وزیر بهداشت: سهم اقتصاد سلامت از تولید ناخالص داخلی به ۶ درصد می‌رسد توزیع پزشک در کشور عادلانه نیست | ضرورت رسیدگی به وضعیت روحی‌روانی کادر درمان پرونده نفقه‌های ۴ میلیاردی پس از ۱۰ سال مختومه شد درباره اختلال روانی چشم‌چرانی و مشکلاتش | یک بیماری حاد چشمی! گزارش یک بیماری مسری در ایران | سرخک دوباره برگشت نگهداری حیوانات خانگی زمینه آلرژی و آسم را فراهم می‌کند  نحوه محاسبه نمره سوابق تحصیلی در آزمون سراسری ۱۴۰۴ مشخص شد حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری چه زمانی واریز می‌شود؟ | افزایش همسان‌سازی اعمال می‌شود این دو راهکار، رشد کودک را تضمین می‌کند برگزاری آزمون استخدامی بزرگ وزارت آموزش و پرورش در خرداد ۱۴۰۴ پیگیری متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی توسط دیوان محاسبات کشور مجموع ارزی که صرف دارو و تجهیزات می‌شود، تنها ۳.۵ میلیارد دلار است | آیا گره کور دارو با انکار باز می‌شود؟ بازنگری در تعداد دانشجویان علوم پزشکی، متناسب با نیازهای کشور چرا برخی از زنان نمی‌توانند وزن کم کنند؟ ابتلای ۱۴ نفر به وبا در سال ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی: حجم حملات سایبری به کشور ۸ برابر شده است | افشای اطلاعات بانک سپه هک نبود، سرقت بود ۱۹۹ زندانی افغان به کشورشان منتقل شدند رئیس سازمان ثبت احوال کشور: تغییرات در کارت ملی هوشمند نیازمند مجوز قانونی است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای سرد تا فردا اجرای طرح جدید برای تحویل کودکان بی‌سرپرست به خانواده‌ها عبور امواج بارشی از کشور طی سه‌شنبه (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) این جریمه‌ها شوخی است! | ضرورت افزایش مبلغ جریمه‌های رانندگی برای کاهش تصادفات مرگ‌بار جاده‌ای آلرژی فصلی در کدام مزاج بیشتر بروز می‌کند؟ دام پلیس مشهد برای مجرم سابقه‌دار | سارق ۳ ثانیه‌ای ۳ سوته دستگیر شد آیا کبد چرب قابل درمان است؟ این محصولات خوراکی غیرمجاز را نخرید (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) لزوم تسریع در متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی واریز شد جزئیات طرح «امنیت غذایی کودکان» در سال ۱۴۰۴ تمرینات ورزشی آخر شب موجب بدخوابی می‌شود توضیحاتی در خصوص متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی (۳۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم

  • کد خبر: ۳۱۸۴۵۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲
وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم
علیرضا کاظمی خطاب به مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امیدواریم که یک نقشه راه خوبی طراحی کنید که کودک و نوجوان ما با فضا‌های علمی و با ابزار علمی جدید آشنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش در آیین افتتاح کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه بالاترین سرمایه مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مربیان کانون هستند که کار تعلیم‌وتربیت کودکان را دنبال می‌کنند، اظهار کرد: مهم‌ترین مأموریت کانون، تربیت است و نباید فراموش کنیم که این دوران، دوران طلایی، بی‌بدیل و بی‌نظیر کودک و نوجوان برای شکل‌گیری تربیت و هویت آنهاست که جایش را هیچ‌چیزی نمی‌تواند پر کند و این یک خلأ بزرگ در کشور بود.

وی ادامه داد: اگرچه کانون سال‌ها قبل از انقلاب شکل‌گرفته بود و از ابتدای انقلاب هم جزو بخش‌های فعال تربیتی کشور و مؤثر در حوزه کودک و نوجوان بود همچنین در این حوزه مرجعیت را داشت و این جایگاه را کانون باید حفظ کند، اما در کنار این، خلأ بزرگی هم بود. ضریب نفوذ کانون شاید جامعه بزرگ کودک و نوجوان را نمی‌توانست پوشش دهد.

