پای قطع شده، سلاح‌های جنگی و اعترافات تکان‌دهنده؛ ابعاد جدید کشتار گانگستری در مشهد یک تا ۱۰ سال محرومیت در انتظار متخلفان کنکور سراسری تأثیر منفی مصرف دخانیات و الکل بر باروری زوجین حیوان خانگی؛ آری یا خیر؟ کلیه مدارس استان یزد فردا (پنجشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است تاثیر فعالیت بدنی در میانسالی بر کاهش خطر بروز آلزایمر یک مددکار اجتماعی: همت و پشتکار نسل جدید مددکاران اجتماعی نسبت به نسل قبل کمتر است آغاز جست‌و‌جو برای یافتن مفقودان حادثه بندر شهید رجایی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایتی که به خاطر دعوت نشدن به عروسی رقم خورد مدال طلای اختراعات جهانی بر گردن بانوی درمانگر ایرانی سرقت به عشق دیدار امیر تتلو در زندان ! دستگیری دزدان سابقه دار در شهرک پردیس مشهد| ستاره طلایی راز ۳۰ فقره سرقت را فاش کرد گلایه شهروندان مشهدی از تحمیل هزینه‌های غیرمنتظره در مهدکودک‌ها دندان‌پزشکی، جراحی زیبایی و زنان‌وزایمان، در صدر شکایات پزشکی امام جمعه سمنان: معلم باید دغدغه تربیت داشته باشد کنکور سراسری ۱۴۰۴ با رقابت ۷۳ هزار و ۳۱۱ داوطلب در مشهد و خراسان رضوی برگزار خواهد شد نتایج نهایی آزمون استخدامی آموزش و پرورش برای افراد دارای معلولیت اعلام شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) هدیه روز معلم به دبیران و معلمان | بازدید فرهنگیان از اماکن فرهنگی-تاریخی رایگان شد حساسیت به توت فرنگی چه علائمی دارد؟ چه کسانی نمی توانند خون اهدا کنند؟ رئیس نظام پزشکی مشهد: گردشگری سلامت در ایران دچار بی‌برنامگی است | اقبال پزشکان به سمت خدمات زیبایی هشدار درباره انتقال ویروس‌های «چیکونگونیا» و «زیکا» از طریق پشه آئدس زمان اعلام نتایج کنکور ۱۴۰۴ و انتخاب رشته مشخص شد | آیا ظرفیت دانشگاه‌ها زیاد شدند؟ ۵ سؤال طلایی که باید در هر ویزیت پزشکی بپرسید معلمان در شکل‌گیری شخصیت و ارزش‌های فردی نقش کلیدی دارند مرکز جامع همودیالیز تایباد خراسان رضوی آغاز به‌ کار کرد بازگشت حرکت قطار مشهد- سرخس به روال عادی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) وعده قالیباف برای تحول سیستم تربیتی و آموزشی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از فردا با احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد عملیات نجات مرغ‌ها از چنگال مرغ‌دزدها کمبود اسیدفولیک در بدن مادر باردار، موجب آسیب جدی به سیستم عصبی جنین می‌شود
سرخط خبرها

آنچه مردان باید درباره پروستات بدانند

  • کد خبر: ۳۱۶۸۱۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
آنچه مردان باید درباره پروستات بدانند
یک فوق‌تخصص مجاری ادراری، با اشاره به اینکه بزرگی پروستات بیماری مردانه‌ای است که در سنین سالمندی بروز می‌کند، گفت: بزرگی خوش‌خیم پروستات اگر به‌موقع تشخیص داده شود، قابل درمان است.

به گزارش شهرآرانیوز، حبیب‌الله موسوی‌بهار، با اشاره به هفته ملی سلامت مردان ایرانی که از ابتدای اسفندماه برگزار می‌شود، اظهار کرد: پروستات از اندام‌های مردانه است که بعد از سنین ۲۵ تا ۳۰ سالگی شروع به رشد کرده و به مرور بزرگ‌تر می‌شود و این رشد تا اواخر عمر ادامه دارد اگرچه بیشترین رشد در همان سنین میانسالی رخ می‌دهد با این حال، علائم بیماری در سنین سالمندی و بعد از ۶۰ سالگی بروز می‌کند.

وی تصریح کرد: مجرای ادرار از وسط پروستات عبور می‌کند بنابراین وقتی این اندام مردانه شروع به رشد می‌کند مسیر مجرای ادرار دچار تنگی شده و دفع ادرار را با مشکلاتی مواجه می‌کند و به علت سستی و ضعف در دفع ادرار، به دفعات بیشتری برای رفتن به دستشویی نیاز پیدا می‌کند به ویژه در شب‌ها، زندگی شغلی و خانوادگی فرد را تحت تأثیر قرار می‌دهد که شایع‌ترین علت این اتفاقات، بزرگی خوش‌خیم پروستات است نه سرطان پروستات.

این فلوشیپ جراحی کلیه و مجاری ادراری ادامه داد: در بیش از ۸۰ درصد بزرگی خوش‌خیم پروستات نیازی به عمل جراحی نیست و شاید در هر ۱۰ مرد سالمند یک نفر به جراحی پروستات نیاز داشته باشد.

وی افزود: بزرگی پروستات، راه مشخصی برای پیشگیری ندارد اما می‌توان با اقداماتی مشکلات ناشی از بزرگی پروستات را که در برخی مردان کمتر و در برخی دیگر بیشتر است به حداقل رساند از جمله اینکه از نگه داشتن ادرار و تحت فشار گذاشتن مثانه اجتناب کنیم حتی اگر فرد جوانی نیاز به دفع ادرار داشت باید بدون فشار و کامل دفع صورت گیرد زیرا ممکن است با نگهداشتن مکرر ادرار، بعدها نتواند ادرار خود را کامل دفع کند و حتی دچار احتباس ادرار شود.

موسوی بهار خاطرنشان کرد: دومین نکته در حفظ سلامت مثانه و پروستات، کارکرد روده است زیرا روده باید به ملایمت و مرتب کار کند و دفع سخت یا ناقص آن می‌تواند پروستات را هم دچار مشکل کند.

وی بیان کرد: در تغذیه باید از مصرف غذاهای تند، ترش و شور اجتناب شود و کسانی که دچار بزرگی خوش خیم پروستات هستند شب‌ها تا حد امکان از خوردن آب زیاد یا میوه‌های پرآب مثل هندوانه پرهیز کنند تا مثانه در هنگام خواب افراد دچار پُری و سنگینی نشود.

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی همدان تبیین کرد: در سنین ۵۰ و ۶۰ سالگی افراد باید در صورت بروز علائمی نظیر سختی دفع ادرار یا تکرر و مشکلاتی از این دست، در اولین فرصت به پزشک متخصص مراجعه کنند که با ارائه راهکارهای دارویی و رعایت سبک مسائل مرتبط، سلامت فرد حفظ شود و در صورت پیشرفت بیماری و نیاز به جراحی برای این عمل اقدام شود.

منبع: سلامت نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->