شناسایی پیکر مطهر شهید گنابادی پس از ۳۸ سال ۴۰۶ شهید روحانی، سند افتخار خراسان رضوی هستند بیمارستان رضوی به‌عنوان «صادرکننده نمونه ملی» در حوزه گردشگری سلامت معرفی شد اصیل و پایدار شادی کنیم مروری بر دعای «اللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الطّاعَه، وَ بُعْدَ الْمَعْصِیَه» و اهمیت لقمه حلال در زندگی منتظران الزام حضور دستیار زن در کاروان‌های حج تمتع با بیش از ۱۶۵ زائر انتقاد آیت‌الله صدیقی از بزرگ‌نمایی گناهان در جامعه تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم رشد ۱۲.۵ درصدی مشارکت‌کنندگان در جشنواره مفلحون نسبت‌به سال گذشته پایتخت دل‌ها در حرم امام رضا(ع) | سکانسی از سریال پایتخت که ایران را به مشهد گره زد پیام تبریک سردار کارگر به‌مناسبت روز ارتش تغییر در سهمیه حج سوریه | سوری‌ها از سه کشور بدون قرعه به حج می‌روند مهم‌ترین خواسته‌های اموات از نگاه دین و عرف چیست؟ رئیس بنیاد شهید: ستاد‌های استانی بزرگداشت شهدای خدمت راه‌اندازی می‌شود عطر چای حرم از مشهد تا دیار سید سبزقبا| گشایش سومین چایخانه حضرتی امام رضا (ع) در دزفول صدای واژه‌های وحی؛ مستندی در مورد سلوک فعال قرآنی روی آنتن شبکه چهار سیما اعزام بیش از ۸۰ هزار زائر ایرانی به حج تمتع از ۲۳ فرودگاه کشور بازدید تولیت آستان قدس رضوی از مراحل ساخت تزیینات معماری رواق امیرالمؤمنین(ع) + فیلم گل‌هایی که عاقبتشان پژمردگی نیست
سرخط خبرها

داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۳۳
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۱
داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی
بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ سید حسام هاشمی از فرماندهان پیشکسوت ارتش در خاطره‌ای درباره یکی از افسران دوره دیده ارتش در اسرائیل روایت می‌کند: یکی از افسرانی که لازم است از او نام ببرم «شهید علیرضا سنجابی» است. سرهنگ دوم علیرضا سنجابی از افسران ویژه و بنام نیروی مخصوص بود. انواع دوره‌های چتربازی، رنجری و دوره‌های سخت نیروی مخصوص را در داخل کشور و آمریکا و حتی اسرائیل در درجات پایین طی کرده بود.

بعد از انقلاب بنا به دلایلی نامعلوم به فرماندهی لجستیکی منتقل شده بود. جناب سرهنگ صیاد شیرازی که اوصاف ایشان را از افسران نیروی مخصوص، بخصوص از شهید شهرامفر و اصغر نوری شنیده بود، بلافاصله بعد از انتصاب به فرماندهی نیروی زمینی، سرهنگ دوم علی سنجابی را احضار و با ایشان مصاحبه کرد. ابتدا ایشان را به عنوان جانشینی تیپ پیرانشهر منصوب و پس از مدتی هم به فرماندهی تیپ منصوب نمود.

در سال ۶۲، هنگامی که من به فرماندهی قرارگاه منصوب شدم؛ ایشان به دوره فرماندهی و ستاد اعزام شده بود. پس از طی دوره فرماندهی و ستاد با پیشنهاد جناب صیاد در اوایل سال ۶۳، ایشان به عنوان جانشین من در قرارگاه شمال غرب مشغول خدمت شد. علاوه بر ورزیدگی جسمانی و دوره‌های مختلفی که دیده بود افسری با سواد بود و فوق لیسانس علوم سیاسی را هم از دانشگاه تهران داشت.

ایشان از اوایل سال ٦۳ تا پایان آذر ٦٥ جانشین من در قرارگاه عملیاتی شمال غرب بود. پس از مدت کوتاهی رابطه خوبی با من پیدا کرد و خدمات خوبی را در عملیات‌های مختلف در طرح‌ریزی‌ها داشت. در پایان عملیات قادر مجروحیت شیمیایی پیدا کرد. در آن زمان اقدامی نکرد و بعد‌ها در سال‌های ٧٥ و ٧٦ که کارش به بیمارستان کشید صورتجلسه سانحه شیمیایی او را ابتدا تیمسار صیادشیرازی کرد و بعد من امضا کردم.

وی سرانجام در اول اسفند ۱۳۹۱ پس از تحمل بیماری طولانی به شهادت رسید. ارتباطش با من تا روز‌های آخر حیاتش بود و به خانواده‌اش وصیت کرد در موقع مشکلات یا هر کاری داشتند به من رجوع کنند. مزارش در مزار شهدا در قسمت جنوبی مزار شهید بزرگوار سپهبد علی صیاد شیرازی قرار دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->