تولیت آستان قدس رضوی: زیارت باید به‌عنوان مسئله‌ای ملی مورد توجه قرار گیرد واکنش معنوی ستاره روسی کشتی جهان به محرومیت از رقابت‌ها با استناد به حدیث پیامبر اسلام(ص) مرگ نان و کلمات | شاعری که شعر را به شعله بدل کرد واکنش مداحان اهل بیت(ع) به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه بررسی مجدد مدارک ۳۵ داور قرآن | سطح‌بندی براساس عملکرد میدانی + زمان آزمون  واریز بیش از ۷میلیارد تومان زکات فطریه ۱۴۰۴ به حساب کمیته امداد خراسان رضوی تشریح خدمت‌رسانی حرم مطهر رضوی به زائران نوروزی | از توزیع ۲ میلیون افطاری تا میزبانی از ۱۰۰ هزار زائر خارجی تشکیل کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون اول رئیس جمهور در مشهد | عارف: پیگیر و پای کار مطالبات مردم در حوزه زیارت هستیم فرصتی برای پژوهشگران علوم انسانی و اسلامی در دانشگاه رضوی اصل تربیتی برخورد غیر‌مستقیم با جوان از تو حرکت، از خدا برکت | ۴ دلیل فضیلت تأمین معاش از منظر اهل‌بیت (ع) ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است زیارت آسان و ارزان؛ مطالبه ملی | تشکیل کارگروه ملی زیارت با حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مشهد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ حجت‌الاسلام ماندگاری به فرد معترض در مسجد جمکران چه بود؟ + فیلم تشرف معاون اول رئیس‌جمهور به زیارت بارگاه نورانی امام رضا (ع) بازدید ۵۷ هزار و ۴۰۰ نفر از گنجینه‌های حرم مطهر رضوی در نوروز ۱۴۰۴ پذیرش طلاب نخبه در مدرسه عالی فقه و اصول امام حسین(ع) + شرایط پذیرش پذیرش رشته فرهنگ و ارتباطات در دانشگاه باقرالعلوم(ع)
سرخط خبرها

۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است

  • کد خبر: ۳۲۵۱۹۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است
مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان گفت: در حال حاضر ۸۷ پایگاه ازدواج آسان در خراسان رضوی فعال است و تاکنون بیش از ۳ هزار ازدواج موفق در مساجد انجام شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی بامی به تشریح آخرین دستاورد‌های این قرارگاه پرداخت و اعلام کرد: در مسیر تسهیل ازدواج جوانان و ترویج سبک زندگی اسلامی، مرکز رسیدگی به امور مساجد استان‌های خراسان موفق شده است در سال ۱۴۰۳، گام‌های مؤثری در توسعه شبکه ملی پایگاه‌های ازدواج آسان بردارد؛ الگویی سازمان‌یافته که اکنون در سطح کشور در حال گسترش است.

وی افزود: مدل فرهنگی و ساختاری قرارگاه ازدواج آسان که بر پایه چهار مؤلفه کلیدی یعنی همسان‌گزینی، آموزش و مشاوره، تحصیل‌گری و فرزندآوری تدوین شده است، موفق شده در سال ۱۴۰۳ تعداد پایگاه‌های خود را به ۸۷ واحد در مشهد و ۱۲ واحد در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی افزایش دهد. همچنین، این مدل بومی شده طی همین سال، در قالب ۲۸ پایگاه کشوری به دیگر استان‌ها نیز صادر شده است.

بامی ضمن اشاره به استقبال گسترده فعالان اجتماعی سایر شهر‌ها از این مدل، افزود: تجربه موفق قرارگاه در مساجد کشور نشان از کارآمدی این رویکرد بومی در حل یکی از مهم‌ترین چالش‌های اجتماعیِ حال حاضر کشور یعنی تأخیر در ازدواج جوانان دارد.

وی ادامه داد: از مهم‌ترین دستاورد‌های سال ۱۴۰۳ می‌توان به برگزاری بیش از ۳۰ جشن عقد مسجدمحور و اجرای ویژه‌برنامه ازدواج ۱۱۰ زوج در شب میلاد حضرت زینب (س) در مساجد منتخب مشهد اشاره کرد. این مراسمات در راستای مفهوم «مسجد به‌عنوان پایگاه اجتماعی» برگزار شده و فضای معنوی و عفیفانه‌ای برای شروع زندگی مشترک زوج‌های جوان فراهم کرده است.

مدیر اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد خراسان تاکید کرد: آمار‌های اعلام‌شده حاکی از آن است که طی سال ۱۴۰۳، بالغ بر ۵۰۰ ازدواج جدید از طریق رابطین همسان‌گزینی در مشهد و شهر‌های استان‌های خراسان صورت گرفته و مجموع پیوند‌های ازدواج در تمام دوره فعالیت این قرارگاه از مرز ۳۰۰۰ وصلت گذشته است.

وی بیان کرد: انتشار این آمار و روند تصاعدی اقبال جوانان به این الگو، نویدی روشن برای آینده‌ای با خانواده‌های مستحکم‌تر، سبک زندگی اسلامی-ایرانی و ارتقاء مؤلفه‌های سرمایه اجتماعی از طریق نقش‌آفرینی سازنده مساجد در زیست‌بوم فرهنگی کشور است.

بامی گفت: قرارگاه ازدواج آسان، با تبدیل مساجد به مراکز هدایت فرهنگی، آموزشی و مشورتی، گامی متفاوت در «مدیریت اجتماعی ازدواج» برداشته؛ اقدامی که به باور بسیاری از کارشناسان اجتماعی، می‌تواند به عنوان الگویی ملی و حتی منطقه‌ای در مدیریت تحولات جمعیتی ایفای نقش کند.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->