واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون الهام گرفتن بانوی کارگردان سینما از قرآن کریم در تولید فیلم‌های سینمایی
سرخط خبرها
تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

تشدید علائم بارز‌ ام اس در زنان در دوره‌های قاعدگی و یائسگی

  • کد خبر: ۳۲۳۸۰۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی از جمله علائم بارز بیماری‌ام اس در زنان است که در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بیماری‌ام‌اس بر سیستم عصبی مرکزی تأثیر می‌گذارد و در آن، سیستم ایمنی به پوشش محافظ رشته‌های عصبی به نام میلین حمله می‌کند. این حمله باعث التهاب و آسیب می‌شود و در نتیجه، علائمی، چون خستگی، بی‌حسی، ضعف و مشکلات بینایی را به وجود می‌آورد. شدت و پیشرفت بیماری در افراد متفاوت است و برخی ممکن است علائم خفیف‌تری را تجربه کنند، در حالی که دیگران با ناتوانی‌های قابل توجهی مواجه می‌شوند.

علت دقیق این بیماری هنوز ناشناخته است، اما ترکیبی از عوامل ژنتیکی، محیطی و سیستم ایمنی در بروز آن مؤثر هستند. برخی از علائم بارز‌ام‌اس در زنان شامل مشکلات بینایی، بی‌حسی در نواحی مختلف بدن، خستگی مفرط، گرفتگی و اسپاسم عضلانی، عدم تعادل و سرگیجه، مشکلات ادراری و یبوست، نوسانات خلقی و مشکلات شناختی است.

این علائم می‌توانند در دوره‌های قاعدگی و یائسگی تشدید شوند. مدیریت این بیماری نیازمند مشاوره با متخصصان، درمان‌های مناسب و تغییرات سبک زندگی است. در حال حاضر،‌ام‌اس قابل درمان نیست، اما با درمان‌های اصلاح کننده بیماری و برنامه‌های حمایتی، می‌توان علائم آن را کنترل کرد و کیفیت زندگی را بهبود بخشید.

شناخت و رسیدگی به موقع به این علائم، با یک برنامه درمانی و حمایتی مناسب، برای کمک به زنان در مدیریت مؤثر‌ام‌اس و حفظ استقلال و کیفیت زندگی خود بسیار مهم است.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.