کسب مقام سوم جام ملت‌های زنان آسیا توسط تیم ملی فوتسال زنان ایران آمادگی برای ایجاد شبکه سلامت زنان با محوریت هوش مصنوعی اردوی تیم ملی بانوان در مرکز جهانی تکواندو برای یونیورسیاد آغاز شد نرخ باروری در خراسان جنوبی چقدر است؟ قضاوت بانوی ایرانی در دیدار فینال جام ملت‌های فوتسال بانوان آسیا نام بانوی افغانستانی در فهرست «دانشمندان برجسته جهان» قرار گرفت تشکیل کارگروهی تخصصی برای تدوین سند «زنان فناور» مارال ترکمان و فرشته خسروی، بازیکنان کلیدی تیم ملی ایران در جام ملت‌های زنان آسیا از نگاه AFC پایان لیگ بسکتبال دسته یک زنان با قهرمانی تیمی از مشهد اصلاح سازوکار‌ها با همکاری وزارت کار و گمرک برای امکان صادرات محصولات بانوان فعال اقتصادی به صورت فردی افزایش چاپ کتاب‌هایی با محوریت تجربیات شخصی یا اجتماعی زنان در سال‌های اخیر بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان تیم ملی ایران از صعود به دیدار پایانی جام ملت‌های آسیا بازماند پیشنهاد تأمین مسکن برای جوانان به‌جای پرداخت نقدی وام ازدواج به آن‌ها اجرای برنامه ۱۰۰۰ روز طلایی با هدف پیشگیری از ناهنجاری‌های مادرزادی در خراسان رضوی برگزاری اولین نشست مجمع نمایندگان زنان ادوار در مرکز امور نمایندگان قهرمانی بانوان ایرانی در رقابت‌های بین‌المللی تور جهانی تنیس ساحلی BT ۵۰ مصرف منیزیم برای زنان حیاتی است برگزیده «جایزه ادبیات عرب» پاریس و روایت های زنانه
سرخط خبرها
بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

بررسی تأثیرات مطالعه کتاب بر زندگی زنان

  • کد خبر: ۳۳۲۹۰۴
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۹
رئیس دانشگاه فرهنگ و زندگی گفت: مطالعه «کتاب» ماورای هیاهو‌های شبکه‌های اجتماعی، قدرت تجزیه و تحلیل و فکر عمیق به زنان می‌دهد و آن‌ها می‌توانند در زمینه گسترش کتاب‌خوانی، فرهنگ‌ساز باشند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عاصمه قاسمی به مقایسه شبکه‌های اجتماعی با کتاب از ابعاد مختلف پرداخت و اظهار کرد: در دوران امروز افزایش آگاهی و اطلاعات از مجراهای مختلفی می‌تواند اتفاق بیفتد از جمله شبکه های اجتماعی مجازی با گسترش اینترنت که دسترسی به اطلاعات را فراتر از زمان و مکان میسر کرده است.

وی ادامه داد: افراد در گروه‌ها و طبقات اجتماعی مختلف می‌توانند در موضوعات متنوع از طریق شبکه‌های اجتماعی اطلاعات به دست آورند، اما این آگاهی.ها، معمولا جامع و کامل نیست.

مشاور عالی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور زنان و خانواده با بیان اینکه دانشی که شبکه‌های مجازی به افراد می‌دهند تک بعدی است و قدرت تعمیق و تعمیم نمی‌دهد، تصریح کرد: علاوه بر آنکه در شبکه های اجتماعی به دلیل فضای مقایسه‌ای که افراد با آن مواجه هستند حس خوب نبودن و ناکافی بودن و عدم رضایتمندی به وجود می‌آید.

این جامعه‌شناس افزود: افراد در فضای مجازی چهره‌ای نامتعادل و نامتوازن از خود متصور می‌شوند که ناامیدی ایجاد می‌کند.

این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه بر اساس تحقیقات تبعات منفی شبکه‌های اجتماعی برای زنان بیشتر است، یادآور شد: واقعیت این است گاهی در این فضا زنان نقش و جایگاه اصلی خود که مربی‌گری و انسان‌سازی است را فراموش می‌کنند.

وی با بیان اینکه بر اساس جهان‌بینی اسلامی زنان، نقش هدایت‌گری و انسان‌سازی را در متن خانواده و جامعه بر عهده دارند، افزود: مربی‌گری و انسان‌سازی یک منبع تغذیه می‌خواهد که این نقش را شبکه‌های اجتماعی نمی‌توانند بر عهده گیرند، چون در این شبکه‌ها بر اساس شاخص‌های دقیق و جامع اطلاعات بیان نمی‌شود.

قاسمی اظهار کرد: این منبع تغذیه «کتاب» است که عمق دارد و ماورای هیاهوهای شبکه های اجتماعی می تواند با نگاهی جامع قدرت تجزیه و تحلیل و فکر به انسان بدهد.

وی یادآور شد: زنان در جایگاه هدایت‌گری و مربی‌گری نیاز دارند با کتاب پیوند بخورند تا هم نقش و هویت خود را بشناسند و هم در جامعه که با کتاب خوانی کم مواجهه هستیم فرهنگ‌ساز باشند.

منبع: دفتر امور زنان و خانواده دانشگاه آزاد اسلامی کشور

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.