به گزارش شهرآرانیوز، حامد فیضالهی، گفت: براساس برنامه جامع ۲۵ ساله شهرداری مشهد، برداشت از منابع کیفی کاهش یافت و منابع غیرکیفی و به ویژه پساب جایگزین شد که با ادامه این روند استفاده آب شرب از ۷ میلیون مترمکعب در سال ۱۳۹۴، به صفر تا پایان سال ۱۴۰۴ خواهد رسید.
وی افزود: بیش از ۲۵ درصد از کل نیاز آبی شهر مشهد از طریق پساب تامین میشود که این عدد در سال ۱۴۱۵ باید به ۸۰ درصد برسد؛ برای تحقق این هدف، خرید ۲۵ ساله پساب، اجرای خط لوله انتقال پساب از پرکند آباد و ساخت تصفیه خانههای لوکال از مدتها پیش آغاز شده است.
مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد گفت: بخشی از نیاز آبی فضای سبز شهر مشهد از طریق سدها تامین میشود و سه منطقه شهری ۷، ۹ و کمربند سبز جنوبی به این آب وابسته هستند و به همکاری آب منطقهای در این خصوص نیاز است.
فیض الهی تصریح کرد: با توجه به کسری آب جدی برای فضای سبز در اقدام دیگری و برای اولین بار با برخی از کارخانههایی که پساب تصفیه شده داشتند نیز مذاکره شد که به نتایج خوبی رسید، علاوه بر این احداث مخازن ذخیره آب در دستور کار قرار گرفت و تا امروز حدود ۴۰۰ باب مخزن با ظرفیت ذخیره ۵۰۰ هزار مترمکعب احداث شده است تا بخش مهمی از آب مورد نیاز برای فضای سبز تامین شود.