سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: امسال ۸۲ هزار نفر در آموزش‌و‌پرورش استخدام می‌شوند خدمات اورژانس اجتماعی به صورت رایگان ارائه می‌شود آیا مراجعان به روانپزشک، «بیمار روانی» و «دیوانه» هستند؟ انجام سالانه ۵۰۰ هزار سقط جنین در کشور آمار معلمان زندانی به دلیل بدهی مالی | کدام استان‌ها بیشترین زندانی دبیر را دارند؟ تأکید سرکنسول جمهوری ترکیه بر افزایش تعداد پرواز‌ها بین مشهد و این کشور حمایت آموزش و پرورش از دانش‌آموزان حادثه دیده بندرعباس مهلت دریافت کارت ورود به جلسه کنکور امشب به پایان می‌رسد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا روز‌های پایانی هفته جاری جزئیات سهمیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد مسئله مهم بغل‌کردن تا صدسالگی آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد معضل کمبود روانشناس در شهرستان‌ها جدی است زائران حج ۵۰۰ یورو ارز زائری دریافت می‌کنند | زائران زمینی عتبات هم به زودی ارز زیارتی دریافت می‌کنند استاندارد مهدکودک‌ها، یک مربی به‌ازای هر کودک است پلمب یک داروخانه در مشهد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار تعداد داوطلبان رشته‌های آزمایشی اعلام شد | حضور پررنگ زنان در صف کنکور پزشکی دخترت را در آغوش بگیر | درباره رابطه مطلوب والدین با دختران نوجوان مهلت دریافت کارت کنکور فردا (چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) پایان می‌یابد هشدار: عفونت گوش میانی کودکان را جدی بگیرید بلیت پرواز تهران-مشهد ۹.۴میلیون تومان شد (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حق بیمه باید برای همه کارگران و بر اساس مزد و مزایای آنان پرداخت شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستگیری سارقانی که خانه مال‌باختگان را جارو می‌زدند! شناسایی ۱۶ مورد ابتلا به تب دنگی در سال ۱۴۰۴ فاکتور و تسویه شیرخشک باید جدا از دارو باشد نوار شمالی کشور خنک می‌شود (۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهمیت نقش «آموزش» در مدیریت بیماری دیابت چه افرادی بیش از دیگران در خطر سکته مغزی هستند؟
سرخط خبرها

خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند

  • کد خبر: ۳۲۰۷۷۳
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
خواب کافی به کنترل قند خون کمک می‌کند
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، تحقیقی که توسط یک آزمایشگاه علوم زیستی در چین انجام شده، نشان داده است که مدت زمان ناکافی خواب و شروع خواب دیرهنگام با افزایش تغییرات قند خون در بزرگسالان ارتباط دارد. داده‌های ناشی از نظارت مداوم بر گلوکزخون افراد نشان داد که افرادی که خواب کوتاه و زمان خواب دیرتری دارند، تغییرات بیشتری در سطح قند خون تجربه می‌کنند که این موضوع ممکن است بر پیشگیری از دیابت و مدیریت آن تأثیر داشته باشد.

تحقیقات قبلی خواب ناکافی را به عنوان یک عامل خطر برای اختلال در سوخت و ساز گلوکز شناسایی کرده‌اند، اما الگو‌های خواب بلندمدت و تأثیرات آنها بر تغییرات قند خون هنوز به طور کامل مورد بررسی قرار نگرفته است. تیم تحقیقاتی در تلاش بود تا این شکاف دانشی را با پیگیری میزان خواب در طول سال‌ها و ارزیابی تأثیر آنها بر تنظیم قند خون، پر کند.

این مطالعه شامل ۱۱۵۶ شرکت‌کننده با سنین ۴۶ تا ۸۳ سال بود. شرکت‌کنندگان ارزیابی مشخصی از خواب خود گزارش کردند و به مدت ۱۴ روز متوالی دستگاه‌های نظارت مداوم بر گلوکز را به‌منظور ثبت نوسانات لحظه‌ای قند خون استفاده کردند.

در این مطالعه چهار الگوی مختلف برای مدت زمان خواب شناسایی شد که شامل خواب بسیار ناکافی (۴.۱ تا ۴.۷ ساعت در شبانه‌روز)، خواب ناکافی متوسط (۵.۵ تا ۶ ساعت)، خواب تقریبا ناکافی (۶.۸ تا ۷.۲ ساعت) و خواب کافی (۸ تا ۸.۴ ساعت) بود.

تحلیل داده‌ها نشان داد که افرادی که در گروه خواب بسیار ناکافی قرار می‌گرفتند نسبت به گروه خواب کافی، افزایش ۲.۸۷ درصدی در نوسانات قند خون داشتند.

شرکت‌کنندگانی که در گروه خواب دیرهنگام دسته بندی شده بودند ۱.۱۸ درصد افزایش در نوسانات قند خون داشتند. افرادی که هم خواب کوتاه‌مدت و هم خواب دیرهنگام را تجربه می‌کردند، نوسانات قند خون بیشتری نسبت به کسانی که تنها یکی از این عوامل را داشتند، نشان دادند، که نشان‌دهنده تأثیر ترکیبی این عوامل بر تنظیم قند خون است.

نتایج این تحقیق نشان می‌دهد که حفظ مدت زمان خواب کافی و زودتر خوابیدن، می‌تواند عامل مهمی در بهینه‌سازی کنترل قند خون و کاهش خطرات مرتبط با دیابت باشد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->