درگز میزبان دیپلمات‌های خارجی مقیم خراسان‌رضوی حملات مداوم صهیونیست‌ها به نقاط مختلف شهر غزه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش آنروا از فاجعه انسانی در فلسطین: اهالی غزه در سایه محاصره، به همه‌چیزخواری روی آورده‌اند الهام علی‌اف سالروز تأسیس رژیم صهیونیستی را تبریک گفت | سفر قریب‌الوقوع نتانیاهو به جمهوری آذربایجان تشدید اقدامات امنیتی آمریکا با تقویت سامانه پدافند هوایی ضدپهپادی و موشکی عین‌الاسد آخرین وضعیت محموله‌های دولتی در بندر شهید رجایی از زبان سخنگوی دولت | استیضاح نباید ابزار سیاسی نشود عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا سخنان همسر نتانیاهو درباره تعداد اسرای زنده حاشیه‌ساز شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری مشترک سخنگوی قوه‌قضائیه و رئیس سازمان بازرسی کل کشور (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دستگاه قضایی پیگیر حادثه بندرعباس است حریق گسترده در پایتخت گرجستان + فیلم (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: با ۳۳ کشور لغو روادید داریم | گردشگری دریامحور توسعه خواهد یافت زلزله ۴.۴ ریشتری در جنوب ترکیه (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطرناک‌ترین بمب ممنوعه بین‌المللی بر سر مهاجران آفریقایی در یمن تأثیر منفی ترامپ بر امور محیط‌زیستی آمریکا در ۱۰۰ روز اول ریاست‌جمهوری رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: اطلاع‌رسانی درباره حادثه بندر شهید رجایی، به شکل منسجم انجام شد افشای حمایت پنتاگون از شرکت‌های نظامی چین کلیات طرح اصلاح یکی از مواد قانون برنامه هفتم در مجلس به تصویب رسید پرواز چند جنگنده هندی در نزدیکی مرز پاکستان (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به نوسازی صنایع سودان کمک خواهد کرد ترامپ: اگر من نبودم، پوتین کل اوکراین را می‌گرفت! محسن لنگرنشین جاسوس ارشد موساد در ایران اعدام شد (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۶ شهید در غزه از بامداد امروز تاکنون در بمباران مجتمع‌های مسکونی (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان باختن ۱۴ نفر بر اثر آتش‌سوزی هتلی در شهر کلکته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) دبیر شورای عالی امنیت ملی به برزیل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) توحش در زندان‌های رژیم صهیونیستی؛ از انداختن سگ به جان اسیر خون آلود تا ریختن آب جوش روی بدن دریادار تنگسیری به مناسبت روز ملی خلیج‌فارس: سرعت شناورهای موشک‌انداز سپاه به ۱۱۶ نات رسید قالیباف خبر داد: تدوین و تصویب قانون ویژه برای تامین امنیت کارگران معادن در سال جاری آغاز جلسه علنی مجلس | بررسی طرح اصلاح موادی از احکام راجع به مهریه (چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد

  • کد خبر: ۳۲۱۸۵۰
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
روسیه شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را به آمریکا ارائه داد
خبرگزاری انگلیسی به نقل از منابع آگاه گزارش داد روسیه فهرستی از خواسته‌های خود را برای توافق احتمالی پایان دادن به جنگ علیه اوکراین و از سرگیری روابط با واشنگتن به ایالات متحده ارائه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع آگاه می‌گویند که مقامات روس و آمریکایی طی سه هفته گذشته در گفت‌و‌گو‌های حضوری و مجازی درباره فهرست خواسته‌های مسکو برای پایان دادن به جنگ با اوکراین رایزنی کردند.

بنابر گزارش رویترز، گفته می‌شود که این شرایط گسترده تا حد زیادی منعکس کننده شرایطی است که روسیه پیش از این برای اوکراین، ایالات متحده و ناتو ایجاد کرده است.

محتوای دقیق این فهرست و به‌علاوه این موضوع که آیا روسیه مایل به شرکت در مذاکرات صلح با کی‌یف قبل از تحقق این شرایط است یا خیر، همچنان نامشخص است.

شروط مسکو که قبلاً اعلام شده بود، شامل کنار گذاشتن دائمی خواسته اوکراین برای پیوستن به ناتو، ممنوعیت استقرار نیرو‌های خارجی در خاک اوکراین و به رسمیت شناختن کریمه و چهار منطقه نیمه تصرف شده، شامل استان‌های دونتسک، لوهانسک، خرسون و زاپوریژیا به‌عنوان قلمرو روسیه بود.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه پیشتر در ژوئن ۲۰۲۴ اصرار داشت که اوکراین باید از این چهار منطقه خارج شود تا پیش شرط مذاکرات باشد.

اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در ۱۲ مارس تکرار کرد که اوکراین هیچ یک از این مناطق را به‌عنوان بخشی از روسیه در هیچ توافق صلحی در آینده به رسمیت نمی‌شناسد.

به‌رغم ادعای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده در ۲۴ فوریه مبنی بر اینکه پوتین به نیرو‌های حافظ صلح اروپایی به‌عنوان بخشی از توافق‌نامه اجازه حضور در اوکراین را می‌دهد، «سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه این ایده را رد کرده است.

همچنین روزنامه واشنگتن پست در گزارشی از سندی که توسط یک اندیشکده نزدیک به سرویس امنیت فدرال (FSB) روسیه تهیه شده بود، خواسته‌های حداکثری روسیه برای پایان دادن به جنگ را منتشر کرد که شامل یک منطقه حائل در شمال شرقی اوکراین در امتداد مرز‌های استان‌های بریانسک و بلگورود و یک منطقه غیرنظامی در جنوب اوکراین است.

این سند که در فوریه تهیه شد، همچنین خواستار برچیده شدن کامل دولت فعلی اوکراین است و می‌گوید که صلح تا قبل از سال ۲۰۲۶ بعید خواهد بود. مشخص نیست که این سند چه نقشی - اگر وجود داشته باشد - در تصمیم‌گیری کرملین دارد.

مقامات امنیتی غربی در ۱۰ مارس در گفت‌و‌گو با شبکه بلومبرگ مدعی شدند که پوتین عمداً خواسته‌های «حداکثری» در مورد امتیازات ارضی، حافظان صلح و بی‌طرفی اوکراین مطرح کرده است، زیرا می‌داند که احتمالاً برای کی‌یف و کشور‌های اروپایی غیرقابل قبول است.

انتهای پیام

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->