کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۰۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی از جمله علائم بارز بیماری‌ام اس در زنان است که در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیماری‌ام‌اس بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد و در آن، سیستم ایمنی به پوشش محافظ رشته‌های عصبی به نام میلین حمله می‌کند. این حمله باعث التهاب و آسیب می‌شود و در نتیجه، علائمی، چون خستگی، بی‌حسی، ضعف و مشکلات بینایی را به وجود می‌آورد. شدت و پیشرفت بیماری در افراد متفاوت است و برخی ممکن است علائم خفیف‌تری را تجربه کنند، در حالی که دیگران با ناتوانی‌های قابل توجهی مواجه می‌شوند.

علت دقیق این بیماری هنوز ناشناخته است، اما ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و سیستم ایمنی در بروز آن مؤثر هستند. برخی از علائم بارز‌ام‌اس در زنان شامل مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی، عدم تعادل و سرگیجه، مشکلات ادراری و یبوست، نوسانات خلقی و مشکلات شناختی است.

این علائم می‌توانند در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید شوند. مدیریت این بیماری نیازمند مشاوره با متخصصان، درمان‌های مناسب و تغییرات سبک زندگی است. در حال حاضر،‌ام‌اس قابل درمان نیست، اما با درمان‌های اصلاح کننده بیماری و برنامه‌های حمایتی، می‌توان علائم آن را کنترل کرد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید.

شناخت و رسیدگی به موقع به این علائم، با یک برنامه درمانی و حمایتی مناسب، برای کمک به زنان در مدیریت مؤثر‌ام‌اس و حفظ استقلال و کیفیت زندگی خود بسیار مهم است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.