استاندار خراسان رضوی خبر داد: کاهش ۲۸ درصدی تصادفات جان باختگان تصادفات نوروزی از ۳۰۰ نفر عبور کرد (۴ فروردین ۱۴۰۴) ثبت ۱۷ میلیون اقامت نوروزی تا سوم فروردین ۱۴۰۴ هم‌زمان با روند افزایشی سفرها در کشور استقرار ۴۰ پایگاه امدادونجات هلال احمر در مسیر‌های منتهی به مشهد زلزله نسبتا شدیدی کرمان را لرزاند (۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم پس‌لرزه‌ها در هجدک + آخرین جزئیات زلزله جزئیات برگزاری آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد میزبانی بیش از ۱۰۰ نقطه در جهان از پروازها از مبدأ ایران دیابت نوع ۲ احتمال ابتلای برخی سرطان‌ها را افزایش می‌دهد سقف پاداش پایان خدمت بازنشستگان مشخص شد (۴ فروردین ۱۴۰۴) خدمت‌رسانی به بیش از ۱۵۵ هزار مراجعه‌کننده به مراکز خدمات جامع سلامت در مشهد ساخت سلاح جدید ایران برای مقابله با سرطان تزریق واکسن ب‌ث‌ژ در نوزادان و غربالگری، راه‌های پیشگیری از شیوع سل افزایش سهمیه شیرخشک دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ایام نوروز ۱۴۰۴ بارش‌های گسترده در مشهد و خراسان رضوی (۴ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۶۰۸ مورد اشیای تاریخی در خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ حساسیت فصلی در بهار | راه‌های بهبود و درمان آن بی رویه «مکمل منیزیم» مصرف نکنید شناسایی بیش از ۷ هزار بیمار مبتلا به سل در کشور اسکان بیش از ۱۲ هزار خانوار در مدارس خراسان رضوی تاکنون کاهش تماس‌های مردمی با فوریت‌های پلیسی خراسان رضوی درخصوص تصادفات برف و باران و مه جاده‌های خراسان رضوی را فراگرفت (۴ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ترافیک شب‌های قدر در مشهد با گسترش خدمات رایگان حمل و نقل عمومی رانندگی کودک ۱۰ ساله در اراک گران تمام شد محور‌های خراسان رضوی بارانی و مه آلود است (۳ فروردین ۱۴۰۴) میزان حداقل حقوق بازنشستگان برای سال ۱۴۰۴ مشخص شد اسکان اضطراری مسافران نوروزی مشهد با توجه به هشدار باران کاهش ۱۹ درصدی جان‌باختگان تصادفات نوروزی تا امروز (۳ فروردین ۱۴۰۴) امدادرسانی هلال احمر خراسان رضوی به ۶۵ حادثه جاده‌ای تا دوم فروردین ۱۴۰۴ استقرار پایگاه‌های سیار اورژانس برای کاهش حوادث جاده‌ای (۳ فروردین ۱۴۰۴) هشدار وزارت بهداشت درباره آش، حلیم و زولبیا و بامیه غیر مجاز
سرخط خبرها

توصیه‌های یک متخصص طب ایرانی برای تغذیه در فصل بهار

  • کد خبر: ۳۲۳۱۷۳
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۱
توصیه‌های یک متخصص طب ایرانی برای تغذیه در فصل بهار
عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در فصل هوا گرم‌تر شده و رطوبت افزایش پیدا می‌کند، برخی افراد، ممکن است با مشکلاتی، چون آلرژی، کهیر و آبریزش مواجه شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا عباسیان تأکید کرد: رعایت برخی نکات تغذیه‌ای می‌تواند به تعادل بدن در این فصل کمک کند.

وی ادامه داد: در بهار بهتر است مصرف شیرینی‌ها، گوشت قرمز و غذا‌های تند را کاهش داد. همچنین خوردن غذا‌های ساده و سبک، مانند آش جو، نان جو و حبوبات خنک مثل عدس و ماش، توصیه می‌شود.

عباسیان با اشاره به اهمیت انتخاب صحیح عطر‌ها در این فصل افزود: افرادی که مزاج گرم دارند بهتر است از عطر‌های خنک مانند گلاب و نیلوفر استفاده کنند و از بو‌های تند و شیرین مثل مشک پرهیز نمایند.

متخصص طب ایرانی در مورد مصرف میوه‌ها نیز توصیه کرد: بهتر است افراد از درهم‌خوری پرهیز کنند و هر روز یک نوع میوه مصرف کنند؛ مثلاً امروز سیب، فردا خیار و پس‌فردا نارنگی. همچنین خوردن میوه‌های فصل خودشان مناسب‌تر است، مثلاً پرتقال و نارنگی که مخصوص زمستان هستند، در بهار کمتر مصرف شوند.

این متخصص طب سنتی درباره آجیل‌ها نیز توضیح داد: مصرف فندق، بادام و پسته در این فصل توصیه می‌شود، اما گردو و بادام هندی به دلیل گرمی و خاصیت آلرژنی، ممکن است برخی افراد را اذیت کند. همچنین بهتر است آجیل‌ها به‌صورت جداگانه مصرف شوند؛ مثلاً یک روز تخمه کدو، روز بعد بادام.

وی در پایان به اهمیت رعایت فاصله در غذا خوردن اشاره کرد و خاطرنشان کرد: بهتر است افراد بلافاصله پس از مصرف آجیل و شیرینی، غذا نخورند و همیشه با کمی احساس گرسنگی از سر سفره بلند شوند. این کار به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند و بدن را متعادل نگه می‌دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->