ضرورت توجه به اصل خانواده‌محوری در تمام نظامات علمی، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برگزاری جشنواره غذا‌های مؤثر در باروری و دوران شیردهی در آینده‌ای نزدیک زنان، بیشترین قربانی قتل‌های خانگی در انگلیس شکست کاپیتان تیم ملی تنیس روی میز زنان ایران در دومین مسابقه خود در رقابت‌های قهرمانی جهان لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند کسب مدال نقره در کمان سنتی مسابقات رنکینگ توسط دختر نونهال خراسان رضوی بالاترین علت تمایل به فرزندآوری در کشور، مادر و پدر بودن است موفقیت ۷۵ درصدی اجرای پویش‌های انصراف از سقط جنین در کشور دوست ندارم کسی مرا ببوسد! دعوت تنها فوتبالیست خراسانی به دومین اردوی آماده سازی تیم ملی فوتبال بانوان پیروزی مقتدرانه تیم ملی تنیس‌روی‌میز زنان ایران در مسابقات جهانی ضرورت مستندسازی و معرفی دستاورد‌های زنان اقوام و مذاهب ازدواج آسان با قراردادن مسکن استیجاری و سالن‌های عروسی رایگان در اختیار جوانان توسعه پوشاک ایرانی اسلامی در کشور از طریق سرمایه گذاری بانوان در صندوق‌های پروژه‌ای بسیج زنان فیفا از عملکرد تیم ملی فوتسال زنان کشور در جام ملت‌های آسیا تمجید کرد مردانی که نتوانند مهریه پرداخت کنند، زندانی نمی‌شوند، اما مشمول پابند الکترونیک می‌شوند بررسی جایگاه زن در جهاد اجتماعی امضای تفاهم‌نامه میان ایران و اندونزی با محوریت توانمندسازی زنان سرپرست خانوار تیم خراسان رضوی قهرمان مسابقات کبدی دختران کشور شد
سرخط خبرها
لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

لزوم پیگیری پرداخت حق عائله‌مندی به زنان کارمند

  • کد خبر: ۳۳۳۶۳۹
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۲
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود، گفت: این مساله باید اصلاح شود و باید معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده این موضوع را با جدیت پیگیری کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه در برخی حمایت‌ها از زنان، خلاء‌هایی وجود دارد، افزود: برخی قوانین به درستی اجرا نمی‌شوند، گاهی اوقات قوانینی به منظور برقراری تساوی اجرا می‌شوند، با این تصور که عدالت محقق شده، در حالی که نیازمند اصلاح هستند.

وی به عنوان نمونه گفت: برای مثال، قانون جذب هیات علمی به‌گونه‌ای تنظیم شده که زنان نیز مانند مردان تا ۴۰ سالگی امکان عضویت دارند، اما عمل به این قانون یکسان، باعث می‌شود برخی زنان برای ارتقای علمی از فرزندآوری صرف‌نظر کنند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: یا اینکه حق عائله‌مندی به کارمندان زن پرداخت نمی‌شود و صرفاً به مردان اختصاص دارد و این مساله باید اصلاح شود و معاونت امور زنان در ریاست جمهوری باید این موضوعات را با جدیت پیگیری کند.

حجت الاسلام خسروپناه ادامه داد: سال گذشته، نرخ زاد و ولد به زیر یک میلیون رسید و در برخی استان‌ها، حتی آمار مرگ‌ومیر از تولد کودکان بیشتر شده است.

وی با بیان اینکه در حکمرانی جمعیت، چند رکن اساسی وجود دارد، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۹۳، در قالب ۱۴ بند، سیاست‌های کلی جمعیت را به سران قوا ابلاغ کردند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: در سال ۱۳۹۱، شورای عالی انقلاب فرهنگی در قالب ۵ ماده و ۶ تبصره، سیاست‌های راهبردی را تصویب کرد که ابعاد حمایتی، تشویقی، فرهنگی و اقتصادی را در بر می‌گیرد.

حجت الاسلام خسروپناه با بیان اینکه قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز در سال ۱۴۰۰ تصویب شد که تکالیف وزارتخانه‌ها و حمایت‌های مالی، اداری، مالیاتی، فرهنگی و حوزه بهداشت و سلامت را مشخص کرده است، تصریح کرد: در کشور از نظر ساختار، قانون و سیاست‌گذاری خلایی نداریم بلکه بر اساس مطالعات سه خلاء اساسی داریم که یکی از آنها، فقدان اتاق رصد هوشمند است.

وی ادامه داد: نیازمند یک قرارگاه یا اتاق مانیتورینگ هوشمند هستیم که به‌صورت مستمر، وضعیت جمعیت و نرخ باروری را رصد کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.