کاظمی با بیان اینکه جامعه قبل از دبستان تقریباً ۸ میلیون هست، گفت: اگر ۳ میلیون را دوران طفولیت در نظر بگیریم، ۳ میلیون مخاطب کودک داریم که بدون متولی بودند که سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک شکل گرفت. این سازان نقش تعلیم‌وتربیت رسمی را ایفا می‌کند و طبیعتاً در یک فرایند دقیق و مشخصی، کار‌های تربیتی خود را دنبال می‌کند و ما هم هدف‌گذاری کردیم که بتوانیم مسیر خوبی را طی کنیم و هدف‌گذاری ما پوشش حداکثری است.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک جایگاه کاملاً متفاوتی است. چون یک فعالیت‌های اختیاری داوطلبی شکل می‌گیرد و نقشی که کانون در شناسایی و کشف استعداد‌ها و رشد و پرورش استعداد‌ها دارد، آموزش‌وپرورش نمی‌تواند ایفا کند.

وی ادامه داد: ابزار، امکانات و نگاه‌هایی که کانون دارد، طبیعتاً سازمان تعلیم‌وتربیت کودک با آن فاصله معناداری دارد و می‌خواستم بگویم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایگزین ندارد.

کاظمی اضافه کرد: با تغییرات پی‌درپی که در فضای تحولات جامعه جهانی ایجاد می‌شود و فناوری‌های جدیدی که امروز در فراروی کودک و نوجوان قرار دارد، می‌طلبد که کودک و نوجوان خودمان را برای مواجهه با استفاده از این ابزار‌های نوین کاملاً آماده کنیم و طبیعتاً هیچ جا بهتر از کانون نیست که بتواند دست به ابتکار، خلاقیت، نوآوری و ابزار‌های جدید متناسب با ذائقه‌های نسل جدید بزند و در بخش‌های مختلف علوم و فنون جدید اقدام کند و طراحی‌های خوبی را انجام دهد.

وی تصریح کرد: امیدواریم که یک نقشه راه خوبی طراحی کنید که کودک و نوجوان ما با فضا‌های علمی و با ابزار علمی جدید آشنا شود. می‌خواهیم در حوزه شناخت نسبی ایجاد شود و کودک و نوجوان با تحولات و فناوری‌های جدیدی که امروز موردنیاز است، مواجه شود. اگر هنرمندانه‌تر بخواهیم عمل کنیم، تلفیقی از آموزه‌های تربیتی با فناوری‌های جدید است که می‌تواند ما را زودتر و بهتر به مقصد برساند.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: امروز استفاده از فنّاوری‌های جدید یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که به‌اجبار باید به این سمت بریم و مهم‌تر از همه مربیان خودمان را توانمند کنیم.

وی تصریح کرد: امیدوارم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تنها در قالب یک ساختار ملی باقی نماند و این ساختار در میدان عمل در استان‌ها نقش و جایگاهش تعریف شود و یک کانون اسمی نباشد و عملاً اتفاقات مبارک و خوبی در این کانون در سطح استان‌ها اتفاق بیفتد و حتی بتوانیم این کانون و فعالیت‌های آن را در ابعاد مختلف به دل روستا‌ها ببریم.

کاظمی اضافه کرد: یکی از رویکرد‌های مهم دولت، توسعه عدالت آموزشی است که باید برای این هم یک جایگاه ویژه‌ای تعریف شود که کانون برای توسعه عدالت آموزشی چه نقشه راهی طراحی کرده است و کجا می‌توانیم مسئله عدالت را در کانون محقق کنیم.

وزیر آموزش‌وپرورش در این مراسم از سند و تمبر کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران رونمایی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->