهار (۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا سفر به یک کالای لوکس تبدیل شده است؟ تاریخ برگزاری آزمون ۱۴۰۴ صلاحیت حرفه‌ای روانشناسان اعلام شد امسال ۴۴ درصد گنجایش اقامتگاه‌های رسمی خراسان رضوی تکمیل شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) خطرات محصولات غذایی وارداتی فاقد استعلام وزارت بهداشت درمان بیماران سکته مغزی نیازمند حمایت دولت است کوچک کردن تومور‌های پروستات بدون نیاز به جراحی ممکن شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۴ اسفند ۱۴۰۳) | دمای مشهد به منفی ۵ درجه می‌رسد ارتقای دانشگاه صنعتی اسفراین به تصویب رسید امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۴۰۰ نفر در کشور طی ۷۲ ساعت گذشته (۴ اسفند ۱۴۰۳) چالدران، سردترین شهر کشور با دمای منفی ۲۱ درجه سانتی‌گراد (۴ اسفند ۱۴۰۳) آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محورهای شمال کشور (۴ اسفند ۱۴۰۳) قتل پیرمرد ۹۱ ساله در برابر دوربین مداربسته تأثیر شیردهی بر کاهش خطر سندروم مرگ ناگهانی نوزاد بارش برف و باران در برخی نقاط کشور از امروز (۴ اسفند ۱۴۰۳) این محصولات آرایش لب غیرمجاز هستند (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

چالش‌های اجرای طرح «حراج سفر»؛ از کمبود بلیت تا افزایش سفر‌های جاده‌ای

  • کد خبر: ۳۱۶۵۹۳
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
چالش‌های اجرای طرح «حراج سفر»؛ از کمبود بلیت تا افزایش سفر‌های جاده‌ای
با اجرای طرح «حراج سفر» و ارائه تخفیف‌هایی برای سفر در ماه‌های خلوت سال، استان‌هایی همچون سیستان و بلوچستان پیش‌قدم شده‌اند. اما کمبود بلیت هواپیما و افزایش استفاده از خودرو‌های شخصی به دلیل محدودیت‌های حمل و نقل عمومی، نگرانی‌هایی درباره مصرف سوخت و حوادث جاده‌ای ایجاد کرده است. مدیرکل توسعه گردشگری داخلی از برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده برای مدیریت این چالش‌ها خبر می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی فاطمی درباره ابهام‌ها و جزئیات طرح «حراج سفر» که همزمان با نمایشگاه گردشگری تهران رونمایی شد، اما طبق بررسی‌ها از سوی معدود استان‌ها با اعمال تخفیف‌هایی ۱۰ تا ۲۰ درصد برای سفر در ماه خلوت اسفند به اجرا گذاشته شد، توضیح داد: ما از استان‌ها خواسته‌ایم زمینه‌ای را فراهم کنند تا خدمات خود را با نرخی مناسب برای زمان‌های خلوت سال عرضه کنند. سفر یک دوره پیک و شلوغی دارد که قاعدتا قیمت‌ها در آن دوره بالاتر است و یک زمان‌هایی هم خلوت است و سفر کم‌تر انجام می‌شود. از استان‌ها خواسته‌ایم این زمان‌ها را شناسایی کنند و برای آن دوره، خدمات سفر را با نرخ‌های بهتر و یا با تخفیف عرضه کنند تا مردم بر آن اساس، برای یک سال آینده خود برنامه‌ریزی کنند.

او ادامه داد: واقعیت این است که اقامتگاه‌ها تنوع خوبی دارند، مخصوصا از زمانی که بومگردی‌ها در کشور شکل گرفته‌اند. از سویی، اضافه شدن مجموعه‌های متنوع اقامتی، باعث شده است از نظر ظاهر و قمیت، بخش اقامت تنوع داشته باشد، به گونه‌ای که می‌توانیم بگوییم برای همه اقشار جامعه با قیمت‌های متنوع، اقامتگاه وجود دارد.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در پاسخ به این موضوع که در تعیین قیمت، طبیعتا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نقش کاملی ندارد و بخش‌های دیگر باید مشارکت کنند، مثلا سازمان و شرکت‌های هواپیمایی که قیمت‌های آن به ویژه برای تعطیلات نوروز به شکل قابل توجهی افزایش یافته است، اظهار کرد: اتفاقا بزرگترین مشکل ما در حوزه حمل و نقل است. مثلا هواپیما، ما حتی در روز‌های عادی سال با کمبود بلیت با قیمت مناسب مواجهیم، چه برسد به زمان‌های شلوغی و پیک سفر. البته درباره اقامت به جز ایام پیک (زمان شلوغی سفر) مشکل آنچنانی نداریم.

او درباره اینکه با چنین کمبودی چگونه می‌شود «حراج سفر» را راه‌اندازی کرد؟ گفت: این واقعیتی است که وجود دارد، ولی ما از استان‌ها خواسته‌ایم در این طرح مشارکت داشته باشند و بعضی از آنها مثل سیستان و بلوچستان و برخی دیگر از استان‌های جنوبی، این طرح را در نمایشگاه به اجرا گذاشتند تا برای یک سال آینده به برنامه‌ریزی مسافران کمک کنند. برخی هم تخفیف‌هایی را روی بسته‌های سفر اعمال کردند.

فاطمی همچنن به تبعات کمبود وسایل نقلیه عمومی در سفرها، اشاره کرد و افزود: وقتی حمل و نقل عمومی کم باشد، مردم سراغ خودروی شخصی می‌روند که مخاطرات خود را دارد. پیش‌بینی می‌کنیم امسال حتی بیشتر از سال گذشته با حجم خودرو‌های شخصی مواجه باشیم که قاعدتا مصرف سوخت را نیز افزایش می‌دهد و ممکن است مشکلاتی در این حوزه داشته باشیم، که البته برای نوروز، پیش از آغاز سفر‌ها نشست‌هایی را برگزار کرده‌ایم که با کمترین مشکل از این شرایط عبور کنیم. به هر حال باید در وضعیت موجود ما باید به گونه‌ای از امکانات استفاده کنیم، چون نمی‌توانیم تامین زیرساخت کنیم، در حوزۀ اختیار ما هم نیست. ما فقط مجبوریم این وضعیت را با داشته‌های خود پیش ببریم.

مدیرکل توسعه گردشگری داخلی در تاکید دوباره گفت: نگرانی جدی ما درباره سفر‌های امسال، افزایش حجم خودرو‌های شخصی در سفرهاست که حجم سوانح و مصرف سوخت را افزایش می‌دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->