به گزارش شهرآرانیوز؛ حلوا نهتنها طعمی شیرین و دلپذیر دارد، بلکه مملو از مواد مغذی و مفید برای بدن است. همچنین، این غذای سنتی سرشار از آنتیاکسیدانهایی است که با رادیکالهای آزاد مبارزه کرده و سیستم ایمنی را تقویت میکنند.
آرد سفید ۱/۵ لیوان
آرد برنج ۱ لیوان
آرد نخود ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
شکر ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
روغن مایع و روغن جامد و کره به مقدار لازم
هل و زعفران به مقدار لازم
ابتدا تمام آردها را الک کرده و کنار بگذارید. سپس داخل قابلمه روغن مایع بریزید و آرد سفید اضافه کنید. دقت کنید در این مرحله شعله گاز در حین تفت آرد خیلی کم باشد.
زمانی که آرد سفید مقداری تغییر رنگ داد، آرد برنج، روغن و کره اضافه کرده، این روال را تکرار کنید و در آخر آرد نخود را اضافه کنید و حدود ۲ ساعت به هم زدن خود ادامه دهید تا کاملا کاراملی رنگ شود. سپس آب، شکر و گلاب باهم مخلوط کنید تا شکر کاملا داخل آب حل شود و سپس به مواد قبلی اضافه کنید.
در آخر هل و زعفران دم کشیده را اضافه کرده، از روی حرارت بردارید و برای به روغن افتادن حلوا، به صورت گهواره کمی هم بزنید. سپس داخل ظرف سرو بریزید و تزیین کنید.