جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) گرانی قیمت کالا‌های اساسی برطرف می‌شود توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد پیش‌بینی تورم اجاره مسکن در ۱۴۰۴ | نیاز کشور ساخت سالانه یک میلیون مسکن است رالی بیت‌کوین هم‌زمان با رشد تاریخی بازار‌های سهام آمریکا (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | گریپ فروت کیلویی چند؟
سرخط خبرها

۲۰۰۰ خانه تنها به ‎نام یک نفر در تهران / سلطان مسکن کیست!

  • کد خبر: ۳۲۰۵۲
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۲
  • ۱
۲۰۰۰ خانه تنها به ‎نام یک نفر در تهران / سلطان مسکن کیست!
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه الان آماری داریم که فردی در ایران بیش از ۲۰۰۰ خانه به نام خود دارد بر کنترل دارایی افراد در مسکن و وضع قانون در این زمینه تأکید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، افزایش قیمت مسکن و نرخ اجاره‌بها پس از آغاز سال جدید ۹۹ و ورود به فصل اجاره‌بها سبب سردرگمی بسیاری از مردم به‌ویژه در کلان‌شهر‌ها شده است.

پس از ابراز نارضایتی مردم از افزایش بی‌رویه رهن و اجاره‌بها در تهران طرح مالیات بر خانه‌های خالی مجددا بر سر زبان‌ها افتاد. طرحی که سال‌ها پیش به تصویب مجلس رسیده و مشخص نیست چرا دولت هنوز آن را اجرایی نکرده است.

جعفر راستی، نماینده مردم شبستر و عضو کمیسیون کشاورزی مجلس ضمن تأکید بر ضرورت مالیات بر خانه‌های خالی، اظهار کرد: نه‌تنها مالیات بر خانه‌های خالی باید صورت بگیرد بلکه دارایی هر فرد در مسکن هم باید کنترل شود.

وی گفت: به عبارتی باید قانونی وضع کنیم هر فرد در تهران بیش از ۵ خانه به نام خود نداشته باشد. الان آماری داریم که فردی در ایران بیش از ۲۰۰۰ خانه به نام خود دارد.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تاکید کرد:‌کدام قانون و عرف گفته است که یک فرد می‌تواند بیش از ۲۰۰۰ خانه به نام خود داشته باشد؟ فردی که ۲۰۰۰ خانه در ایران به نام خود دارد به‌راحتی می‌تواند قیمت‌ها را بالا و پایین کند.

راستی خاطرنشان کرد: البته باید همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند به سمت جهش تولید و رونق تولید حرکت کنیم. ما باید کاری کنیم سرمایه سرگردان مردم به سمت راه‌آندازی کارخانه و کارگاه‌های تولیدی بروند نه اینکه سرمایه سرگردان خود را سرریز مسکن کنند.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس تأکید کرد: مجلس یازدهم تأکید دارد که در مسائل معیشتی و اقتصادی مردم با هیچ کسی مماشات نداشته باشد و اجازه ندهد مستضعفان در جامعه بیش از پیش متضرر شده و در رنج و عذاب باشد.

منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۸
۰
۰
نظر این کارشناس محترم قابل تامل است داشتن بیش از 4 خانه برای یکنفر مقبول نیست از لحاظ فرهنگی تبلیغات لازم دارد تا برای مردم مورد پذیرش واقع شود در واقع قوانین هم اجازه بیش از 4 همسر را نداده است
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->